Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajetan79

Czy to że jestem gejem to znaczy że nie mogę mieć dzieci?? Nie rozumiem.

Polecane posty

Gość Kajetan79

To że jestem gejem wyklucza mnie jako rodzica. To dziwne. Pary hetero mogą adoptować a my nie. To wg. mnie jawna dyskryminacja.

Gość to tylko
najpierw piszesz w pojedynczej osobie a później " my" czyli kto? chcesz być ojcem czy matką dla tego ewentualnego dziecka?

Gość Don Alt
możesz mieć dziecko z kobietą, jak walisz facetów albo jesteś przez nich walony to nie możesz.To chyba proste, co?

Kajetan zgadzam sie mimo ze jestem hetero tak to juz jest w polsce to jest przez prawice bo oni wrecz boja sie homosekualistow i tego ze ich zdniem nauczycie dzieci homoseksualizmu hehe tylko im wpulczuc

Gość kijekk
Nie mam nic do gejów, ale takie dziecko adoptowane przez gejów może mieć przechlapane ze strony rówieśników .. przecież wiemy jak to wgląda ( niestety ).

Gość Kajetan79
kupowałbym mu różowe ciuszki z tęczą, prowadzał na parady, a w odpowiednim wieku wytłumaczył na czym polega seks analny i jak sie zabezpieczać przed hiv;)

Gość Kajetan79
kupowałbym mu również płyty Justina Biebera

Gość oczywiscie ze nie mozesz!!!!
no co ty sobie wyobrazasz! wiesz na kogo takie dziecko moze wyrosnac?! juz teraz dzieci heteroseksualistow, majacych w domu matke i ojca, a czasami i babcie z dziadkiem, wyrastaja na mordercow, pedofilii, narkomanow, zlodzieji i ksiezy!! az strach sie bac na kogo wyrosnie dziecko dwoch ojcow!!

Gość to tylko
no i widzisz :) dlatego takim jak Ty nie prawo nie pozwala adoptować dzieci

Gość ja myślę, że jest dla Ciebie
szansa, widziałeś film "Junior" ze Schwarzeneggerem? tam facet urodził dziecko

Gość to tylko
Kaitana, dziecko :) drogie x życie to nie jest film

Gość Kajetan79
ja uważam, że wszyscy powinni uprawiać homoseks, nie zaglądam ich do łóżek, ale niech się tak nie obnoszą ze swoim heteroseksualizmem, bo się rzygać chce:O to powinno być karalne.

Gość Don Alt
kobieta i mężczyzna mogą mieć dzieci, bo są po to dwie płcie. gejostwo to wynaturzenie i choroba psychiki, którą trzeba leczyć. Psychicznie chorym nie wolno w Polsce adoptować dzieci i nie uważam tego za dyskryminacje. Ja chciałbym jeździć samochodem po pijanemu i też mi nie wolno. I takl ma być, przede wszystkim zdrowy rozsądek.