Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudna sytuacja rodzinna

Trudna sytuacja rodzinna!!!

Polecane posty

Gość trudna sytuacja rodzinna

Drodzy forumowiczę Musze wam się wyżalić. W mojej rodzinie bardzo źle się układa, ojciec bogaty i przedsiębiorczy ale jest tyranem i bardzo toksycznym człowiekiem. Szczególnie dla mnie i mojej matki. Moja matka opowiedziała mi wczoraj że mój ojciec wymusza na niej współżycie seksualne szantażując ją pieniędzmi (że nie będzie miała na fryzjera, sukienke, czy drogie kosmetyki które pomagają jej w tym wieku zachować kobiecość). Ze mną jest gorsza sytuacja, mieszkam u ojca, mieszkam u rodziców z małym dzieckiem. Mogę spokojnie pracować, rozwijać się. Dzięki pieniądzom ojca(mam udziały w jego firmie) mogłam otworzyć dwa salony fryzjersko-kosmetyczne. Nie muszę dokładać się do rachunków, żyje mi się tam po prostu dobrze i ciężko jest mi z tego zrezygnować. Mimo tego że jestem kontrolowana co do godziny przez ojca. Starsi bracia, jeden jest bezdzietny, kawaler, śpi do południa. Między nim a ojcem wiele razy dochodziło z tego powodu do awantur. I jeszcze drugi brat ze swoją bratową. Mają trójke małych dzieci - Dwoje chłopców i jedną dziewczynkę, w dodatku u gina bratowa dowiedziałą się że zostanie mamą bliźniaczek. Więc bracia również siedzą cicho bo żyją właściwie za pieniądze ojca. Teraz zastanawiam się dlaczego wszyscy musimy ojcu ustępować. Matka zażądała od niego by dał jej rozwód i podzielił swoją firmę na 5 części. On, mama, ja i bracia.

Gość banda leni i pasożytów
Twoja matka dobry nr chcę mieć wszystko a nic nie chce ojcu dać wzamian. Seks powinien być w takiej sytuacji dla niej normalnym obowiązkiem skoro ma na ciuchy czy kosmetyki. Banda nierobów.

Gość zaradny 50latek
Twój ojciec powinien wyrzucić ciebie,twoje rodzeństwo, twoją bratową i twoją matkę i wziąć wnuki na wychowanie by wychować ich na porządnych ludzi. W końcu twoja matka nie robi łaski że da swojemu mężowi odrobine ciała.

Gość Hubal9293
Tak jest karwasz twarz.Ciuszki i kaskę to by chciały,a ze zbliżenia robią problem.To wy jesteście harpie i ja bym was wydziedziczył.

Gość pewnie prowokacja
Chociaż też uważam że Twój ojciec mając taką rodzinę jest biedny. Synowie nieroby, córka ciągnie kase od ojca. Oprócz tego ma on na utrzymaniu wnuki a żona zamiast dać mu dupy co jest jej zasranym obowiązkiem to robi problemy.