Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammitta

Imiona dla dzieci??

Polecane posty

Gość mammitta

witam, spodziewam sie dziecka, jeszcze nie wiem czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka. jakie imie byscie proponowali, tylko prosze o powazne propozycje. dodam ze nazwisko mam krotkie- cztero literowe twardobrzmiace. wiec imie to raczej dluzsze. Myslelismy z mezem o Kornelii albo Sebastianie.

Gość nie wiem jak mozna
na forum pytac o imie dla wlasnego dziecka, to juz z mezem dogadac sie nie mozesz i wybrac to co wam sie podoba? Albo poczytac strony z propozycjami imion - to juz lepsze rozwiazanie niz pytanie na forum :O

Gość polskość to nienormalność
Mieczysław albo Bartłomień dla chlopaka i Jadwiga albo Grażyna dla dziewczynki, żadnych Donaldów, Kewinów, Nikol i Dżesik.

Gość mammitta
dawid, kuba, sliczne, tez nad nimi myslelismy wczesniej, ale po pierwsze Dawid to by mial Inicjaly D.D. i to troszke smieszne, ale malo wazne, tylko ze niestety i Dawidek i Kubuś juz sa w najblizszej rodzinie. Adrian w dalszej, ale do nazwiska nie bardzo pasuje. Nazwisko DRĄG Zosia mi sie nie podoba, Adrianna troszke za twardo do nazwiska, Wiktoria ładnie.

Gość do paulinna
ładne te imiona :) mi dla chłopca podoba się jeszceTomek, Mateusz, Kamil, Marcin

Gość mammitta
BartłomieŃ???? CHYBA BARTŁOMIEJ, ale jesli juz to wolalabym Bartosz. a tak przy okazji to kto mi broni tu pytac??? od tego jest forum więc adios...

Gość mammitta
Tomek w rodzinie, Mateusz w rodzinie BLISKIEJ takze- mamy duuuuze rodziny. Kamil ładnie, A Marcin to imię tatusia :-D

Gość mammitta
polskosc to nienormalnosc---- pisalam ze mam twardobrzmiace nazwisko, wiec imię by sie przydalo miękkie. wyobrazasz sobie JADWIGA DRĄG????? ja jak to widze to wyobrazam sobie od razu babe dwumetrowa i wazaca sto kilo, do tego zgarbiona.

Gość mammitta
duuuzo bylo propozycji... wiec zostaniemy przy swoim.

Gość a moze np.
Kornelia bardzo ładne :) Zostańcie przy Kornelii