Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

oglądałem właśnie program "zdrady"

Polecane posty

Gość offerma
też bym zdradził ale nie mam kogo i z kim.

Gość j.lopezzzzz1
na jakim programie?

Gość madziolek88989
dał facet popis.. widac ze dziewczyna strasznie zakochana w nim byla

Gość stary prawik się podnieca
:D

ale naprawdę był świetny. jak patrzę co mnie ominęło przez to że jestem "stary prawik" to śmiać mi się chce.

"Polskie "zdrady" kiepskie, bo grane" x wiesz co mówi przechodzień kiedy widzi jak facet na lotni uderza w pałac kultury? jaki kraj, tacy terroryści. ale i tak "zdrady" były śmieszne.

Gość offerma
wesołe jest życie prawiczka, hej!

Gość lepiej być prawiczkiem
tak jest!

a o czym ten program? cos w stylu sedzi anny marii wesolowskiej czy jak jej tam - czyli wszyscy wierza, ze to na serio chociaz wiadomo, ze rezyserowane?

Gość gość
"na jakim programie?" x w czwartki na polsacie o 20.00

Gość gość
dzisiaj były niezłe jaja. facet z ameryki poznał laske przez biuro matrymonialne a ta go w konia robi.

Gość gość
no, ale my na szczęście od tego jesteśmy wolni. jak widać życie prawika ma swoje zalety.

Gość gość
Piszę do Was z nowego mieszkania, na którym częściowo się już zainstalowałam usmiech.gif Częściowo bo jeszcze nie wszystkie sprzęty i meble mam ułożone tak jakbym chciała, ale od wczoraj mam internet więc póki co dokopałam się do laptopa i postanowiłam dać jakiś znak życia jezyk.gif Obecnie jestem w trakcie rozpakowywania rzeczy. Powiem Wam że pakowanie ich było o wiele lepsze bo nie trzeba było się wtedy zastanawiać co gdzie położyć, tylko leciało wszystko po kolei do pudeł i worów usmiech.gif Alusia pojechała już do szkoły więc ja korzystając z chwili przerwy podziwiam widoki z balkonu. Niestety jest spora mgła, ale słoneczko się przez nią przeciera, więc zapowiada się ładny dzień.

Gość Pytanie do
Po co się tym tak zachwycacie?? Przecież to są pseudo-dokumenty oparte na SCENARIUSZU (pana Okiła Khamidova, który reżyserował też Kiepskich), a Wy zaraz myślicie, że kobiety to się takie porobiły..... :O Przecież specjalnie wymyślają tam pikanterię, żeby była oglądalność.... ale takie to ustawione, że nie idzie oglądać.

Gość oxerma
jutro kolejny odcinek. ciekawe co będzie. fajnie tak se pooglądać z perspektywy starego prawika.

Gość Beton3980
dzis 03.04.2014 wyszlo ze program jest sfingowany - chlopak ktory byl tym na boku mimo zamazania widac ze to ten ktory gral w programie dlaczego ja - marcina - tomka czlowieka ktory zdobyl 2 siostry, raz dresiarz, raz gajerek - do tygodnia wstecz znajdziecie ten odcinek. WROCLAW RZADZI w ZDRADA

Gość Beton3980
dzis 03.04.2014 wyszlo ze program jest sfingowany - chlopak ktory byl tym na boku mimo zamazania widac ze to ten ktory gral w programie dlaczego ja - marcina - tomka czlowieka ktory zdobyl 2 siostry, raz dresiarz, raz gajerek - do tygodnia wstecz znajdziecie ten odcinek. WROCLAW RZADZI w ZDRADA

Gość gość
O ludzie, sporo czasu minelo, a to nadal leci. Jedni wierzą drudzy nie. Osoby się powtarzają, to fakt, który mówi, że to fikcja. Jednak mnie zastanawia co innego. Młoda dziewczyna, która bez problemu pokazuje twarz, idzie do łóżka z dużo starszym obleśnym facetem, i zupełnie nago wycierają się w różnych pozycjach. Tam muszą być spore pieniądze, bo chyba za 100 zł nie rozebrała by się przed całą obsadą, a co dopiero przybierać różne pozycje w mocnym ścisku.

Gość gość
Żenada takie granie sztuczne że aż żal a pani psycholog tak wyrezerowana ja sierotka marysia siedzi i patrzy