Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolindkd88fg

BŁAGAM WAS KOBIETKI CZY WAGA 54 KILO NA 170 CM TO JUZ WYCHUDZENIE??

Polecane posty

Gość bmi wyznaczik
lekarz mial racje za chuda nie jest ogolnie ale jak na swoj wiek jest

Gość na moje oko to
laska lubi się odnosić ze swoją "chudością" a tak naprawdę napawa się tym że większość kobiet ma problem z figurą i wagą pusta dynia i tyle

Gość bmi wyznaczik
ALE ONA NIE MUSI SIE OBNOSIC BO JEST CHUDA

Gość gdhsdgt678
wychudzona? błagam.. ten lekarz, to chyba jakiś wiejski głupek, co ma ideał kobiety jakiejś hożej wielkiej dziewuchy. po pierwsze, to nie jestes wcale taka wysoka, po drugie, to z wymiarów "zdrowa" kobita z ciebie, kawał udziska i brak talii- ale to juz trudno, bo sporo kobiet tez jest taka kołkowata. jak przytyjesz do 60tki, to bedziesz po prostu spasiona, chyba że wypracujesz te 6 kilo w mięśniach, a nie sadle..

Gość DJKDKDK8ff
54 KILO TO NISKA BARDZO WAGA BMI POKAZUJA NIEDOWAGE..

Gość zielona biedronkaaa
Ja mam 35 lat, 175 cm i ważę ok. 54 kg. Jak kiedyś wspomniałam przy jakiejś wizycie lekarzowi, że chciałabym trochę przytyć, to powiedział tak: "po co? będzie pani dłużej żyła i uniknie wielu problemów zdrowotnych". I tego się trzymam:)

Gość kkdf88f8gg
zielona ty masz anoreksje chyba ja pikole lekarz cie nie upomnial?? JAKIE MASZ WYMIARY?

Gość ale wy głupi jesteście
liczy się budowa a nie waga jak ktoś jest ewidentnie wyniszczony i ma zanik mięśni to wiadomo że lekarz ma prawo na to zwrócić uwagę chyba potraficie odróżnić osobę szczupłą od chorobliwie wychudzonej osoba szczupła nadal będzie miała prawidłową budowę ciała, mięśnie a osoba wyniszczona, wychudzona będzie wyglądała po prostu niezdrowo

Gość ja mam 168 i wage 57 kg
i tylko moge pomarzyc o 54 kg, mimo ze to i tak za duzo, powinno byc 48 kg

Gość zielona biedronkaaa
kkdf88f8gg, nie mam anoreksji, jem normalnie. Takie geny. Noszę rozmiar 36, wymiarów nie pamiętam. Mam trochę za chude ręce, ramiona i nogi. Z tego głównie względu chciałam przytyć. Na biust nie narzekam. Ale raczej dużo i tak nie zmienię. Jak już mi się czasem uda przytyć ze 2 kg to i tak wszystko idzie w brzuch, a nie w ręce i nogi.

Gość kkdf88f8gg
ALE LUDZIE CI MOWIA ZEZA CHUDA JESTES ZIELONA?? BO LEKARZ TEZ POWINIEN ZWROCIC UWAGE

masz swietna wage i grubasierne uda, takze inne obwody troche powyzej sredniej.a lekarz pewnie jest stara baba lub facetem o mysleniu sprzed wojny lub zakompleksioną otylą kobietą, lub tez ma obsesje na temat rodzenia dzieci i uwaza ze kobieta jest tylko do tego.poza tym co za bzdety ze 20 latka ma wazyc 54 kg a 30 latka 74 kg

Gość CHUDE MA NOGI BARDZOO
NIESTETY AUTORKA MA CHUDE JAK PATYCZI NOGI BO JA MAM TAK SAMO W UDZIE U GORU 53 A POSRODKU UDA 48 CM I W KOLANIE TYLKO 37 CM WIEC NOGI DLUGIE I CHUDE I WZROST TEN SAM

ja mam 168 i udo 52 cm, na basen zamierzam kupic kostium ze spodniczką bo jakoś te uda rzucają sie w oczy, moze i nie duzo ale wizualnie jak beczki

Gość CHUDE MA NOGI BARDZOO
ZIELONA A ILE MASZ POSRODKU UDA JAK STOISZ I W KOLANIE..?TO JEST WAZNE..

Gość sadwrfewf
ja mam 169 i 55 kg i wygladam i czuje sie idealnie:)

Gość KKDKD9999GGG
no za chuda jest autorka

Gość mikifreszzzz
hmm dziwne te wasze wymiary przy tej wadze... ja mam 168cm, ważę 54 a mam wymiary cycki 88, talia 64, tyłek 89 a udo 49 a powinnam mieć więcej w cm jeśli jestem (ciut) niższa a ta sama waga

Gość rODZkiewka
ILE TYCH TEMATÓW JESZCZE ZAŁOŻYSZ TROLLU