Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dgdfghfd

matka chce mnie wpedzic w dlugi

Polecane posty

Gość dgdfghfd

moja matka ma potworne dlugi z ktorych prawdobodobnie nigdy nie wyjdzie. pomagalam jej do jakiegos czasu jak moglam dokladalam sie do domu mimo ze bylam nieletnia mialam rente po ojcu. teraz gdy juz jestem pelnoletnia wzielam nawet dla niej pozyczke w providencie ktora oczywiscie ja spłacam. Pomagam jak tylko moge, ale co chwile slysze nowe to super pomysly, zebym cos wziela podzielimy sie na połowe. Stanowczo odmawiam, ale teraz na domem zaczyna wisiec widmo komornika matka kompletnie rozjebana psychicznie mowi mi, ze dogadala sie bankiem tylko potrzebuje mojego numeru dowodu na jakies zaswiadczenie bla bla bla. Odmowilam. Nie dam sie zadluzyc bardziej. Matka oczywiscie w coraz gorszym stanie. Wiem, ze nie robi mi tego na zlosc w pewnym sensie moze mnie i rozumie, ale nie da sie z nia dogadac. Zamyslona wzrok w jednym miejscu nic nie mowi. zawsze zachowuje sie nieracjonalnie, Nie mysli o konsekwencjach byle przezyc do jutra. Nie mam juz sily na ta wieczną walkę. Może będzie i lepiej jeśli wejdzie komornik. Ja sobie poradzę jakoś mam przyjaciolke za granica jakos sie wkrecę, ale co dalej? Nie mam juz sil. Kompetnie. Jestem wypalona.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować