Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saba77

Adaś :)

Polecane posty

Jednak porozkrecalam co sie dało i po telefonie do serwisu stwierdzili ze muszą to sami sprawdzić heh a ja miałam cicha nadzieje ze sie odblokuje.A ja to i bez adasia to miałam rozlegulowane wszystko także cierpliwie czekam :)

hej ho Adasiulki!!! Co tam u Was??? Siedzę sobie w pracy i tak sobie czytam Was po troszeczku, po poludniu trochę pospaceruję, sama niestety, tzn. z Adasiem :)

witajcie:!nie było mnie długo nie pisałam bo czekałam na adasia z czech ale w dniu dzisiejszym sie dowiedziałam ze "znajoma" znajopmej ktora miala juz moja recepte niestety mi go nie kupi!!!2 tyg czekałam az sie zagotowałam.tak wiec pozostaje mi zamowic z neta,wrrr!!!!ale caly czas czytalam Wasze wpisy.porobiło sie troche ale widze ze dobrze Wam idzie odchudzanie-gratuluje.dostalam meila od picia93 ze ma do sprzedania tabletki ktore jej zostały kupowalyscie moze od niej?

hmmm...cos mi sie własnie kojarzy z ta picia93 ale tak duzo jest tych wpisów ze juz nie wiem sama wiec dajcie znac jakbyscie sobie przypomniały

Oj dziwi mnie to po co to forum jest skoro takie pytania padają :( rece opadają...

ooo!!to jak tak piszecie to nic nie kupie od niej.nadal polecacie pana t.n?wezme od niego i juz mam dosc tego czekania.dzieki dziewczyny:)

moze faktycznie głupio zrobilam pytajac Was ale tyle jest tu spraw nie tylko odchudzanie ze człowiek moze sie pogubic.juz nie pytam,sorki

Morena pytaj ale tak było to tu naglosnione wszędzie tylko picia picia a ty sie pytasz czy ktoś brał od niej? Moniczkodoniczka brała i sie nie doczekała :(

ano widzisz tak codziennie czytałam Wasze wpisy, o moniczcedoniczce i jej akcji tez:) ze faktycznie moze nie skojarzyłam ze to ta picia, a szkoda pisac zdenerwowana jestm poprostu ze nie załatwiłam adasia i tyle

hej dziewczynki tabletki wzielam ale myslalam ze nie minie, :( troche jeszcze cmi ale przechodzi powoli, duzo pije to jest lepiej :D A ta picia dalej sie oglasza!!!! wiecie co ludzie umiaru nie maja!! A laseczki, ktore ktoresie zastanawiaja od kogo kupic czy co troche chyba trzeba poczytac zeby sie czegos dowiedziec. Tak to jest.......kto szuka nie bladzi :D Czlowiek uczy sie na bledach :D:D:D

picia nie ogłasza sie ale wysyła sama meile z prozpozycja odsprzedania tabletek które jej zostały.cena niska, wiec sie zastanowiłam i dobrze ze wam napisalam,chociaz mnie uswiadomiłyscie:)

co ona musi sobie myslec?? Przeciez dziewczyny tak jej nagadaly...postraszyly...znalazly ja.....a ona dalej swoje?????????

Witajcie ,bardzo prosze podajcie mi wszystkie odpowiedniki nazw Adasia, jak pojde do doktorka to bede wiedziala o co pytac....a jak mozecie to nawet nazwe medyczna po lacinie, bedzie mi latwiej...u nas wiele lekow jest tanich , i tez wiele bez recepty, sprawdze w przyszlym tygodniu, a moze dzisiaj sie wybiore....... nawet Postinor jest bez recepty, normalnie w aptece dostepny..... sprawdze i dam wam znac.... pozdrawiam

Masa nieuczciwych sprzedawcow i oszustow spowodowala ze teraz jestesmy takie wyczulone, wiele z nas zostało oszukanych, ja na szczescie natrafiłąm (nr w netu) na uczciwego sprzedawce ale paczkę wzielam za pobraniem ze sprawdzeniem zawartosci, gdzies na forum czytalam, ze co mi sprawdzenie zawartosci jak i tak moze to byc chińska podroba bo tabletki na poczcie nie rozkroisz(najlepszy sposob by sprawdzic oryginalnosc) no ok zgadzam się z tym ale nr seryjny, nazwa, producent, kształt tabletek, no i zapach!!!!! Nie musialam wyłuskiwac pastylki by go poczuc!! Mdławy, slodkawy wanillią podchodzący charakterystyczny zapach. Poza tym po otwarciu na poczcie miozna sie przkonac ze to nie mydlo czy pusty kartonik tylko prawidlowa zawartosc. To tyle. Sorry za blędy ale w pracy siedze i cichcem szybko do was piszę :P

No ja juz mam pralke zrobiona i o 200 jestem lzejsza wrrrr i nawet nie poszlam na spacer bo czekalam cierpliwie na fachowca :(

Saba77 powiem szczerze... Nie chce mi się szukac danych... Ja nie jestem poszkodowana... Oferuje pomoc w zlozeniu pozwu zbiorowego dla Was. Chce Wam pomoc zebrac dowody w postaci przelewow i powiazac je z wszystkimi nickami jakimi posluguja się oszusci. Oszusci odpowiedza za nielegalne wzbogacenie się, oferowanie nielegalnych srodkow oraz za wyludzenia. Jest to karalne... Sa to kwoty powyzej 200 zl. Dowodem beda przelewy prokuratura zajmie się kontem takiej osoby... Nie wazne czy jest to Polak przebywajacy za granica... To komplikuje... Ale nie jest nie wykonalne wbrew pozorom. Policje mozna ominac... Nie pomoga. Dziewczyny Wy jako kupujace nie poniesiecie zadnych konsekwencji... Mysle, ze to Was paralizuje. Decyzje pozostawiam Wam. Oferuje to bo wiem, ze nie kazdego stac na prawnika i jedno wyludznie to slaby dowod... Ale już kilkanascie osob to wygrana na 100% osoba trafi do wiezinia w najlepszym przypadku zaplaci duzo kasy za przekrety... Znam 7- miu prawnikow z roznych zakresow... Do tego jedna sedzine... Oferuje pomoc dla Was ale czy skorzystacie to już Wasza decyzja. Ja uwazam ze ich trzeba ukarac... Wczoraj oszukali Was a jutro oszukaja mnie i reszte... Przemyslcie to. W razie co maila podalam piszcie :)

Hej mnie oszukala ta picia93 ale na kwote 20 zl wiec chyba i tak nie wezma mnie do tej sprawy... jestem wdzieczna za to ze szybko sie to wyjasnilo i wiedzialam ze dziewucha klamie. Dzieki wam dziewczyny wiecej mnie nie oszukali ...dziekuje wam zapomoc i dobry kontakt :D..........ale dziewczyny, ktore na prawde sa poszkodowane na duze sumy powinny sie zebrac i troche nawet podebatowac za i przeciw takim dzialania. Na pewno strach jest przed konsekwencjami, w koncu to Adas, ale moze nie ma zadnych konsekwencji dla kupujacych...nie wiem, nie zna sie na prawie. Moge podac namiary tej dziewczyny ktora sie okazuje zrobila wieksze przekrety...i dalej co gorsza robi. A ludziska sie daja pewnie.

Pisz agakawalko@wp.pl nawet 20 zl. Liczy się jako wyludzenie. Dziewczyny kupujace nie ponosza konsekwencji. Pozew jest skladany przeciw oszustowi nie Wam!!! Prokuratura zajmie się oszustami dawajcie namiary konta i nicki abym je polaczyla. Do kazdego z osobna na maila wysle pozwy gotowe do zlozenia w sadzie. Napisze dokladnie co i jak ale nie na forum. Dajcie namiary na oszustow. Chyba musi ktos się zajac tym bo widze tu slaba organizacje... Oni zminia nicki i dalej beda dzialac... A tak odpowidza za to. Gewarantuje Wam pomoc i nie odplatna....

Dziewczyny piszcie dalej... Sa pierwsze odwazne :D jestem z Was dumna :) posiadam już dane dwoch sprzedajacych... Jedna sprzedjaca oszustka tlumaczy się ponoc, ze konto nalezy do mamy kolezanki.... Hmmmm brawo dla madrej corki... Odpowie mama ;) Pozdrawiamy oszustow.... Uwazajcie bo wzielysmy się za Was i to już bez jaj...

UWAGA do osób poszkodowanych przez PICIA93 Będą potrzebne dowody przelewów zachowajcie je. Konto należy do osoby prowadzącej działalność gospodarczą. Dokładnie usługi remontowe. Będzie zapewne bronić się, że przelew jest zapłatą za usługę. Proszę Was o wpisanie tytułów przelewów... sprawa została zgłoszona również do Komendy Miejskiej Policji w Skierniewicach. Mam nadzieję, ze poszkodowane otrzymają swoje pieniążki a oszustka to właśnie czyta..... ciekawa jestem czy się śmiejesz teraz z nas "grubasów" Jutro odeślę już prawdopodobnie Wam pozew na maile... jeżeli nie uda się go jutro napisać... to w jak najkrótszym czasie... proszę o wyrozumiałość ze względów majówki i tego, ze dziś już czwartek.... PS Proszę więcej info na temat onaxxxxx25xxx czy kogoś takiego....

Właśnie rozmawiałam z policją na temat tej pani.... Sabina D. ze Skierniewic. Dziewczyny od strony prawników i sądu Wam pomogę... donos na komendzie musi złożyć osoba poszkodowana.... pozostali będą w charakterze świadka... zostawcie też maile z jej ofertami odsprzedania świetnie będzie jeżeli będziecie do mnie pisać... wszystkie Was ze sobą skontaktuje... dodatkowo zanim któraś pójdzie złożyć donos i opisze całą historie zapytam się prawnika dokładnie jak ma to opisać.... tak abyście nie obawiały się zeznań, ze ucierpicie na tym.... wiem, że nikt nie ma ochoty latać po sądach itp... ale warto dla takich śmieci na poświęcenie... wstrzymajcie się z donosem... piszcie do mnie a ja Wam przekaże co prawnik o tym myśli i co dokładnie mówić na policji... chce Was jednak zebrać do jednej kupy abyście działały razem.... pojedyncze osoby to mało. Dziewczyny między sobą później ustalicie, która pójdzie złożyć donos... trzeba dążyć do tego aby jak najszybciej wszczęto postępowanie przeciwko Sabinie D. myślę, ze jest to działanie kilkunastu osób.... raczej nie mamy do czynienia z jedną.

Dziewczyny z tego co się dowiedziałam kolejna to Pani Sus... Jelenia Góra.... dziewczynka 16 lat. hmmm ładnie niszczyć sobie życie... kogoś oszuka na 180 zł. a pójdzie siedzieć...bo jest tych osób np. parę... dobrze, że od 16 roku już wsadzają za kratki.... no to bierzemy się dalej za oszustów... piszcie... zapewne owe Panie nie wiedzą, ze z papierami o karalności... nawet zawiasami pomarzyć mogą o "normalnej" pracy np. biurowej... a jaki wstyd na tych ich wsiach będzie jak sie ludzie dowiedzą... wiecie w mieście to tak się ludzie nie znają... ale w jakiś Skierniewicach czy Jeleniej Górze??? chyba wszyscy :) miło im będzie...

Gość moniczkadoniczka
Hej girls jestem jestem z wami juzzzz sorki ale zapierdzielam 12 h nocki i padam na ryjka! Gazela do mnie napisala co się dzieje i jestem zaskoczona! Picia rano mi napisala że idzie do banku odeslac mi kasę ale ona nie wie jak to jej wytlumaczylam i że ma 50 zł ale ja powiedzialam żeby mi odeslala w następnym tyg całą sumę potem mi pisze że przepraszq i że nie chciała a tu się dowiaduje że znow ciągle się oglasza! Dziwna jest mało miała klopotow to teraz ma! Ona mi pisze zebym jej pomogła bo ona się zabije i mama jak będą mały sprawy w sądzie! Kurcze nie wiem co myślęc kto to kurwa jest?! Ja jej nie pomogę na pewno

Do wszystkich poszkodowanych przez Picia93 osoba ta deklaruje, że Wam odda pieniądze w mailach do mnie... Jeżeli uważacie że chcecie jej odpuścić po odzyskaniu kasy dajcie mi znać... jeżeli nie walczymy w sądzie o odszkodowanie i odpowiedzialność za czyny które popełniła piszcie do mnie na maila...