Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja128

wczesne ciąża...sex...

Polecane posty

Gość Maja128

Może zacznę od początku. Od pół roku staramy się o dziecko, wcześniej brałam jakieś 6 lat tabletki antykoncepcyjne - nie wiem czy to w ogóle ma jakieś znaczenie w związku z moim pytaniem. Dzisiaj jest 25 dzień mojego cyklu - zazwyczaj trwa 30 dni. Mam nadzieję, że tym razem się udało jednak martwi mnie jedne rzecz, W nocy współżyliśmy i po stosunku wszystko co ze mnie wypłynęło miało taki beżowy - jasno brązowy kolor, jakby z domieszką krwi. Powiedzcie czy któraś z Was miała tak we wczesnej ciąży?

Gość taka jedna 007
a może to jakeś zapalenie? najlepiej w dniu spodziewanej @ zrób test :) i udaj się na badania skoro staracie się o dzidzi :)

Gość Maja128
do lekarza jestem już umówiona na 17 kwietnia, chyba ze prędzej zaskoczy mnie @ :( czego bym bardzo nie chciała.

Gość roksanakaroksi
nie prawda że objaw zbliżającej się @, też tak myślałam jak miałam plamienie a jednak okazała się ciąża około 10 dni po owulacji i współżyciu miałam przez 3 dni brążowe plamienia myślałam że @ wcześniej przyjdzie ale potem plamienia ustały i jeden dzień po terminie@ zrobiłam test a tam piękne dwie krechy, często takie plamienia to jednak objaw wczesnej ciazy

Gość Maja128
roksanakaroksi - mam nadzieję ze w moim przypadku to również zwiastun ciąży a nie @. miałam tak tylko po współżyciu i do tej pory cisza, tylko chwilami dołem brzucha tak coś mnie "pokręci" . Tak bardzo bym chciała żeby się udało.

Gość klpakebbwbka
up

Gość ciekawi mnie tylko.....
brążowe- to kolor pomiedzy brazowym a bezowym? :D

Gość klpakebbwbka
dziewczyna napisała beżowy!

Gość ale kultura
niekoniecznie,mogło to byc np otwrcie wewnatrz spowodowane seksem i stad male krwawienie lub objaw owulacji

Gość Maja128
owulacja w 24 dniu cyklu?

Gość Maja128
Dziewczyny żadna z Was tak nie miała? ? Okres nadal się nie pojawił i mam nadzieję że tak zostanie, termin @ mam 17.04.

Gość testerka wszystkiego
a dlaczego nie w 24 dc?przeciez owulacja moze wystapic w dowolnym czasi?nie słyszałaś o tym?to nie jest wartośc stała;)a na jej przesuniecie ma wpływ wiele czynników

Gość testerka wszystkiego
masz 5 dni do @ wiec moglo byc krwawienie okołoowulacyjne

Gość Maja128
ok, może masz racje. tylko to wystąpiło jedynie zaraz po sexie, po prostu wypłynęło wszystko tylko w ciemniejszym kolorze niż zwykle, takie brązowawe i tyle, dwa razy się kochaliśmy - w nocy i rano i było to samo. W ciągu dnia nic nie było i nie ma.