Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nataliapp11

napletek

Polecane posty

Go艣膰 nataliapp11

moj chlopak ma dlugi napletek i ma z tym kopleks jakie napletki maja wasi chlopacy proszeo pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 co to znaczyyyyy
艂ugi napletek? Sam napletek w niczym nie przeszkadza, je艣li da si臋 艣ci膮gn膮膰 z i odkry膰 偶o艂膮d藕. Je艣li tego nie da si臋 zrobi膰, to ma stulejk臋 i trzeba to obrzeza膰, bo za chuja pana si臋 nie spu艣ci, a ciebie zajebie na 艣mier膰, samemu nie odnosz膮c przyjemno艣ci. Seks z napletkiem, bez odkrytej 偶o艂膮dzi, to tak jakby lizanie cukierka przez szyb臋. To tyle.

Udost臋pnij ten post

M贸j ch艂opacy ma obfit膮 ilo艣膰 skury na jondrach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataliapp11
jgo napletek jest dlugi podczas spoczynku zwisa mu okolo 0,5 cm skorki a w czasie wzwodu troszkie widac glowkie. Skorka sama nigdy sie nie sciagnela trzeba zawsze sciagac ja reka i pozniej ona zwija sie w taka oponkie za glowka

Udost臋pnij ten post

Dobr膮 stron臋 we藕 pod uwag臋, tak膮 偶e dobrze si臋 mi臋dli w ustach toto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Man_Fred
By艂em stulejem a teraz jestem obrzezany i nie narzekam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gramatyk
Taki napletek jest OK. Taki ma by膰.

Udost臋pnij ten post

Ow, prze艣miewco czy nie widzisz, 偶e pr贸buj臋 si臋 dopasowa膰 w ram臋? Utrudniasz, onie艣mielasz, d藕gasz mnie. No i co ty powiesz mi na to? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataliapp11
mi on bardzo sie podoba tylko on twierdzi ze jak jest w spoczynku to powinien byc odsloniety do polowy a gdy staje powinno go nie byc. A wasi chlopacy jakie maja?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m臋ski m臋偶czyzna
To niech we藕mie 偶yletk臋 i sobie skt贸ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataliapp11
latwo powiedziec myslalam ze bardziej powazna bedzie rozmowa i czegos sie dowiem

Udost臋pnij ten post

co powinno byc odsloniete do polowy?? to kurwa nie jest zaluzja w oknie :) i jakos tak sie skalada, ze u kazdego jest odrobine inaczej oj tam cicho byc, miedlij i nie gadaj bo :D

Udost臋pnij ten post

Ch艂opocku, no do po艂owy chyba 艂ydka. Nie umiesz czyta膰? Na m贸j rozum to chodzi o to, 偶e ona nie lubi tego mi臋dli膰. Zamiast jak rasow膮 bicz si臋 opycha膰, to nie, to wydziwia dziewucha!

Udost臋pnij ten post

wybacz bo o boska ale ja nie wiem jak chopacy maja moze faktycznie maja jakis silniczek i jak zaluzje??, tu przycisniesz podnosi sie krancowka wylaczy, zeby za daleko nie zajechal drugi przycisk i opuszcza sie , chocby nawet do polowy tyyy eee, zalapalem :) to jak szyby u mnie w samochodzie :) cholera , nie wiedizalem, ze mam takie seksualne szybki :)

Udost臋pnij ten post

Wybaczam. A mnie si臋 wydaje zn贸w, 偶e taki obiekt nale偶y dozorowa膰(w postaci mi臋dlenia). Ow, sorry, ja do znudzenia o tym m贸wi臋. No ale wiesz przecie偶, 偶e 偶aluzje s膮 modne tego roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bursztynek73
Moj nie na napletka ... Super sprawa:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gramatyk
U ka偶dego ten napletek jest inny. W du偶ej mierze zale偶y to od tego, jak bardzo cz艂onek ro艣nie przy wzwodzie. U niekt贸rych o 100% (np. od 7 do 14 cm) i wi臋cej a u innych du偶o mniej - np. od 12cm do 15cm No i ci drudzy uchodz膮 jako obdarzeni prze natur臋 bo nosz膮 kawa艂 kichy w spodniach a to nie zawsze przek艂ada si臋 potem na wielko艣膰 we wzwodzie. No i ... U tych pierwszych napletek b臋dzie wi臋kszy. U tych drugich nie musi. No gdzie艣 ta sk贸ra po ustaniu erekcji musi si臋 podzia膰. To co m贸wi Tw贸j ch艂opak to bzdura. Nie ma jednego prawid艂owego wzorca penisa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foreskin
d艂ugi napletek 艣wiadczy o wczesnej i cz臋stej masturbacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 etametam
powiedzia艂 co wiedzia艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂upek
cyt.: go napletek jest dlugi podczas spoczynku zwisa mu okolo 0,5 cm skorki a w czasie wzwodu troszkie widac glowkie. Skorka sama nigdy sie nie sciagnela trzeba zawsze sciagac ja reka i pozniej ona zwija sie w taka oponkie za glowka HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Je偶eli 膰wiczeniami nie rozci膮gnie si臋 napletka tak by nie robi艂a si臋 oponka w rowku oko艂o偶o艂臋dziowym , to grozi to za艂upkiem i martwic膮 偶o艂膮dzi. Wygooglujcie termin "za艂upek", a zobaczycie, 偶e mam racj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za艂upek, stulejka
Objawy - b贸l pr膮cia, zw艂aszcza podczas wzwodu - zapalenie 偶o艂臋dzi i napletka (stulejka) - obrzmienie 偶o艂臋dzi (za艂upek) Stulejka i za艂upek to nieprawid艂owo艣ci zwi膮zane z w膮skim napletkiem. Stulejka polega na braku mo偶liwo艣ci odprowadzenia napletka z 偶o艂臋dzi. Za艂upkiem nazywamy natomiast zaci艣ni臋cie 艣ci膮gni臋tego napletka na bli偶szej cz臋艣ci 偶o艂臋dzi - w rowku za偶o艂臋dnym. Przyczyny Stulejka jest najcz臋艣ciej schorzeniem wrodzonym, w p贸藕niejszym wieku mo偶e powsta膰 na skutek proces贸w zapalnych. Za艂upek zwi膮zany jest zwykle z nieodprowadzeniem napletka ponad 偶o艂膮d藕 po ich umyciu. Prowadzi to do zahamowania odp艂ywu krwi z 偶o艂臋dzi i obrz臋ku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataliapp11
a jak robic te cwiczenia? on mowi ze go nic nie boli podczas spoczynku jak i tez w wzwodzie:) a wasi chlopacy maja napletek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataliapp11
prosze o podpowiedz tych cwiczen:) i jakie wasi chlopcy maja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 膰wiczenia
nataliapp11 prosz臋 o podpowied藕 tych 膰wicze艅 i jakie wasi ch艂opcy maj膮 GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Na d艂o艅 wlewasz kilka kropel oleju s艂onecznikowego, robisz sztuczn膮 pochw臋 z d艂oni i ruchami frykcyjnymi masujesz 偶o艂膮d藕 delikatnie milimetr po milimetrze 艣ci膮gaj膮c napletek, do momentu a偶 try艣nie sperma. Po takim 膰wiczeniu umy膰 penisa dok艂adnie myd艂em szarym w ciep艂ej wodzie, wysuszy膰 偶o艂膮d藕 na艂o偶y膰 odrobin臋 kremu kosmetycznego i pozostawi膰 偶o艂膮d藕 ods艂oni臋t膮 na noc. Na drugi dzie艅 powt贸rzy膰, i powtarza膰 a偶 do skutku. Po wyleczeniu przez ca艂e 偶ycie my膰 偶o艂膮d藕 i ci膮gle zmusza膰 do ods艂oni臋cia, zw艂aszcza na noc, gdy偶 w dzie艅 mog艂oby doj艣膰 do niespodziewanej erekcji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nataliapp11
ale zadna z was nie pisze jaka skorkie maja wasi chlopacy i czy wogole maja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalipp11
dziewczyny jakie widzialysie napletki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 josua
tw贸j man ma normalny napletek