Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAgubiona2093

Wiecie co mi jest?

Polecane posty

Gość ZAgubiona2093

Wiecie może co mi jest?Jestem wiecznie zmęczona, bez energii, śpiąca, a do tego już od jakiś 2 lat na niczym kompletnie mi nie zależy.Mam dopiero 20 lat zawsze byłam szczupła dbałam o siebie lubiłam się podobać sobie i innym.Teraz ważę 80 kg/168 wiecznie spięte nie ogarnięte włosy wyglądam naprawdę fatalnie :( Zawsze lubiłam zakupy kupowałam dużo i dosyć drogich ubrań...Ostatni raz na zakupach byłam 2 lata temu poważnie,nie ściemniam.Chodzę w spranych,starych ciuchach.Czuje,ze życie mi ucieka,koleżanki poznają nowe osoby,wyglądają atrakcyjnie i cieszą się życiem,a ja?Wiem,ze wyglądam fatalnie,ale kompletnie nie zależy mi na tym by coś zmienić,nie mam siły...

Gość ZAgubiona2093
Pochodze z rodziny dosyc majetnej i stac by mnie było na fajne ubrania czy kosmetyki ale ja nie chce.Moja mam ktora ma 48 lat wyglada 100 razy lepiej ode mnie :(

Gość ZAgubiona2093
chyba bd prowadzic monolo no coz.Ale jak ktos bd chcial odpowiedziec to bd mi miło.Jestem ciekawa czy w koncu zacznie mi zalezec.

Gość ZAgubiona2093
nie wiem czy to depresja nie znam sie ale pewnie calkiem mozliwe..musialabym pojsc do psychologa ale czy to cos da? jakos nie wieze psychlogom choc nigdy nie byłam..

Gość Cypiskowa
No mam podobnie jak ty... I za cholere nie wiem jak to zmienic.. Przez to stalam sie zamknieta, przyjaciele sie odsuneli gdy wyjechalam za granice a tu... Moj chlopak jest zawsze naj... Chyba, tak mi sie wydaje, ze jestem zazdrosna o to ze on jest we wszystkim najlepszy i ciagle mi to udowadnia a ja chyba coraz bardziej sie doluje a zwlaszcza gdy mi opowiada o klezankach z pracy ;(

Gość baba_z_gór
zbadaj tarczycę !!!

Jeśli jesteś wiecznie zmęczona i śpiąca możesz mieć anemię... na niczym Ci nie zależy masz gdzieś ja wyglądasz itd... Zbadaj sobie krew lub kup żelazo i łykaj...

Gość ZAgubiona2093
Cypiskowa-fajnie ze napisalas.Najgorsze jest to ze wiem jak wyglada sytuacja,ze strasznie wyglądam,ale nie chce niczego zmieniac.Jeszcze 2 lata temu byłam mega zadbana lubiłam towarzystwo,ludzi.Teraz najchetniej nie wychodziłabym w ogole z domu.

Gość ZAgubiona2093
Jutro ide do lekarza i zrobie sobie badanie krwii,bo mam tego dosyc.Momo wszystko nie chce sie obudzic pewnego dnia z wagą 100kg bez znajomych i doszczętnie zapuszczona.Jestem jeszcze taka mloda,całe życie przede mną.

Gość Cypiskowa
A ile masz lat? U mnie jest tak samo, chlopak sie wkurza ze wole zostawac w domu niz z nim wychodzic.... Ale ja tak nie moge, czuje sie strasznie w towarzystwie.. Ostatnio ogladalam serial "przyjacolki" i byl motyw ze jedna z bohaterek (anka) byla na spotkaniu z mezem u jego rodziny... To tak wlasnie ja sie czuje.. ;(

Gość ZAgubiona2093
Mam 20 lat,powinnam cieszyc sie zyciem ,spotykać sie ze znajomymi,a ja siedze w domu i tyję.

Gość ZAgubiona2093
Cypiskowa-masz chociaz chłopaka,a ja mam coraz mniej znajomych :(

Gość Cypiskowa
To ja jestem o 3 lata starsza.. Tez mam wizyte u lekarza ale dopiero za 2 tyg. Myslalam, ze tylko ze mna jest cos nie tak (chyba bez powodu) ale jakos mi razniej.. Koniecznie trzeba cos robic, zwlaszcza gdy jestesmy w tak mlodym wieku!

Gość annia.....................
Depresja ,którą należy leczyć powodzenia

Gość Cypiskowa
Mam chlopaka.. Wolalabym aby go nie bylo.. Bedac z nim nie ma juz mnie.. Ja tu nie mam nikogo.. osotatnio jeszcze stracilam prace bo musielismy sie przeprowadzic i nie mam juz checi na nic... Najgorsze ze nie moge ot tak zakonczyc zwiazku i wrocic do polski..

Gość dsjlvjm
ty po porostu sie rozleniwiłaś, przyzwyczaiłas do tego stanu, tak ci jest wygodniej co nie znaczy lepiej. Brak towarzystwa robi swoje z czasem i przychodzą doły, strach przed samotnością w przyszłości. Złe odżywianie tez ma wpływ na to, to jak wyglądasz jak postrzegajsz siebie i jak postrzegają cię inni wpływa na twoją psychikę. Musisz sie wziąc w garść i zacząć działać. Wiem ze latwo powiedziec, trudno wykonać ale to jest wykonale, chociaż troche zrób kilka kroków naprzód a poczujesz sie lepiej

Gość ZAgubiona2093
Tak koniecznie trzeba cos z tym zrobic,bo zycie nam przeleci,a my bd wiecznie nie zadowolone.Jutro pojdę do apteki po zelazo,jakies witaminy.Wprowadze jakas diete stopniowo.Mam nadzieje,ze naucze sie dbac o siebie.Chce byc w koncu zadowolona ze swojego wygladu.Chce tak jak kiedys wychodzic ze znajomymi,cieszyc sie i zartowac.

Gość ZAgubiona2093
Cypiskowa-A gdzie jestes za granica?ja w czerwcu prawdopodobnie wyjade do Holandii do pracy.

Gość Cypiskowa
W anglii od 3lat

Gość ZAgubiona2093
dsjlvjm-bardzo mozliwe ze sie rozleniwiłam,kiedys treniowałam siatkowke,kilka razy w tygodniu siłowania i ogolnie duzo sie ruszałam.teraz prawie w ogle nie wychodze z domu, nawet na spacer.