Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczywiście prawikson

Czuje się jak jakiś autystyczny

Polecane posty

moje życie polega na siedzeniu w domu, nigdzie nie przynależe, nie mam żadnych znajomych, nie uczę się i nie pracuje. Kiedy w końcu poznam dziewczynę żeby mnie trochę rozruszała i wyciągła z tego letargu...?

Gość powagggaaa
fiku mikuu jest w sam raz dla Ciebie :) :)

Gość SebastianzLublinaa
Wytlumacz jak chcesz znalesc dziewczyne siedzac w domu?

No właśnie, dużo osób, właściwie wszyscy mówią że to niemożliwe. Ale to nie jest tak że ja nie wyłaże nigdzie. Chodzę do sklepu i na siłownie ale jeszcze się nic nie urodziło z wychodzenia w tamtą stronę.

poznasz jak to wszystko zmienisz, bo to co teraz robisz jest jakby murem do poznania dziewczyny.

Tylko że tego się nie da zmienić w bliskiej perspektywie lub wcale. No i jak w ten sposób żyć na dłuższą metę?

Gość chyba żart
JASNE ŻE NEI POZNASZ DZIEWCZYNY BO ŻADNA NIE CHCE TAKIEGO DEBILA [ NIEUCZĄCEGO SIĘ ] NIEROBA [ NIEPRACUJACEGO opanuj się chłopie , po co dziewczynie taki darmozjad jak ty .... smiech na sali darmozjad nygus i golas do tego ...... żal ....... dopóki nie obudzisz się nigdy nie znajdziesz bab,,,, bo kobiety nie chcę żanujących leni brudasów nierobów bez kasy i intelektu a ty takowoą postać reprezentujesz niestety !!!!!

Gość SebastianzLublinaa
nikt nie bedzie w stanie zmienic twojego zycia procz ciebie samego, dlatego ze jak do tej pory nic nie osiagnales to rzadna osoba nie sprawi bys zmienil swoje przyzwyczajenia