Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charecterX

odstawienie tab.anty.

Polecane posty

Gość charecterX

Kochane bola mnie piesi, w sumie to okolice sutkow. Sutki sa troche jakby zaczerwienione i takie hmm dziwne. Myslicie ze to moze byc objaw po odstawieniu tab.? tylko ze ja je odstawilam jakies 2msc temu. Pozdrawiam i z gory dzieki za odp

to na 100% skutki odstawienia tab ! mnie piersi po odstawieniu tak bolaly ze dotknac ich nie moglam - a sutek to juz lepiej nie mowic !!! bolal mnie tez brzuch przez pare dni i jajniki - ale to wszystko jest normalne - lekarz odrazu mi powiedziala ze tak moze byc w ciagu pol roku wszystko powinno sie unormowac - chociaz mnie sutki przestaly bolec w ciagu 2 tyg :)

Gość charecterX
tosiu ale mnie nic sie nie dzialo do tej pory, objawy mogly zaczac sie po prawie 2msc od odstawienia?

u mnie tez nic sie nie dzialo pierwszego miesiaca po odstawieniu- dopiero w drugim miesiacu sie zaczelo :/ kazdy organizm jest inny i tak jak lekarz mi tlumaczyla wszystko moze sie dziac w ciagu 6 miesiecy (takie bole piersi sutek brzucha i jajnikow) ja wlasnie tez myslalam ze dwa miesiace temu odstawilam a tu takie cos - bylam pewna ze to raczej nie po odstawieniu tabletek - ale lekarz odrazu mi powiedziala ze to od tego - i ze takie cos jest normalne i moze sie pojawic nawet pare miesiecy po odstawieniu -tak wogole to organizm moze wariowac nawet do 6 miesiey po odstawieniu tab mnie sutki bardzoooooo bolaly - raz jak przyszlam do domu pies na mnie skoczyl (z radosci) to myslalam ze umre z bolu hihi nie martw sie to minie :) i wszystko jest ok :) u mnie do tego okres sie rozregulowal na poczatku :/ ale teraz powoli wraca do normy

wiesz co pierwszego miesiaca jeszcze te nasze tab w nas siedzialy i temu organizm nie wariowal - w drugim miesiacu juz powoli tabletki z nas ''wychodzily'' - temu organizm dopiero po takim czasie wariuje - u mnie w sumie teraz juz jest ok :) no ale ja tab odstawilam juz prawie 4 miesiace temu - jeszcze tylko okres musi mi wrocic do normy - bo sie spoznia kazdego miesiaca - ale to tez jest normalne

Gość charecterX
ejj, dziekuje Ci bardzo Tosiu i trzymam kciuki zeby wszystko Ci sie uregilowalo