Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

woman of choice

Jestem dziwnie zboczona :|

Polecane posty

Nie wiem o co chodzi ale od ostatnich kilku miesiecy wole wirtualny sex z obcymi facetami niz z prawdziwym partnerem. W lozku nie nakrecam sie tak gdy siedze przed komputerem i stukam jedna reka w klawisze ;p Uwielbiam sie masturbowac, uwielbiam uwodzic i podniecac mezczyzn ale jak dochodzi do zblizenia "in real" to czar ucieka i jest smętnie :(

Gość tak to ja, ten prawdziwy
mysle ze potrzeba ci wielkiego zaganiacza, wtedy poczujesz radość z dymanka :classic_cool:

Gość daniioi
to napisx woman. Ja tez tak lubie. Gg 15793961 lub tel 725492981

Gość Niby nikt
Wszystko mieści się w psychice ludzkiej . Nie wszyscy jesteśmy tacy sami i pociąga nas to samo .

Niby nikt - rozumiem ale chcialbym to zmienic. Chce zeby mnie krecil sex z moim facetem a nie klikanie z obcymi wprawia mnie w prawdziwa ekstaze a z moim to robic bo wypada tak :( czy wizyta u seksuologa sie klania?

Gość to działa w obie strony
ja jestem żonatym facetem, moja żona to naprawdę ładna kobieta, z którą seks jest prawdziwą przyjemnością. ale mimo to wolę flirtować w sieci z innymi kobietami, pisać do nich i czytać to, co one odpisują mi. wyobrażać sobie ich podniecenie, to jak pieszczą się tam, po drugiej stronie. i też nie wiem, czy to jest normalne ...

Gość titt
hm... no tak wyobraznia nas bardziej podnieca

Gość titt
wyobraznia i nieznane bo bardziej tajemnice

Gość to działa w obie strony
wielokrotnie próbowałem "zerwać" z tym, ale nie umiem, po jakimś czasie nawiązuję znowu kontakty i znów wkręcam się w ten świat ...

nigdy nie byłem zwolennikiem biegania do specjalistów od głowy, psychologów, psychiatrów czy seksuologów (ten tez najprawdopodobniej odwoła się do głowy) ...obawiam się że dopadła Cię jak wielu rutyna. Jednym partner nudzi się szybciej innym później ale ostatecznie dochodzi to tego u większości. Co robić, taka kolej rzeczy, jedynie rozmowy o tym co się w związku dzieje o wzajemnych potrzebach jakichś urozmaiceniach może coś poprawić. To że fascynuje Cię net - nie ma się co dziwić, w końcu rzeczywistość nie dogoni fantazji, stąd rozczarowania in real. W necie masz powodzenie, robisz z facetami na co masz ochotę trudno aby to nie pociągało. Zawsze jednak możesz to skończyć znaleźć kogoś nowego, może ciekawszego ...to poszukiwanie, panowanie nad sytuacją możliwość bezstresowego porzucania cieszy :)

Na zywo tez mam powodzenie ;) a partnerzy nudza mnie zdecydowanie za szybko. Z obecnym jestem prawie pol roku i juz sie ukrywam nocami przed komputerkiem zeby fantazjowac z nieznajomymi :(

Gość titt
widac potrzebujesz wiecej tych fantazji

róznorodnosc jaką masz dzieki internetowi daje ci dreszczyk ekscytacji....zapewne troche lubisz ekshibicjonizm czyli pokazywanie ciała ;)

Gość to_on
może potrzebujesz jakiejś odmiany? Może np. fajne byłoby przejęcie inicjatywy w łóżku i ostre zdominowanie faceta. Co Ty na to?

Gość titt
wwiele facetów ma to samo i tez fantazjuja o kims nie znanym

Gość On35Wawa
Mam podobnie. Sex realny dostarcza innych wrażeń niż ten wirtualny. Lubię i jeden i drugi. Choć fakt, że nie jest łatwo o dobrą partnerkę do wirtuala.

Gość ej, woman
chcesz popisać? ;)

v34 - tak lubie ale nie biegam w samym szlafroku po miescie ;) to_on - zdominowacny facet to.. nie facet, nie lubie tego i nie praktykuje. ej, woman - nie kus!

net daje możliwość poznawania sporej liczy partnerów w krótkim czasie można osiągnąć przerób jak odkurzacz roztoczy, to może uzależnić, w realu takie wyniki są nie do osiągnięcia, to że w realu ci się nudzą ...hmmm w necie też jak sadzę pojawiają się nowi i pewnie o wiele szybciej niż w realu ... Skoro osiągasz w wirtualu satysfakcję większą niż w realu to jesteś chyba rzadkością wśród kobiet, to zjawisko bliższe jest chyba facetom, z natury wzrokowcom, potrzebującym do szczęścia mniej bezpośredniej bliskości niż kobiety :)

Gość to_on
woman: szkoda. Ja lubię jak dziewczyna dominuje w łóżku i nie uważam, żeby przez to tracił męskość..

Gość to_on
ale latem bez majtek pewnie jak najbardziej...

Gość ej, woman
jakby coś, to pisz na der_spigiel@o2.pl ;)

matuzalem - kurcze moze powinnam sie urodzic chlopcem? ;) Wiesz to nie jest tak ze nie odczuwam zadnej przyjemnosci podczas realnego zblizenia z mezczyzna ale to nie jest to co mnie calkowicie nakreca. Ale macie racje, to wszystko siedzi w mojej glowie... to_on - moze i nie traci ale ja za tym nie przepadam. Dla mnie mezczyzna musi byc meski, silny, dominujacy a czasem nawet i wiecej.

woman of choice v34 - tak lubie ale nie biegam w samym szlafroku po miescie xxx ekshibicjonizm u kobiet ma zupełnie inne oblicze :)

stwórz swojego lwa Moze jakies gierki moze piszczie do siebie jest tyle sposobów by jdno drugiemu dawalo przyjemnosc

Gość odezwała się ta
która 2/3 forum pokazywała psitę i cycki :D

titt - chyba trzeba bedzie pojsc w ta strone i sprobowac jakos urozmaicic nasze zycie seksualne. Gierki, przebieranki itp. moze pozwoli to odciac sie od zabaw wirtualnych :)