Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gugusia

jaki wózek wybrać?

Polecane posty

jaki wózek jest najlepszy ? wszystkie koła duże czy taki ze zwrotnymi kołami? koła pompowane czy nie?

Gość hultajjjka
przy pierwszym dziecku miałam tradycyjny wózek - duże, sztywne koła, https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSYHtvCPJEwQLOIfIeszmAi-cZETidoEpF4bTir7PEPGPsm0j19 tragedia. jak ktoś nie wie jak moze byc lepiej (czyli nasze ciocie i babcie) to mozxe i taki by starczył ale zeby swiadomie takie kupowac - mega głupota przy drugim dziecku miałam taki http://www.wozki-mikado.pl/img/main-boston.png rewelacja. Duze koła, pompowane, przednie zwrotne. Był idealny. Trzecie dziecko przyszło 4 lata pozniej niespodziewane ale znwu kupilismy taki wozek jak przy pierwszym 900 zł na allegro razem ze spacerówką i fotelikiem samochodowym!@

Gość hultajjjka
koła KONIECZNIE pompowane, jak największe. Przednie zwrotne. Na inne nawet nie patrz

ok a co z funkcjami... przydaje sie taki z spacerówką czy spacerówka lepiej osobno?

Tak mi adaptery do fotelika przydawaly sie. Jak rodzisz latem to duza gondola na zime przyda Ci sie. I tak jak ktos wyzej polecam duze pompowane kola, przednie skretne.

Gość Melinada.
Ja kupując wózek kierowałam się ceną i tym żeby był wielofunkcyjny. Dupa-nie warto. Teraz jakbym miała kupować wózek to tylko spacerowy, w którym ma być regulowany podnóżek i regulacja oparcia do pozycji leżącej!! Taka spacerówka od malusieńkiego by była... a ten wielofunkcyjny jest oki na śniegi, ale jest to czołg. W każdym razie wielofunkcyjny jest na strychu teraz i czeka na kolejne dzidzi jak ur się o porze zimowej a spacerówkę zakupiłam i jestem happy.

Gość eveileve
Ja sie kupuje czołgi za 1000 zł, to nic dziwnego, że potem żal i rozpacz. Są wózki wielofunkcyjne, relatywnie lekkie i bardzo zwrotne jak Navington Cadet czy Mutsy Evo. Polecam!

Gość olka333
ja zdecydowałam się od razu na połączenie gondoli ze spacerówką czyli wózek wielofunkcyjny Primo marki Riko, ma on 4stopniową regulację oparcia co bardzo się przydaje podczas spacerów i karmienia a także zapewniające bezpieczeństwo 5punktowe pasy

Gość Justann
Mam Jedo Fyn i jestem zadowolona. Gondola duża, więc dziecko długo korzysta, a spacerówka stabilna i można wszędzie jeździć. Wiadomo, lekki nie jest, ale za to naprawdę dobrze nim się jeździ. Za jakiś czas kupimy coś lekkiego (jakąs parasolkę), ale to jak Młoda zacznie chodzić i wózek będzie dodatkiem do spaceru. Fotelik mamy Maxi Cosi, więc kupiliśmy adapter do wózka i muszę powiedzieć, że to super sprawa. Nie trzeba brać ze sobą wózka, a można jeździć jak w wózku, zamiast noszenia nosidełka. Przydaje się np u lekarza czy w sklepie.

Gość szyszka_86
My długo szukaliśmy odpowiedniego wózka i mam kilka spostrzeżeń, nie wszystko to co bardzo drogie jest naprawdę bardzo dobre, pompowane duże koła są o niebo lepsze od małych, plastikowych, kręcących się w kółko, skrętne przednie koła super sprawa, ale muszą mieć też blokadę bo po śniegu daleko nie zajedziemy, duży kosz na zakupy genialna sprawa, wszystko pomieści, nic nie dźwigamy dodatkowo, lekki i składający się do niewielkich rozmiarów stelaż to podstawa zwłaszcza jak mamy mały bagażnik, mogłabym tak wymieniać długo, ogólnie ideałów nie ma, ale porządny wózek spokojnie można znaleźć, ja mam model Nano z Riko, dla mnie świetny i posiada prawie wszystko na czym mi zależało.