Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedaaaaaaa

Wszedzie biedaaaa

Polecane posty

Gość Biedaaaaaaa

Spróbowałam dziś w necie znaleźć miejsce, gdzie nie ma artykułów o tym, że WSZySCy nie mają pracy, wszystkim jest źle i KAŻDY polak jest chory, zły i smutny. Jak cokolwiek dobrego dzieje się w moim życiu, jak coś osiągnę to mogę to powiedzieć najwyżej rodzinie, bo jak powiem coś znajomym to niemwidzę szczerych gratulacji czy coś, tylko krzywe miny i nie jest tak, e witam się a ja zrobiłam to, ten ,nie pochwalił. Tylko jak ktoś się pyta co tam, to mówiłam i potem było mi głupio. Znajomych mam tylko w biedzie. Mi nie jest wtedy głupio. Przykro mi jak jestem zmkoleżankami na piwie i chcę wziąć udZiał w dyskusji, amjedna mi mówi w pół żarcie, ty się nie odzywaj bo nie musisz brać kredytu. Wszystko jest albo dla super bogatych albo dla biednych. Co mają robić ludzie pośrodku? Zamiast się cieszyć ze swoich sukcesów, martwię się tylko i mu smutno, żeminnym idzie gorzej w życiu

Gość piwoniagg
Współczuję znajomych :o Dziwnie ich sobie dobierasz. Tacy znajomi nie są dla mnie znajomymi, wolę prawdziwych przyjaciół, szczerych, którzy nie zazdroszczą sukcesów innym tylko się z nich cieszą, potrafią pogratulować. Szczerze.

rodzaj ludzki z natury jest zawistny i zazdrosny klasa średnia już nie istnieje - więc jesteś ponad nią albo pod nią a znajomych masz bardzo ludzkich i normalnych w tym rodzaju , że dają Ci do zrozumienia , ze nie są szczęśliwi ponieważ są biedni - a nóz w plecy potrafią wbijać ,nawet bardziej, Ci szczerzy znajomi , co okazuje się czasem po latach

Gość andziaz
własnie, w Polsce nie ma klasy średniej, są albo biedni albo bogaci. W Usa jest klasa średnia tzn., stac ich na dom, samochód.

Gość tak tak ten lustrze
to też zacznij narzekać, że tak źle jest ostatnio i że wzięłaś kredyt

Ja mam tak samo. Wstydzę się do pracy zabrać nowy tablet - po powiedzą, że burżuj. Może biedy nie widać tak w większych miastach ale od kiedy przeprowadziłam się do mniejszego miasteczka - lepiej udawać, że jest się takim jak inni. Ludzie nie lubią bogatszych od siebie. Są zazdrośni i zawistni.

Zresztą pierwszy przykład : Forum Kafeteria :D Tutaj nie można wspomnieć że dobrze się zarabia bo od razu znajdzie się grupa krzykaczy :D

a znajomych masz bardzo ludzkich i normalnych w tym rodzaju , że dają Ci do zrozumienia , ze nie są szczęśliwi ponieważ są biedni x co nie znaczy ze nie moga szczerze pogratulowac dziewczynie jesli slysza ze jej sie dobrze wiedzie, tymbardziej że sama sie z tym nie afiszuje... i uważaja że w niektórych rozmowach nie powinna brać udziału, podziękowałabym takim znajomym:P