Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona tesciowaaa:/

przyszla synowa zarzyczyła sobie lektyki do ślubu! mój syn ulega!

Polecane posty

mój syn jest bardzo uległy i zgodzi sie na wszystko co Nikolla wymyśli, błagam jak to zmienic? Pewnie dwóch z 4 lektykarzy to jacys byli kochankowie mojej przyszlej synowej :O

Gość Gbnmklokjnn
Hahahahahahahahaha a chociaż nie jest gruba?

Ma nadwagę. Niestety :/

Gość yasmineee2434
a co to jest lektyka?

Gość aaaaaa jeśli ta synowa
sobie tak zaRZyczyła, to stanowczo stwierdzam - mÓsi tak być !!! Prawda???

Gość yasmineee2434
juz znalazlam na googlach co to jest ja bym sie wstydzila, ale jak chce to w czym problem? to jej slub, wiec nie wtracaj sie

Gość poetycki lament
ciesz sie ze nie karoce z dyni ;)

Gość trendiMax
a może wynajmą lektykarzy aby młodą parę na łożu ślubnym przed ołtarz zanieśli w czasie ich pukania , a może taniej wyjdzie dla nich dźwig wynająć aby lektykę przed ołtarz zaprowadzić lub na podnośniku pojadą pukając się ? metody są różne ale jeden cel i pal , chodzi o to aby było w lektyce i to już zostało postanowione ale co będzie, gdy przy proboszczu będą się pukać , gdy proboszcz się zapyta, czy chcą tak całe życie się pukać w lektyce ?

Gość wkurzona tesciowaaa:/...
na chwile wyszlam i ktos sie podszyl i ukradl mi pseudonim :O ja w ogole nie chce teg slubu, moj syn ma 27lat, swietna prace, a ta dziewucha niska blondynka tleniona wulgarna bez wyksztalcenia i lektyka jej sie maży

Gość druciany plastik
Teściowo ,ty stary rowerze :D Proponuję byś była jednym z lektykarzy ;)

Gość Hania wwwww
to jej ślub, a nie twój! Ja na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć że nie chcę brać z nikim ślubu i nigdy go nie wezmę.... Po co mam kłaaaamać przed wszystkimi przed :urzędnikiem, księdzem, rodzicami, teściami, rodziną, znajomymi ze będę wierna mężowi do końca życia .... Skoro wiem że nie będę wierna. Później na filmie ślubnym mieli by dowód że kłamałam wszystkich w zywe oczy nie chcę tego :O

Gość Noxelia
jestem w szoku,że tyle kobiet nie wiedziało co to lektyka :(

Gość bo książek nie czytają
tylko paulo coelho, 50 twarzy nieporozumienia, fora dietetyczne i kafeterię, takie są lektury przeciętnej kafeterianki, to i słownictwo ubogie :O

Gość yoga bir
tragedia pat o loggia ;-) jak mówi to TW uj fan po lekkiej przepierce ...a znajomy dalej na balkonie czy raczej u stóp ruchomych schodów? ;-) ciekawe gdzie ma blizej jak myslisz? panie ukształtowany? ;-)

Gość Arpiddde
Dobre......nawet dobre.Może być. Powinnaś dodać,żeby było do wiwatu już i na potęgę,iż synowa wesele pragnie zorganizować na sunrise festiwal w Kołobrzegu.

Gość Do tematu jednakże
Eeeeeee coś pieprzysz.:classic_cool:

Gość ALE BAJER!
Jakaś porypana baba.Czy ta przyszła synowa jest kaleka że zażyczyła sobie lektykę? To jakieś chore jest i jaki obciach! Gdybym ja miała taką sytuacje na bank nie poszłabym na ślub syna.WSTYD jak cholera! Czy ona uważa to za coś wyjatkowego?! Składam wyrazy szczeregego współczucia mieć taką idiotkę za synową.Trzymaj się od tego z daleka, olej taką psychiczna dupe syna!Moze byc niebezpieczna dla otoczenia:D

ale prowo. lektyka i to imię Nikola....brrr, samo za siebie mówi. Nikola imię jak dla prostytutki lektyka w sam raz.