Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkakaa

Moja cera :( pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość kkkakaa

Kochane witam Was, jeśli jest ktoś kto potrafiłby mi pomóc to prosze o odzew... Otóż od zawsze mam problem z cerą, chyba od 4klasy zaczęły mi wyskakiwac pryszcze, miałam straszny trądzik jednak na szczęście jest już lepiej. Niestety dalej wyskakują mi pryszcze na twarzy, ramionach, plecach i klatce piersiowej :( ale powiedzcie mi proszę co to jest te czarne malutkie pryszczyki, które wydusza sie jak zwykłego pryszcza? Ciągle mi się robią nawet w tym samym miejscu :( to wągry? Co zrobić żeby one się już nie robiły :((( ? Oczyszczam sama z nich twarz ale to nic nie daje :( Proszę pomocy :( polećcie jakieś dobre kosmetyki....

Gość camishhh
Raczej nie wiele zdziałasz- moja przyjaciółka męczy się z takimi problemami od 12 lat, chodziła do najlepszych specjalistów i jeśli problem znikał to tylko na chwilę. Taka jesteś i zaakceptuj to.

Gość kkkakaa
tez tak myślę :(

Gość ernix1993
heeh kosmetykow dobrych na to nie ma. ale mi pomogla maseczka. mieszasz bialko troszke drozdrzy tak na czubku noza i mala lyzeczke oleju. robisz to 3 razy w tygodniu rano i wieczorem a do tego kup sb najlepiej mydlo siarkowe