Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzionamatka

Zbrodnia! 3 niemowlaków i to w zamrażalniku

Polecane posty

Gość zawiedzionamatka

Czy Wy widzicie co się dzieje? Jak 20-letnie jej dzieci mogłky nie wiedzieć ze matka ich jest w ciąży?? Ze w ich wspolnej kuchni leży w zamrazalniku obok schabu 3- ich rodzeństwa :(

Gość noworodkia nie niemowlaki
NIE niemolakow, tylko 3 noworodkow, od 5 lat lezaly tam Pierwsze 5 lat temu ur.i do zamrazalki wsadzila, a ostatnie nie tak dawno

Gość hfdgfdgsd
podobno przyznała, że żywe się rodziły i zamordowała, ale maż mi nie pozwolił posłuchać o szczegółach; ona je żywe w tej zamrażarce zamykała?

Gość zawiedzionamatka
niemowlę czy noworodek dla mnie to malutkie istotki

Gość hfdgfdgsd
cxz

Gość zawiedzionamatka
dusiła je podobno

Gość hfdgfdgsd
mój maż w sumie nie zagląda do zamrażarki więc też nie wie co tam jest......jeśli rodzeństwo było płci męskiej to jestem w stanie uwierzyc że nie wiedzieli o ciałkach w lodówce; ale nie uwierzę, że nie widzieli ciąży matki; to jest jakas psychoza, jak scenariusz z horroru; dom wygląda na zadbany, normalny

nie macie innych tematow zostawcie te dzieci juz w spokoju malo wycierpialy niech spia juz smacznie

Gość madame PAsztecik,24
ja mysllam ze to byla taka chlodnia -lada jak w sklepach i ze nikt z domownikow tego nei otwieral..... A TO BYLA ZWYKLA LODOWKA!!!!!!! CIALKA DZIECI POMIEDZY WARZYWAMI,KURCZACZKIEM,SALAMI,MASLEM......:O W DOMU OPROCZ MORDERCZYNI MIESZKA JEJ MĄŻ,JEJ 4 DZIECI (3 DOROSLYCH!!!) I JEJ RODZICE........ DO KURWY NEDZY JAK TO MOZLIWE ZE 7 DOROSLYCH OSOB ROBIAC SOBIE SNIADANIE,KOALCJĘ NIE WIE CO LEZY W W LODOWCE OD 5 LAT??????????????

Gość hahahahaha!!!!!!!
bo to katolicka Polska wlasnie