Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Saba77

Adaś :)

Polecane posty

No szum ja wczoraj tez tam jednej odpisalam bo pierdy pisze :) a tak w ogóle to dzien dobry wszystkim :)

Dzień dobry. Położyłam się spać o 1 , a od 4 nie śpię. Dziewczyny, minie mi ta bezsenność? Bo zwariuję ;/

Kibolka może spruboj wieczorem wypić melise lub coś ziolowego sobie kup na wyciszenie :)

Hejdziewczyny :D no dzisiaj sie zachmurzylo pewnie popada troszeczka, ale deszcz tez jest potrzebny:D jutro ma wrocic sloneczna pogoda. Po tym wariackim tyg przyda sie jeden dzien w domku :D Czuje sie dobrze w sumie spac moge jak dziecko :D nie meczy mnie bezsennosc, ale wstaje bardziej wyspana i pelna energi :D nie jak wczesniej.Czuje sie lzejsza :D czekam jeszcze .. saba77 nie daj im sie prowokowac :D babska pisza glupoty: brala meridie i adipex na zmiane pila palila nic nie jadla ...wiec mamy profil osoby ktora nie powinna brac, jezeli nie poitrafi tego uzywac....a my takie nie jestesmy:D my glowe mamy .. A tam pewnie jedna osoba krzyczala z roznich nikow :D idiotk,a ale niech ostrzega dziewczyny przed ich wlasna glupota :D:D:D:D dlatego pewnie wycofali leki (przez takie laski bez mozgu), ale nich nie wsadza wszystkich do jednego koszyka....pozatym niezla kolezanka, ze nic nie wiedziala i nic nie widzala co sie z dziweucha dzieje .. pozdrawiam i milego dnia :D:D:D

kibolka1987 moze wez tabletke juz o 8 jak tak mocne ma na ciebie dzialanie i nie pij zadnych napijow pobudzajacych ( kawa, czerwona herbata...itd), jezeli pijesz. :D:D A meliska przed snem na pewno :D Ja juz o 19 jestem glodna wiec przesuwam na 11:D

Gazela masz racje jak ktoś jest bez mózgu to nie powinien brać takich tabletek :) owszem ja tez pije kawę i palę ale bez przesady jem te cztery posiłki dziennie tylko w małych ilościach :) i jak sie je to nie ma tych skutków ubocznych tak uciążliwych :) ja znowu wczoraj zapomniałam wziąć adasia ale powiem wam ze nie chciało mi sie jesc a nawet wiecej wody wypilam hehe :) u mnie tez pochmurno a nad ranem o 4 padał deszczyk :P

Witam, ja też wczoraj zapomniałam o Adasiu, ale tak jak Saba, też nie jadłam więcej. Biorę się za porządki w domu. U mnie na dworze dość pochmurno, ale w miarę ciepło. Później jadę do teściowej w odwiedziny, wracam jutro. Życzę miłego weekendu. :)

Ja tez z racji tego ze jest zimno tylko 8 stopni to wzięłam sie za generalne porządki :)

A u mnie bardzo ciepło i słonecznie.... mój synek troszkę lepiej :( kolejny dzień z Adasiem śniadanie kajzerka obiad dwie pałki z kurczaka i tyle :) dużo wodyy:)

UWAGA DO OSZUKANYCH PRZEZ PICIA93!!!!!!!! Napisala do mnie maila aby kazdy oszukany się z nia skontaktowal bo nie chce nikogo pominac przy oddawaniu kasy a jest podobno tu zablokowana.... Nie wiem jak jej wplacalyscie, ze ona nie widzi od kogo dostala przelewy.... Chyba ze nie ma wstepu do wyciagow matki ;) napiszcie do niej maila lub dzwoncie :) milego dnia dziewczynki :) Pozdrawiam Agnieszka

Co za bzdury jak można byc zablokowanym? A tym bardziej nie ma innych nikow proszę nie Cie niech ona takich bzdur nie wypisuje :)

A druga sprawa matka nie widziała ze pieniążki doszły nie wiadomo z kad i od kogo? Zaplatana ta cała sprawa...............

witajcie...prosze napiszcie mi odpowiedniki nazw adasia, najlepiej po lacinie sklad....prosze....

Gość DOT. PICIA93
hej dziewczyny:) picia93 wysłała mi zeskanowany dowód wpłaty, potwierdzający przekaz pieniędzy na moje konto. Więc chyba odda wszystkim!!! piszcie do niej, da się dogadać !!!!!!!

Dziwne dziwne no ale jak chce oddac niech oddaje a ja mysle ze ktos jeszcze w tym siedzi..........jak to jest wy tez dajecie swoim corka pelny dostep do swojego firmowego konta???????i nie interesujecie sie tranzakcjami na nich ??? ze kasa plynie od wielu osob???? i sobie dziecko wybiera po pare stowek??? dziwne.... cos tu smierdzi ale coz mam to w d...:D a na mnie Adas dzdisiaj nie dziala :(

Saba77 mysle identycznie jak Ty.... Ale jeżeli ona dalej kombinuje... To dalej kreci bata na siebie.... Oprocz przelewow i maili z propozycjami ortaz printscreenow z ofertami do dowodow dojda maile z przyznaniem się... Znamy jej nazwisko, dane wlasciciela konta, adres, miejsce pracy... Wiemy nawet jak jej chlopak wyglada i się nazywa... Ba wiemy jak ona wyglada.... Moze i jest blondynka ;) ale czy az do tego stopnia mozna byc tempym????? Mamy nawet numer jej telefonu.. To się tyczy kazdego oszusta... Dzięki IP mozna ich zlokalizowac na calym swiecie do tego konto.... Trzeba byc glupim zeby waly robic za pomoca netu... :D oni mysla, ze jak cos nielegalnego chcesz kupić to się boisz i nie zglosisz nic... Bzdura :)

hej laseczki :*** ... a wiec ja dzisiaj dostalam email od Picia93 o tresci ,,list do niemiec bedzie mnie kosztowal 40zl... mozesz mi chociaz 20zl odjac.? bo chce wszystkim dziewczyna kase oddac i mi nie starczy;(( ,, hehehe noo przykre.... ale napisalam jej ze mi tez mogla odjac 20 zl za tabletki .... hmmm..... i oczywiscie napisalam ze mnie to nie interesuje ma wyslac cala kase ktora jej przeslalam ..... :))

Gość moniczkadoniczka
A od kiedy cholera można wysylac list z pieniędzmi za granice?? Nie ma takiej opcji! Ty się nie zgadzaj bo w klopoty się wpakujesz urząd celny ci kasę zatrzyma jak przeswietla i przyjdzue ci list zebys przyjechala do urzędu po kasę tak jest...mnie ma przelac na konto cyfry plus to mi rachunek zaplaci a te tabletki co wczoraj pisałam to już wszystko ok w poniedziałek dostane już juppieeee

Witam Kochane. Jestem szczęśliwa bo po mimo iż jest końcówka @ to waga spadła. W końcu się ruszyło:))))))

Czytam Was i ciesze się, ze odzyskacie kase :) nie wazne jakie tam byly kwoty... Wazne, ze bedziecie miec je z powrotem... :) co do mnie nie wazylam się dziś.... No i dziś zjadlam troche ziemniaczkow pieczonych z kotleten schabowym pieczonym... Ale zasowam od 8 rano i sprzatam... Mylam okna, cale szafki kuchenne doslownie wszystko kazdy najmniejszy zakamarek :) także mam nadzieje, ze spale to... Do tego zjem na kolacje kromke chlebka wasa i styka ;)

Dziewczyny jak czytam co jecie to dochodzę do wniosku, że za dużo zjadam;) Staram się jeść racjonalnie czyli wszystko tylko w małych porcjach. Nie mam wyrzutów jak zjem ziemniaki(same nie są kaloryczne, nawet mniej kalorii od ryżu) czy normalną zupę jaką robię dla wszystkich domowników. Zmiana tego co jem polega na zawartości tłuszczów. Nie dodaje już śmietany i nie kupuje już tych w proszku. Tylko i wyłącznie te naturalne. Śniadanie dwie kromki razowego z wędlina, serem i warzywami, drugie śniadanie jogurt i ewentualnie jakiś owoc albo jedna rzecz z dwóch, obiad normalny co by to nie było, podwieczorek to albo owoc albo kisiel czy budyń około filiżanki czyli jakieś 200ml i na kolacje też coś przetrącam albo jakieś mięsko samo albo wiejski i tyle. Zdarza się, że skuszę się raz w tygodniu na kawek ciasta. Myślę o tym po prostu co będzie jak przestanę brać Adasia. Nie rzucę się na słodycze i wszystko inne czego nie jadłam podczas kuracji. Więc chyba lepiej jeść wszystko tylko w małych ilościach. Co Wy o tym myślicie?

Lala ja tak samo jem i nie miej wyrzutów sumienia :) Staram sie nie jesc tłustych rzeczy i tych co maja mega dużo kalori ale nie wariujmy jak odstawimy adasia to tez nie będziemy nic jesc? Dlatego warto jesc wszystko tylko w rozsądnych ilościach takie jest moje zdanie :)

hej Adasiulki! ja dzisiaj miałam tragiczny napadowo-glodowy dzien!!! nawet mi adaś nie pomogl :( glodna bylam od samego rana jak tylko wstalam, caly czas chodzilami kombinowalam zeby tylko nie przegiac, takze moj bilans jedzeniowy na dzisiaj to: Sniadanie-2 kromki razowca z chuda szynka i warzywami (pomidor, ogorek, cebulka etc.) obiad - czysta zupka cebulowa z wkrojona gotowanym udkiem i dwa jaja sadzone i miseczka buraczkow na zimno (nie zasmazanych) w miedzyczasie napady glodu mnie dopadly wiec zalewalam sie woda zjadlam z peczek rzodkiewek i ze 3 ogorasy kiszone Kolacja - 2 kromki razowca a szynka i warzywami i pol kubka barszyku czerwonego niestety zabielanego bo to z obiadu moich domownkw :( Grzech - 5 żelek owocowych :P

oj i ja zgrzeszylam a to moj dopiero 4 dzien :( Adas nie pomagal.. tez caly czas glodna chodzilam i nawet przespalam sie ze 2 godzinki popoludniu i kawke wypilam i nic:( a moj najwiekszy gdzech to dwa tosty z serem ,szyneczka ,bazylia i pomidorem :(:( mi to chyba nic nie pomoze :( jak pogoda ladna czlowiek nie myslal a siedzi w domu i od razu humor poprawia zajadajac......

Gość moniczkadoniczka
Hej girls a moge was dobić troszkę bo tak czytam i czytam ja dziś zjadlam rano dużą miskę cini minnis z mlekiem potem kawe mrożoną ze śmietana i na obiad miałam zeberka w kapuscie a teraz wlasnie jem kebaba i popijam piwkiem bo jestem u kumpleli ale wiecie dlaczego tak?! Bo dopiero w poniedziałek dostane tabletki ha ha wiec troche wam dokucze...tylko nie mowcie mi a kysz a kysz buziaki dla was