Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama małego synka13

Milan czy Miłosz???

Polecane posty

Zastanawiam się nad tymi dwoma imionami dla mojego synka .które byście wybrały? Zbednym złośliwym komentarzom-dziękuję!

Gość Milosz zdecydowanie
choc ja zawsze z tym imieniem kojarze dostojnego jakiegos pana :D

Gość vvff55
milosz -ok milan -nie w pl

Gość Milana biera
E, ja znam jednego Milana i już dawno się przyzwyczaiłam do tego imienia. Mam córkę Milenę i bawią się razem :D

Gość s.s
Miłosz mój syn ma tak na imię i bardzo mu się podoba.

Gość chyba ty
Mi się imię Milan bardzo podoba, ale z rozsądku nie nazwę tak dziecka, żeby się z niego rówieśnicy nie śmiali. Miłosz też mi się bardzo podoba, ale zrobiło się oklepane. Też na początku ciąży zastanawiałam się między tymi imionami.

Gość Milana biera
ale nikt się z małego Milanka nie śmieje - tego mojego sąsiada. Zresztą syn mojej siostry chodzi do przedszkola z Brajanem i nigdy się z niego też nie śmiali. Trochę przesadzacie, że takie imiona szkodzą.

Jak mowie rodzinie o tych dwóch imionach to reakcja na Milana jest okropna,mi się to imie bardzo podoba,ale właśnie dla przyszłaego dobra synka aby nie był ofiarą głupich zartów , zastanawiamy się nad Miłoszem,imie także bardzo ładne,chociaż Milan do mnie bardziej "przemawia"

Gość Milana biera
ja bym serio olala wszystkich i wzięła Milana. Kretyni śmieją się z dziecka z powodu imienia. Dla mnie gorsze są ANtoniny Franciszki itd :(

Gość a np Maurycy, Eryk...
To mają być imiona? :/

Gość niebieskakarolcia
no chlopiec AC milan, a dziewczynka FC Barcelona....bosz....

Gość gość
A co dziwnego jest w imieniu Milan? To staropolskie imię. No cóż, ale u nas brak wykształconych ludzi i nawet nie chce im się sprawdzić. Lepiej płodzić kolejne Jasie, Stasie i Piotrusie. Ludzie trochę inwencji.

Gość gość
gość dziś Milan to było zdrobnienie od staropolskich imion typu Miłosz, Miłosław itp. Jeśli chodzi o wybór między tymi dwoma to według mnie oba są brzydkie, no ale co kto lubi. Nie moje dziecko, nie mój wybór.

Gość gość
gdybym miala 2 synów szczegolnie blizniaków to dalabym tak wlasnie na imie Milan i Milosz. Gdybym miala wybrac 1 to kierowalabym sie nazwiskiem. bardziej podoba mi sie Milan ale Milosz "bardziej polskie". od nazwiska zdecydowanie zalezy. Dzis widzialam zestawienie "Nel Wioska" (serio!) i wyjsc ze zdziwienia nie moge jak rodzice moga byc tacy glupi. Wiec jesli twoj Milan nie bedzie np Milanem Kielbasą to dawaj. oba imiona spoko, choc ja do Milosza musialam dojrzec przez lata...