Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna_taka druga

Olał mnie :(((

Polecane posty

Ech... a miało być tak pięknie :/ Jest ktoś, żeby pocieszyć :D? Tak, żeby po prostu powiedzieć - weź, miej go w głębokim poważaniu i przestań czekać, że jeszcze się odezwie - bo ja się głupia jeszcze łudzę :( (tak, wiem, idiotka)

Gość kkkkkkvygj
nawet tak brzydko o sobie nie mów! to on jest raczej idiotą.. ale co się dokładnie stało?

Aj, wiedziałam, że ktoś się tu znajdzie, zawsze to raźniej :) W sumie u mnie jeszcze nic się nie wydarzyło "poważnego" - miałam tylko poczucie, że może coś z tego być i pierwszy raz tak naprawdę czułam te przysłowiowe "motyle w brzuchu" - a 15 lat już nie mam - a tu taka klapa :/ I to ja pierwsza napisałam, a teraz on już trzeci dzień się nie odzywa, więc staram się nie mieć złudzeń (wiadomość przeczytał na pewno), ale to takie trudne :/ Ech, na studiach nie mogę się przez to skupić nawet ...

Gość a morze jednak
niepszeczytał....

Gość meksik
olał Cię? olej Jego!!!!!

Gość kkkkkkvygj
wiem jak to jest.. hmm myślę, na raze nie masz się co załamywać i sama oceń na spokojnie co czujesz.. poza tym może on nie ma smsów i nie mógł odpisać. poczekaj jeszcze z dzień, dwa i napisz jeszcze raz jeśli chcesz. raz się żyje i nie ma co się zadręczać. a jak nie odpisze to trudno. jak nie ten to inny ;)

Dzięki za pocieszenie ;) Niestety wiem, że przeczytał, bo wiadomość napisałam na facebooku, a tam się pokazuje: wyświetlono tego i tego o godzinie takiej. Kurczę, pomyślałam sobie, że jak nie da znaku życia do środy, to koniec i zaczynam fazę "obrzydzania" sobie go, ale to nie będzie takie proste :/ Ech, tak to mi nikt nie pasował, a tak jak w końcu ktoś, to nic z tego. I tak źle, i tak niedobrze ... :/

Gość kkkkkkvygj
aha no to już inna sprawa.. ale myślę że może poczekaj na spokojnie jeszcze te dwa dni... wiem że to trudne, ale może się odezwie. a jeśli nie to jego strata.

Gość tralalilalila
Chłopak nie odpowiada mi na smsa już prawie 2 lata. Czy mam u niego jeszcze szansę? xD xD xD

Gość kkkkkkvygj
to zależy.. życie pokaże co i jak ;d :*

Ech, no może i racja, poczekam jeszcze parę dni, postaram się zająć w tym czasie myśli czymś innym, a jak nie, to racja, że jego strata a nie moja :) Niech on żałuje, a co! :) Haha, tak sobie teraz myślę, że kiedyś to dopiero ludzie musieli mieć stres, jak przecież tylko listy były i weź tu teraz czekaj, czy odpisze, czy nie ;) Także w sumie nie mamy chyba aż tak źle - o taka refleksja wieczorna :)

Gość dwdwqdqwdqwd
tego kwiatu to pół swiatu :) spotyka sie facetów nie wypały i tyle tak juz jest....

Gość dwdwqdqwdqwd
ja to jak mnie ktos tak traktuje sobie mowie ,że nie ten to inny...powodzenie mam wiec ...

Gość vfyuyt678iy
nie masz 15 lat bo masz 20 ? :D

Ja też tak właśnie starałam sobie mówić, tylko w tym problem, że jestem za granicą, a nie chcę być z kimś spoza Polski, więc tu możliwości znalezienia kogoś mam ograniczone :/ a ten się akurat trafił jeden (jak mi się wydawało) fajny, no ale może akurat wrócę do kraju i tam kogoś napotkam :)

A lat mam jeszcze trochę więcej niż 20 ;)

Gość RaZR
Kiedyś tu pisałem że czekał z telefonem zawsze pięć dni, to mnie zjechałyście że dziewczyna już zapomni o mnie i tak dalej, ale widać jeśli jest zainteresowana to jeszcze bardziej to ją nakręci. Kiedyś też mi pierwsza dziewczyna napisała smsa a później niby chciała się spotkać ale nie chciało jej się zostać po szkole a mogła tylko między przerwami ale ja nie mogłem

Gość blusik
Mnie też olał. A dokładnie 3 tygodnie temu. A był taki cuudowny... Dziś mnie olał kolejny hehe chociaż nic od niego nie oczekiwałam. a za to pisze do mnie namietnie ten co mnei nie intersuje... ehh :/

Gość tiiiiitooo
jakby mu zależało to od razu by zareagował, im szybciej olejesz tym lepiej.

Haha, no to zależy od dziewczyny pewnie, jak zareaguje, gdy nie piszesz - w sumie taki inny ciągle do mnie pisze jakieś teksty typu: co tam, jak tam? i to mnie już akurat troszkę denerwuje (nie jakoś bardzo ;)), no ale tak jak wspomniałam - zależy kto pisze i do kogo pisze :)

blusik - no to możemy sobie podać ręce! Ci, którzy mają pisać, nie piszą, a ci, którzy nie mają - piszą. Pokręcone to wszystko ...