Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość monikax2

Zaburzenie tożsamośći

Polecane posty

Gość monikax2

Mam 17 lat i odkąd pamiętam chciałam być chłopcem , bawiłam się z chłopcami , robiłam wszystko co oni nie zwracając uwagi na moją płeć, lecz od 5 klasy podstawówki nie mogłam już być taka jak kiedyś , dostałam pierwszego okresu , nie zwracałam na to uwagi nie przeszkadzało to mi w niczym , miałam nawet chłopaka , nie jednego , jednak cały czas chciałam być chłopcem, od 2 klasy gimnazjum na prawdę mocno zaczęło mi przeszkadzać to że mam okres , boli mnie brzuch, zaczęłam się golić, a chłopaki nie widzą nawet jak to jest. Zapragnęłam być chłopcem i codziennie od tamtej chwili o tym myślę. W mojej rodzinie kobiety były wręcz ignorowane przez mężczyzn , faceci robili co chcieli a kobiety zostawały w domu sprzątały prały , nie chciałam być tak jak oni. Ojciec też wcale nie pomagał był i jest alkoholikiem , ciągle ranił mnie i moją mamę (jestem jedynaczką). Przez niego tak bardzo znienawidziłam mężczyzn , nie widzę w nich nic pociągającego. W kobietach bardziej. Nie wiem co się ze mną dzieję , cierpie z tego powodu że jetsem kobietą. Wolałabym być mężczyzną uszczęśliwić jakąś kobietę, nie dawać jej tak jak mężczyźni z mojej rodziny jedynie brudnych rzeczy do prania. Czy ktoś mógłby mnie jakoś przekonać do mojej płóci , bo operacja zmiany płci nie wchodzi w grę. Liczę na was. Mówiąc szczerze jeszcze nie spotkałam faceta który by szanował kobietę , słyszę tylko ciągłe wyzywanie od szat, kurw itp , Uprzykszanie im życia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować