Saba77 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 O kajamanka super :) gratulacje !!! No niestety malutek wstał i nie było wyjścia :) mój budzik jest bezlitosny hehehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna501 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Hej dziewczyny ;) Miłego dnia Wam życzę ;) gratuluję spadku wagi. Ja dopiero za 7 dni się zważę ale czuję po ubraniach, że są luzniejsze ;) Wczoraj nie skusilam się na pizzę, a dziś na obiad robię rolady z boczkiem, ogorkiem i cebulą, moje ulubione... Ale dam radę i nie zjem ;) Mam nadzieję, że u Was też piękny dzień się zapowiada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Luna to zamiast boczusia to schabik zawin :) u mnie tez pięknie słoneczko świeci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Witam o poranku dziewczynki, jakiś czas temu któraś z was pisała, ze bierze tabletki na ochronę wątroby, czy mogłaby napisać jakie, bo tak sobie pomyślałam że chyba i ja asekuracyjnie bym zakupiła;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 ja dzś też sobie słodko pospałam,malutki po różyczce nie ma śladu i wogóle tak jakoś optymistycznie nastawona jestem.teraz dopiero zważe się za tydzień.dzisiaj,to się przyznam bez bicia skusze się na kawałek ciasta do kawki,ale tlko taki tyci-a co tam-przy niedzieli się należy!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam wszystkie przyjaciółki Adasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna501 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Saba dla siebie zrobię salatke z pekińskiej, pomidora, ogórka, rzodkiewki i papryki. Z łyżką jogurtu naturalnego z czosnkiem ;) W ogóle nie mam apetytu i nic bym nie jadła ale tak nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Fabia w aptece jest tego mnóstwo ja kiedyś brałam sylimarol a teraz jest tego dużo :) chyba tez sie jutro zaopatrze lepiej dmuchać na zimne :) Kajamanka to super ze to cholerstwo już przeszło bo ładna pogoda sie robi :) kajamanka ja mam dzisiaj schabowego z kością hihihi ale czy go zjem wątpię bo tez nie mam apetytu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna501 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Czyli Adaś działa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Saba zjesz,no co Ty!!!!!!!!!!!! dziś niedziela,możesz,a przy mężu dodatkowo apetyt powinien dopisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 A co tam przy niedzieli mozna poszalec :) a sloneczko tak pieknie swieci ze az chce sie zyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fabia** 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Saba77 dziękuję za odpowiedź, zazdroszczę słoneczka, u mnie dziś pochmurno pogoda senna. A na ciasteczko i ja mam ochotę ale cóż muszę się powstrzymać bo ja jak ciasteczkowy potwór raz poczuję to nie mogę przestać, ale na razie dzięki Adasiowi nie mam ochoty;) Dziś mi nocka zesżła dobrze, spałam jak kamień więc mam nadzieję że już tak zostanie;) Miłego Dzionka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Ja chwilke mam wolna męża do miasta wysłałam :) miejmy nadzieje kochane ze niedługo nadejdzie ta prawdziwa wiosna :) no wlasnie jak tam aga nasza? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 i jeszcze pare dni i wszystko się zazieleni,a my będziemy coraz chudsze,hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Aga zaginęła,miejmy nadzieje,że wkrótce odezwie się do nas.a jak się robi takie fajne minki?nie wiem jak mam u mnie to uruchomic,już jestem stara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Cześć dziewczyny, jak miło, że pytałyście o mnie.:) Rzeczywiście wczoraj nie było mnie, bo trochę sprzątałam, byłam na zakupach i wieczorkiem zajrzeli znajomi. Córcia już trochę lepiej, chociaż teraz mierzyłam jej gorączkę i niestety wysoka. Ale będę zaglądała do Was. Życzę miłego dnia. Jutro ważenie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łapa 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 hej kajamanka widze ze idziemy łeb w łeb ;) z gubionmi kilogramami.Ja tez po 10 tabl miałam 3.200w dół :) wczoraj zazalałam z tym piwem ale jakos dzis nie odczuwam wiekszej ilosci kg. Za to dostałam @ i troszke mnie brzucho boli :( u mnie dzis pochmurno z lekkimi przejasnieniami ale w sumie z lekka zimno. na obiad mam schabowe :) takie tradycyjne.I zamierzam jednego malutkiego zjesc. Z racji odchudzania nie ma ciasta i moi panowie sa niepocieszeni,na osłode maja wafelki ze sklepu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Minki robimy tak jak na gg czy fb :) a u mnie kochane 18 stopni na skoneczku :) właśnie gotuje obiadek i po obiadku na spacerek ruszamy :) Sweetnes a ty co porabiasz? Na pewno na spaceru jesteś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetness86 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Saba nie dzisiaj nie ide bo u mnie zero złońca a za to wietrznie :(:(:( ale zaraz mam obiadek rybkę :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 witaj łapa-ciesze się bardzo,że tak nam poszło,tylko nie wiem dlaczego ,ale wyskoczył mi większy brzuchol?a przecież jem tak samo,nie podjadam.Chyba zrezygnuje z dzisiejszego kawałeczka ciasta-a tak się cieszyłam.ale trudno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łapa 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 heh ja mam z wczorajszego piwka wandziołek ale jutro juz go nie bedze bo zamierzam nic nie jesc.Moze masz jakies wzdecie? jak ja po piwie :) wiecie co? nie smakuja mi ziemniaki.zjadłam kotlecika z surówką bo jakos sie nie mogłam do ziemniaczkow przemóc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 nie,raczej nie jestem wzdęta,może teraz już nie będzie tak na mnie działał?aż się boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 a minki...no nie mam takiej funkcji jak na gg i f,nie widze nic,żebym w coś takiego mogła kliknąć,na dole mam podgląd tylko poprzednich stron forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Kajamanka dajesz : i ) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 te minki to wiem:) a bużki?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 acha!!!!!!!!!!!!!jak mi wstyd,ale obciach-teraz to już wiem,dzięki Saba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Łapa - mam pytanko, czy piłaś piwo przy Adasiu, tak pytam z ciekawości, bo znajomi wczoraj mi proponowali, ale odmówiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Alez proszę bardzo :) a jak wam kochane niedziela mija? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łapa 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 aga ,piłam,nic mi nie bylo i nie jest.Mysle ze3 piwa to az nie tyle alkoholu,takie słabe piwka pilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łapa 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 u mnie ogolnie niedzielne nudy :( gdyby byla ladna pogoda to bylby spacerek a tak to siedzimy w domu.MNie pobolewa brzusio wiec dzis duzo leze. Maz zajmuje sie małym,a teraz to juz niunio ;) spi a ja dyskutuje z córką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczuszka884 0 Napisano Kwiecień 14, 2013 Hej laseczkiii :))) Jezeli ktoras z was ma xboxa polecam zumbe fitness :) ja biore adasia i co wieczorrr sobie tancze :D rewelacjaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach