Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość necia82

usg dopochwowe

Polecane posty

Gość necia82

dziś po kilku latach poszłam na umówiona wizyte do ginekologa.Trafiłam do dr.D.Ziętka...rewelacyjny lekarz...Bałam sie ,że zacznie od niemiłych komentarzy ,że dawno juz nie byłam,ze moze nie dbam o siebie... a tu naprawde miłe zaskoczenie.Zrobil mi wszystkie badania: ginekologiczne, cytologie pobrał,piersi zbadał i nawet usg dopochwowe.Do czego zmierzam... staram sioe od kilku miesiecy z partnerem o dziecko...tuż przed wizytą korzystałam z wc.. siusiu...:) Podczas usg lekarz stwierdził , że chyba chce mi sie siku... a nie chciało mi sie... Powiedziałam mu o tym i spytał o termin ostatniej miesiaczki.... nie drązyłam dalej tematu... nie chciałam o nic pytac żeby nie nastawiać sie ani tez nie rozczarować...jestem tydzień po owulacji...okres mam zawsze miedzy 15-20 kazdego miesiaca... Stad moje pytanie: czy ktoras miala taka sytuacje podczas usg??Pozdrawiam...

Gość necia82
chyba nie doczytałaś... pęchęrz był pusty... tuż przed usg byłam w toalecie... a staramy sie o dziecko od 5 miesiecy:)

jak byś była w ciąży to lekarz by ci powiedział to że byłaś w kiblu nie oznacza że miałaś pusty pęcherz ciurku :O

Gość necia82
dobre.... wiesz ja juz mam syna 10 lat i wiem ze nawet jak bede w ciazy to poki co za wczesnie zeby nawet usg to pokazało... ciurku:)

jak byscie sie zdecydowali leczenie to proponuje naprotechnologie jest tansza i wiele skuteczniejsza niz in vitro ktura to dziecie terz co 4 jest obciazona wada genetyczna Alternatywną metodą walki z niepłodnością jest naprotechnologia. Dzięki wysokiej skuteczności ta mało znana w Polsce metoda zyskała zwolenników na całym świecie. http://www.naprotechnology.pl/ http://www.leczenie-nieplodnosci.pl/pl/