Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzenka999

facet wiek 30 lat mieszka z mamusią - co myślicie ?

Polecane posty

Wg. opisu : gość 30 lat, mieszka z rodzicami, bez stałej kobiety, bez wykształcenia, bez prawka i auta, praca za minimum krajowe. Z charakteru jak Piotruś Pan ze wszystkimi objawami. Ale chociaż kulturalny. Tyle dobrego. Zastanawia mnie czy to życie czy tylko egzystencja ?

Gość ij aa
egzystencja zdecydowanie gdyby tylko mieszkał z mamusią a: - wykształcony, - z autem - praca za średnią krajową to by było co innego

Gość wty\
myślimy, że facet 30 mieszka z matką co niby więcej myśleć?

to że mieszka z mamą to jeszcze nic. Gorzej, że nie ma ambicji, żeby np. mieć lepiej płatną pracę, prawo jazdy i samochód.

Gość michal.drewno
A co w tym złego, że 30-letni facet mieszka z mamą? Może ją po prostu bardzo kocha.

W sumie to mi go szkoda, bo rzeczywiście zero ambicji. Jak z nim rozmawiam na ten temat to tylko wzrusza ramionami. Nie wiem czy mogłabym mu jakoś pomóc. Może jak pozna jakąś konkretna babkę to może ona go zmotywuje. Ja jestem tylko kuzynką.

nie rozumiem, dlaczego tak się interesujesz czyimś życiem (nawet jeśli to kuzyn)- od razu oceniasz negatywnie i chcesz "ratować, pomóc zmienić to na lepsze". To jego życie, jego wybór, skoro sam nie prosi o pomoc to raczej nie masz prawa oceniać i "wskazywać właściwej drogi".

Gość wwwwwwwuwuwu
Może matka popuszcza mu szpary i dlatego z nią mieszka

czarna_gorzka, pewnie masz rację. Każdy swój rozum ma , ale widzę, że się trochę pogubił więc chciałam pomóc. Nic na siłę oczywiście, takie lużne rozmowy.

jeśli jemu jest tak dobrze i sam z siebie nie chce się zaktywizować, nie chce nic w życiu zmieniać- to możesz mieć naprawdę najlepsze chęci, ale ani to nie zostanie docenione, a Ty wyjdziesz jeszcze na nadgorliwą.

Gość Śmieszek:)
Wegetacja ale dlaczego? Ja mam lat 20 i zamierzam prowadzic podobny styl życia.Otóz nie uśmiecha mi się chodzić do roboty na 6 rano, żeby nie było że to czcze słowa pracowałem w wakacje przez miesiąc i było to dla mnie cholernie nie przyjemne.Seks jest przereklamowany o wiele więcej przyjemności sprawia mi jaranie grassu, słuchanie muzyczki na kompie a za odłożoną kase będe sie bawić na Sunrise po extazy:D Nie wiem dlaczego chcesz żeby każdy prowadził typowy model życia, nie każdy ma cechy "stereotypowego" faceta i bierze przyjemność z ochorny i zapewnianiu bytu rodzinie mi bynajmniej to odpowiada.

A dodam, że sporą przyjemność sprawia mi amatorskie uprawianie kulturystyki.

Lubię też od czasu do czasu mocno wytargać kutasa obserwując kopulujące piżmaki

Gość vgegregergrg
jestem kobieta ale wiem jakie sa czasy i potrafie logicznie myslec , jestes glupia autorko

Gość fckivfgtrjfozldckjv
Następna krowa, która chce komuś układać życie... :/ Zajmijcie się sobą... Nie pomyślałaś, że może on by chcial i szuka, ale nie może znaleźć czegoś lepiej platnego? I tym samym go nie stać na wynajęcie nawet pokoju? :/ Miałam też taką wścibską koleżankę, na szczescie się jej pozbyłam... Kilka razy poprosiłam ją o pomoc, chciałam pogadać, a ona do mnie "JA UWAŻAM, ze najwyzszy czas na wyprowadzke", "siedzisz na garnuszku u mamusi", po czym jej powiedziałam, że to moje życie. Na to ta zrozumiała panienka mi zaczęła wyliczać, czego to ona nie ma, jak to im sie nie powodzi etc... Poróżniło nas to, że ja nie życzę sobie wtracania się do mojego życia, a ona wielce twierdzi, że nie chcę słyszeć prawdy. :D A na koniec zaczęła wywlekac to z czego jej się zwierzyłam, odwracala to, wspominała... Została nazwana wredna suka i po sprawie.

Gość iweury765
Temat kolejnego leminga, który nie wie, że poza pracą, własnym mieszkaniem i samochodem istnieje coś więcej. Sądząc po nicku jesteś jeszcze młoda i głupiutka, na twoje nieszczęście lemingi już się rodzą z takim upośledzeniem i nie są w stanie zmienić swojej natury. Nie próbuj zrozumieć co tu napisałem :D