Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gidze to zglosiccc

widzialam dzisiaj psa z przycietymi uszami mial w nich swieze rany

Polecane posty

Gość gidze to zglosiccc

Biedna psinka. Jej wlasciciel jakis niedorozwiniety bo nizszy ode mnie mial ze 160cm i twarz jak z patologii...moglam mu spuscic manto ale co jesli przejal tego psa po kims? Moze ktos inny mu to zrobil? Mogw zglosic do toz? Czy gdzie? Weterynarze maja zaakaz ciecia

Gość maja zakaz aleatwo go obejsc
Wystarczy napisać oświadczenie ze pies został pogryziony i wymagał obcięcia ucha poszarpanego, a ze wzgl. Estetycznych ucina sie tez drugie zeby głupio nie wyglądał.

Gość gidze to zglosiccc
Masakra ludzie sa poyebani? Jak mozna psa skazywac na taki bol? Dlaczego weterynarynaeze nie maja etyki? Wszystko dla kasy zrobia? :O

Gość gidze to zglosiccc
Tak na mnie patrzyl ten pies... wygladal troche jak amstaf ale mniejszy chudszy biedna psinka...patrzac na wlasciciela to moze go wystawia do walk? :-(

Gość niedorozwiniety to moze to był
jego pies opiekun?

Był to dorosły pies czy szczeniak? Widać bylo szwy? Wyglądało to "porzadnie" czy raczej na robotę partacza?

jestem technikiem wet. Kiedys trafił do nas pies któremu właściciel obciął uszy samodzielnie, u wet. Na lewo jest to koszt 300-500zl, myślisz ze stać go bylo?

Gość dziewczyno nie kompromituj sie
patologia.

Gość Jak nie jestes pewna
dlaczego miał obcięte i czy nie dzieje mu sie krzywda (napisałas ze chudy) to zgłoś do TOZ.

Gość Apbt
Haha omg ludzie wy nie macie pojęcia o czym piszecie... Moja suka ma kopiowane uszka, Ci co wiedzą jak wygląda taki zabieg wiedzą czy zwierzę tak mocno cierpi jak ludzie to opisują czy też nie

Gość gość
Złota łopata za odkopanie prawie czteroletniego tematu

Gość gość
Normalni pewni siebie ludzie czy maja psa za darmo czybza 8 tys z rodowodem wystawowego to nie kopiuja. U mnie na osiedlu najdrozsze psy dog, bokser i doberman maja normalne uszy i wielkie ogony. Mojemu psu same stanely, jakas wstrętna gruba baba od wilczura pytala czy cielam mu uszy i czy kleilam pozniej :O wstretni zakompleksieni ludzie poprawiaja nature a sami sa brzydcy jal goowno na trawniku. Ten co go widzialas ulom pewnie kompleksy z powodu wzrostu jak karzel

Gość gość
Często przycinanie jest wskazane w przypadku ras z oklapniętymi uszami z powodu zwiększonego ryzyka rozwoju choroby.