Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham_piersi_D

Obsesja na punkcie duzych piersi...

Polecane posty

Gość Kocham_piersi_D

Cześć dziewczyny Jestem facetem (34 lata), jednak mam bzika na punkcie duzych piersi, marzę o seksie hiszpańskm z kobietą o sporym biuscie. Mozecie cos doradzic? jak pozbyć sie tego? albo moze po prostu sprobowac z obca kobietą i wtedy sie pozbęde tego pragnienia. Jesli któras kobieta chcialby sprobowac albo pomoc w tej sprawie, sam się odwdzięcze piękną minetką. Kontakt do mnie gg 45427963

Mozecie cos doradzic? jak pozbyć sie tego? xxx nie wiem... może zamiast pozbywać się fantazji - bo jak bez nich żyć - pozbądź się kutasa 😴

Niczego się nie pozbywaj. Na hiszpana to żadna perwersja zboczeńcu :P Zresztą co ty chcesz tam pakować. Chyba nie myślisz o tym swoim korniszonku.

Się nie pozbywaj tylko spełniaj marzenia. Jeśli to dla Ciebie tak ważne znajdź sobie taką Panią i bawcie się :D Ja nie widzę problemu.

Gość dobre.
Poszukaj sobie kobiete z duzym biustem.

Gość Kocham_piersi_D
Wiec zapraszam kobiety z duzym biustem... Odwdzieczę się , GG 45427963

Gość Kocham_piersi_D
NIENORMALNA, dzieki za takie rady, widac twoj nick mowi prawdę. NOrmalna to ty nie jestes...

Gość shaF .87
a co to jest "D" ? sama literka nic nie znaczy ... Kobieta , która ma 80C ma piersi większe od tej co ma 60E...

Gość ja mam G
pasuje?

Gość Kocham_piersi_D
Zbytnio wnikasz, dla mnie D jest synomimem fajnych cycków. Duze do duze, takie zeby hiszpana zaliczyc. Proste.

Widać, że dziecko PRL-u :P Od kiedy to D to są duże piersi? Od komuny chyba właśnie, kiedy w sklepach rozmiary staników kończyły się na D o ile jakieś w ogóle były. :O duże piersi zaczynają się gdzieś tak od E-F w górę i to są dopiero piersi nadające się do Hiszpana. No chyba, że lubisz naciągac na siłę :O

Gość Kocham_piersi_D
Pasuje... Odezwij sie zatem... O ile nie jestes trolem internetowym.

Gość Kocham_piersi_D
Do NEi NEI, MI starczą D i jak bede wieksze to dobrze. Masz prawo do swojego zdania.

Gość shaF .87
nie wnikam tylko próbuję Ci wyjaśnić ,że posługujesz sie skrótami , które same w sobie nic nie znaczą. U Dziewczyny , która będzie mieć 58 cm pod biustem "D" będzie malutkie...U kobiety , która ma 80 pod biustem D będzie olbrzymie ale pewnie cała reszta kiepska. Ja mam 60 F i biust o wiele mniejszy od koleżanki , która ma 75 D ale ona to jest taka beczka :)

Gość shaF .87
zgodzę się z nei nei, "D" to naprawdę mało szczególnie u dziewczyn z szczupłą talią. Takie wizualne C jak nie B...widać jak mało wiesz o biustach :O

Gość shaF .87
naprawdę D to jest mało ! Ludzie jak gdybym miała D to były by takie sam w raz do ręki :) ale napewno do hiszpana by sie nie nadawały ! :)

Może i dla ciebie bez różnicy, ale pewnego dnia kobieta ci powie, ze ma biust D, a jak się rozbierze i to D zobaczysz, to będzie rozczarowanie i wygadywanie, ze dziewczyny oszukują kiedy opisują jak wyglądają. A to nie dziewczyny oszukują tylko tacy jak ty, za przeproszeniem, gówno wiedza. Jak się ma taka obsesje to wypadałoby choć trochę się na tych cyckach znać, a nie tylko stać i slinic się na widok każdych większych cyckow :O

Gość Kocham_piersi_D
Shaf doceniam twoją troskę i doksztłacanie mnie w tej materii. Powtarzam maja to być cycki, które dadzą radę przy hiszpanie. Ludzie nie jestemy w aptece, zeby sie spierac o numerację i gramaturę.

Gość Kocham_piersi_D
nei_nei i po co od razu obrażąc i podnosić cisnienie, ze sie gowno znam, Jak tak sie gowno znam to mnie naucz a nie od razu pokazujesz, ze jestes nie wiadomo co. Widze, ze na tym forum zgraja dzieci, i wielcy znawcy. Rozumiesz co znaczy wizualnie duzy cycek, duzy to duzy. Kazdy potrafi to ocenić, nie bedziemy sie na milimetry liczyc. Dla mnie 75D to duzy cycek i gitara. Pasuje wam? Wiec mamy cos ustalone, a jak wam nie pasi, to zmience temat, jest wiele na tym forum.

Gość shaF .87
hehe spoko ;) wytłumaczę to Tobie tak łopatologicznie ,żebyś potem nie miał pretensji do laski , która naprawdę ma D pretensji ,że cie oszukała ;) Jeśli chcesz szczupłej zgrabnej laski z dużymi cyckami nadającymi sie na hiszpana to musisz przynajmniej szukać od rozmiaru F...Jeśli nie przeszkadza Tobie , ze jest gruba to od D czy nawet C już styknie na hiszpana. Ogólnie zasada jest taka ,że czym szczuplejsza talia tym większa miska potrzebna do efektu naprawdę dużych piersi.

A mnie nie pasi, bo ja cycki mam, więc niejako mnie ten pproblem dotyka osobiście. A jak jesteś taki wrażliwy, że ci słowo "gówno" ciśnienie podnosi, to może bierz waleriane przed wejściem na forum :D

Gość shaF .87
ja nie mam nic do Ciebie milosniku duzych piersi ale probuje Ci wytlumaczyc ze "D" , "D" nie równe , jak już posługujesz sie skrótami wiec co one znaczą :)

No dokładnie tak jak mówi nei nei:) słuchajcie jej ona mówi dobrze:) u kobiety nie są najważniejsze piersi i tyłek tylko charakter gościu:)