Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamaillah

Impreza w ciąży?

Polecane posty

Gość Kamaillah

Witam forumowiczki, i szczęsliwe mamusie, Jestem w szóstym tygodniu ciąży, generalnie prowadziłam bardzo aktywne życie, góry, wspinaczka ściankowa i bardzo intensywne ćwiczenia.. na ostatniej lekarz zabronił takich forsownych ćwiczeń które mogą prowadzić do urazów wiec odstawiłam te przyjemności na bok "coś za coś" ale mój partner - ojciec dziecka wyjechał na imprezę integracyjną i z wypiekiem na policzkach opowiada jak to bedzie imprezował do białego rana 3 dni, a ja sie czuje jak niepełnosprawna fizycznie, ponieważ koleżanki wyciagają mnie na dyskotekę i nie wiem czy powinnam iść.. lekarz ponadto powiedział że ciąża przebiega na razie prawidłowo, ale zastanawiam się czy impreza to dobry pomysł??

Gość nie, nie tylko Ty
jesli nie zamierzasz zostac krolowa parkietu, pic, palic / siedziec w dymie, to czemu nie isc? potanczyc mozna, wypic sok i pogdac teraz w pubach jest zakaz palenia (a niektore maja wydzielone strefy) wiec jak idziesz dla sameo towarzystwa to czemu nie?

Ja byłam. Na koncercie ( Juwenalia, ale to siedzieliśmy a nie imprezowaliśmy w tłumie), a później w klubie. Dwa razy zatańczyłam a tak to siedziałam z nietańczącymi. W klubie się nie paliło i to taki klubo pub więc tłumów nie było. Później wielokrotnie byłam na imprezach plenerowych w tym np na festiwalu piwa :D To już z brzuchem i zajadałam się pajdami ze smalcem, a inni kosztowali nieregionalnych trunków :classic_cool:

Ja chodziłam do pubów w ciąży-rzecz jasna przyjemności jak papieros czy alkohol sobie darowałam, siedziałam w zasadzie przy soczkach owocowych-ale mimo to dobrze się bawiłam i miło spędziłam czas.