Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anja23

Jak znalesc kochanka będąc niepełnosprawną ?

Polecane posty

Z niepełnosprawnymi to nie jest wesoło. Jeżeli ktoś jest kontaktowy, to sobie poradzi mimo problemów, a nawet to jeszcze wykorzysta na korzyść. A osoba nieśmiała i niepewna - to ryzykowny układ - takie osoby zwykle angażują się bardziej niżby chciały, są zaborcze i bardzo często nadwrażliwe, i ciągle się boją, że zostaną porzucone. A jak już nie daj boże dojdzie do rozstania, to najczęściej będą przekonane, ze to nie z powodu ich nadgorliwości, nudy czy innego powodu, ale będą święcie przekonane, że to wyłącznie z powodu ich kalectwa. Spotykałam się kiedyś z facetem, który był prawie głuchy - i przyznam się, ze rozstanie było żenujące - na szczęście do seksu jeszcze nie doszło i się zgrabnie wywinęłam.

Gość Anja23
a jak byscie podeszli do innych intymnych problemów ?

Gość a to mozliwe zeby nie chodzic
i meic czucie?;/ rozumiem po jakims wypadku, ale to wtedy chyba czucia nie ma, a Ty piszesz ze od urodeznia nie chodzisz mimo, ze ...wszystko czujesz, dziwne:/ co do anonsów to wątpie żeby się ktoś odezwał, każdy woli osoby pełnosparwne, że się tak wyrażę, wiec jak facet ma odpowiedzieć na ogłoszenie kobiety zdrowej i nie do końca zdrowej to wątpie, że odpowie tej drugiej:/

Ale w zasadzie to całkiem nie na temat napisałam . l jak sobie niby autorko wyobrażasz poznanie kogoś? pierwszy krok to wyjść z domu. (zakładam, ze mieszkasz z rodzicami wiec raczej nie przyprowadzisz faceta na chatę) a poznać kogos w necie? Skoro masz trudności z zawieraniem znajomości i normalnymi relacjami to jak wyobrażasz sobie seks z niedawno poznanym facetem? Moze poszukaj jakiejś grupy wsparcia dla niepełnosprawnych - latwiej ci będzie znaleźć kogoś wyrozumiałego jezeli sam będzie miał kłopoty ze zdrowiem.

Gość Anja23
no to lipa :(

Gość Anja23
to pa ide spac

Gość Anja23
wstydliwe :(

Gość Anja23
spie w pieluszce :(

Gość Anja23
boje sie że bym sie posikała w czasie...sexu

Gość Anja23
a myślisz że po co ją zakładam ? bo lubie ? :(

Gość Anja23
no wiem ale nie moge zadługo przytrzymać :( ok ide spać papa.

Gość AdamsNL
Ania a skad jesteś ? :)

Gość czujesz się gorsza
"autorko teraz dopiero myślisz o "tych" sprawach? jak już inni planują rodzinę, dzieci Ty zaczynasz myśleć dopiero o seksie? masz lekkie opóźnienie " - to napisała osoba z wypranym mózgiem. bez komentarza.

Gość Lizusdupus
Wystarczy napisac do cukierka29 .....obierka ..bez papierka

Gość Znajdz sobie slepego
Dostaniecie razem rente i moze mieszkanie.

Gość niepelnosprawny
Temat praktycznie tabu w Polsce. Nikt nie chce niepełnosprawnej osoby za partnera życiowego, a co dopiero na kochanka. Szkoda gadać. Nie da się przeskoczyć tej niewidzialnej bariery pomiędzy tymi dwoma światami zdrowych i niepełnosprawnych. Mam 10 lat przerobione w tym temacie jako osoba niepełnosprawna. I sobie odpuszczam totalnie myśli o rodzinie lub posiadania kochanki. Jak będziecie sami kiedyś niepełnosprawni, to zrozumiecie o czym ja mówiłem. Trafiłem w niewłaściwym miejscu w niewłaściwym momencie rodząc się w "ciemnogrodzie pełnych egoistek niedojrzałych marzących o pseudo cudownym życiu przy boku zdrowego samca w Polsce".

Gość Strażak jrg
Hej anja jak chcesz to podaj jakiś kontakt do siebie to sie poznamy

Gość gość
Jestem delikatny, wrażliwy i kontaktowy. Oczywiście mogę pomóc, jeśli ktoś nadal szuka.... woj. pomorskie tylko napisz proszę, że piszesz stąd, bo masa różnego spamu ostatnio przychodzi mi na skrzynkę:( forshe@onet.pl

Gość twój anioł stróż ;)
anja23, z wielkim szacunem dla Cię > nie polecam Ci internetu... spróbuj zapoznać raczej w realu - i bądź czujna, przebieraj, szukaj! ;) ode mnie - jeśli rzeczywiście jesteś niepełnosprawna - buziak...

Gość gość
powodzenia w poszukiwaniach🖐️