Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T jg

Czemu matki tucza dzieci?

Polecane posty

Gość betrainaa
bo matki i babcie sa kretynkami na ogół

Gość bubkij
bo dawno chude dziecko oznaczalo biedna rodzine.

Gość T jg
Ale to juz chyba sie skonczylo?teraz szczuplosc rowna sie zdrowie,sprawnosc

Gość betrainaa
a jakie to napoje daja te kretynki dzieiciom i wnukom? zamist wody przegotowanej lub mineralnej -zero kaorii , zębom nie szkodxi -te kkretynki daja -soki, kompoty wode z sokiem czy syropem owocowym , słodzona herbate- kolorowe napoje , wody smakowe i mrozona herbate-sam cukier i chemia

Gość betrainaa
w gazetach pisza z e polskie dzieci i nastolatki s a jednymi z nagrupszych w europie i maja najgorsze zeby

mojej siostry córka jest grubsza niż dłuższa i wygląda po prostu niezdrowo. Ale nie wszyscy nadają sie na bycie rodzicami...

Gość bubkij
Bratanica mojego chlopaka- nawet jesli nie chce jesc mama karmi ją, a ma juz 5 lat to wie czy jest glodna czy nie. No i non stop woda z sokiem.

Gość feftewfw
moje dziecko jest szczuplutkie wysportowane a w jej przedszkolu jest mnostwo grubych dzieciakow i jak widze np po niektorych kolezankach to wlasnie dzieciaki wpieprzaja buly, soki slodkie, mnostwo slodyczy, cole i o zgrozo nie pozwalaja im begac tylko isc przy sobie jak piesek!!

Gość feftewfw
poza tym w tych czasach babki zamaist zdrowo gotowac to kupuja zarcie gotowe pelne chemii i kalorii blee

Gość Khadi
betrainaa w gazetach pisza z e polskie dzieci i nastolatki s a jednymi z nagrupszych w europie i maja najgorsze zeby nie widzialas angielskich dzieci ani zebow anglikow, nie wierz we wszytko co pisza

Gość betrainaa
matki i babicie debilki, kretynki jedne daja dziecia owoce ze smiatana i cukrem, smietana to dno,

mamuśki faszerują dzieci gerberkami, kubusiami i innymi pseudo zdrowym gównem bo im się nie chce samodzielnie zupki zrobić albo soku, napychają dzieci byle czym bo obiad ma być szybki do zrobienia. Ja nie jestem zwolenniczką całkowitego zakazywania dzieciom słodyczy, napojów itd. Ale wpychanie dziecku pączka na śniadanie albo mlecznej kanapki to nie jest najmądrzejszy pomysł.

Gość betrainaa
bylam w angli-w zęby nikomu nie patrzylam ale grubasów duzo jak w polsce

bubkij, moja mama tak pcha jedzenie w synka mojej siostry. Nie rozumie że nawet małe 2 letnie dziecko wie kiedy jest głodne. Siostra go nie pasie, nie karmi na siłę. Zjada taką ilość posiłku jakiej potrzebuje... ale babcia jest najmąrzejsza i lata z anim z talerzem i wpycha: "jeszcze troszeczkę" ;/

Gość betrainaa
po co w ogole soki -przeciez najzdrowszym napojem jest woda-a jesli herbata to bez niczego ale kretynki sypia cukru do herbaty swym dzieciom i wnukom

Gość betrainaa
w dupie bylam i dno widzialam a na dnie mnostwo smietany z cukrem

Gość betrainaa
a te matki i babcie to same są grubymi ścierwami z fatalnymi zebami tłustym brzuchem zwisłym tłustym zadem i cyckami-fuj

Gość betrainaaaa
kupne soki to sam syf-nadaja sie na smietnik ale generalnie bez soków mozna sie obejsc i bez kompotów- śccierwa sypia cukier do kompotów i faszeruja tym dzieci -zamiast robic soczki, kompoty i dzemy nafaszerowane cukrem te ścierwa powinny sie gimnastykowac żeby nie byc tłustymi gównami z pomarszczonymi ryjami

Gość betrainaaaa
słodkie napoje nie gaszą pragnienia-a te soki, napoje wody smakowe i herbaty mrózone -to sam cukier lub slodziki i chemia -dewastuja zeby , i zdrowie

Gość betrainaaaa
sćierwa i szmaty solą i słodza żarcie i picie dla domowników, gości

Gość babuella
up

Gość dkdkllss
mnie tak tuczyli i dzis w wieku 23 lat jestem schorowana :(