Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wulkan666

ciężka sytuacja :(

Polecane posty

Gość wulkan666

zauroczyłam się pewnym chłopakiem. on mną również. ale musieliśmy zerwać kontakt. mam faceta który sobie właśnie o mnie przypomnial, stara się itd. cieszę się na jego zmianę ale moje uczucie do niego chyba przygaslo. wcześniej usprawiedliwialam to tym, ze miał mnie gdzies, nie szanował i ogólnie było do kitu a teraz jest dobrze ale ja nadal nie czuje tego czegos. jestesmy 8 lat razem. nie wiem co robic. czuje się do dupy !

Gość wulkan666
byłam nieszczęśliwa i jestem nadal. ale udaje ze wszystko gra i stram się razem z nim. może potrzebuje więcej czasu aby się przekonać do jego zmiany i jak zobacze ze faktycznie coś do niego dotarło to będę znow szczęśliwa.

Gość wulkan666
regres chodzi o to ze co nie zrobie to bedzie źle i bede się źle z tym czula. szkoda ze nie jestem laską która patrzy tylko na siebie byłoby łatwiej.

Gość wulkan666
szkoda ze nie ma nikogo z kim mogłabym o tym pogadac.

musisz podjąc decyzję ale przed musisz przeanalizowac wszystkie za i przeciw 8 lat to szmat czasu wy spotykacie się od 8 lat ? Czy może żyjecie razem w jakims zwiazku partnerskim ?

Gość wulkan666
jesteśmy parą od 8 lat i niedawno pojawił się ON. fajny facet , ale nie znam go na tyle dobrze by cokolwiek zdecydować. Mój obecny nagle zaczął się starać gdzie wcześniej od dawna miał mnie w dupie.

Gość wulkan666
myślałam, ze ten nowy to jakaś przepustka do nowego, lepszego życia, a tu nagle obecny zmienia podejście, stara się tylko, ze ja po tylu latach zbywania nie czuje już tego czegos ..

a nie chcesz zalegalizowac tego zwiazku? 8 lat to kupe czasu Wiesz,to jest tak delikatna sprawa ze nikt nie podejmie za ciebie tego wyboru Powiem tak ... Wszystko co nowe i świeże jest ciekawe i kuszące ale czasami nie warte tego co możemy stracić ... Moje zdanie jest takie : Daj sobie i jemu szansę (tzn obecnemu partnerowi) skoro zaczał sie starać to jest duża szansa na to że jeszcze może być pięknie

Gość wulkan666
Regres zgadzam się z tym co napisałeś. Dałam nam szansę bo ja też się zaczęłam starać, jeszcze jakbym przestała myśleć o tamtym to byłoby super. W tym przypadku potrzebny jest czas... Dzięki za rozmowę, mało tu takich w porządku ludzi. Pozdrawiam

Gość wulkan666
co do ślubu to nigdy nie czułam pewności do podjęcia takiej decyzji. co z perspektywy czasu widzę, ze było dobrą decyzją.

Jesli skupisz sie na was,na ratowaniu waszego zwiazku to mysle ze z czasem zapomnisz o tamtym ... musisz tylko chciec pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość wulkan666
Dzięki.