Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionaaa86

Ktory to moze byc tydzien?

Polecane posty

Gość Zagubionaaa86

Witam. Batdzo prosze o pomoc. Oststnia miesiaczka 6 marca, cykle bardzo nieregularne. Beta hcg 8 kwietnia 197. Ktory to moze byc tydzien?

Gość sdfcgjnmnhgfds
jak na 6 tydzień to beta za niska 3 LP --- 5 50 mIU/ml 4 LP --- 5 426 mIU/ml 5 LP --- 18 7,340 mIU/ml 6 LP --- 1,080 56,500 mIU/ml 7 8 LP --- 7, 650 229,000 mIU/ml 9 12 LP --- 25,700 288,000 mIU/ml 13 16 LP --- 13,300 254,000 mIU/ml 17 24 LP --- 4,060 165,400 mIU/ml 25 40 LP --- 3,640 117,000 mIU/ml

Gość Zagubionaaa86
Sa jakies rozne normy. Ja na wynikach mialam inne ale nie potrafilam ich zinterpretowac. Pozniej wstawie to moze mi pomozecie :)

Gość Zagubionaaa86
Sa jakies rozne normy. Ja na wynikach mialam inne ale nie potrafilam ich zinterpretowac. Pozniej wstawie to moze mi pomozecie :)

Gość Zagubionaaa86

Gość zxzx
musisz patrzeć po swoich normach bo co lab. to inne normy. Ale z racji że widełki beta hcg są szerokie to dokładny wiek ciązy określi usg.

Lekarz ustali, który tydzień na podstaie usg, narazie poziom bety jest niski, jak na wczesną ciążę, ja 35 dnia cyklu (przy owulacji 15/16dc) betę miałam 790, po dwóch dniach 20 razy więcej...

Gość yukki
6 marca to był koniec czy poczatek miesiączki? Beta "mówi" o wieku ciąży tj od zapłodnienia. MIędzy zapłodnieniem i datą ostatnie miesiączki różnica pewnie ze 2 tygodnie więc z OM 6-7 tydzień, ale faktycznie mooooże 4-ty.

Za chwilę ta beta i tak będzie nieważna, jesteś w ciązy, teraz tzreba czekać na pierwsze pene potwierdzenie normalnej ciąży - zarodek i serduszko

Co znaczy, że masz cykle bardzo nieregularn, w jakich przedziałach się wahają?

Gość Zagubionaaa86
35-40 dni 6 marzec to byl pierwszy dzien miesiaczki. Jak wrove do domu to wkleje te normy moze mi pomozecie

Gość Zagubionaaa86
Takie mialam normy : Ciaza 3 tydz 5,8(mlU/ml) - 71,2 Ciaza 4 tydz 9,5 - 750 Ciaza 5 tydz 217 - 7138 Ciaza 6 tydz 158 - 31795

Gość Zagubionaaa86
W 33 dc beta 197,2 a w 36 dc 642,2. Czy to prawidlowy przyrost?