Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm nie wiem co zrobic

pogrzeb babci mojego chlopaka

Polecane posty

Mam takie pytanie. Co zrobilibyscie na moim miejscu? Ostatnio zmarla babcia mojego chlopaka i jutro jest pogrzeb. Nie wiem czy mam isc poniewaz jestem .z chlopakiem ponad 2 lata a babci nie widzialam na oczy, chociaz mieszka w tej samej miejscowosci co /chlopak to nigdy mnie tam nie zabral.. co zrobic?

a kto cie zaprosil na ten pogrzeb, jezeli chlopak to idz! lepiej pojsc niz nie pojsc.

moj chlopak ma 17 lat wiec nie jest dorosly a jego babcia miała 52 lata dopiero :(

Wlasnie ze nikt mnie nie zaprosil. I sie wlasnie zastanawiam czy mam isc. To jest uroczystosc rodzinna, a jesli on mnie przez 2 lata nie przedstawil babci to jest cos nie halo

Prosze'sie pode mnie nie podszywac. To nie jest temat do zartow. Moj chlopak nie ma 17 lat. Ale ty pewnie tak

Prosze o odpowiedzi

Gość onaonanoaona
na pogrzeb sie nikogo nie zaprasza. Przychodzi ten kto chce. Mozesz isc do kościoła i tyle. Uważam nawet ze powinnas iść.

Gość joasiaaJ
Ja także uważam że powinnaś iśc. Twój chłopak na pewno będzie szczęśliwy że chcesz być przy nim w każdej sytuacji a zwłaszcza w tych ciężkich. Nie musiałaś jej znać osobiście.

Gość gość
powinnaś iść, bedziesz mogla go wesprzec i dac mu otuchy, ja bylam kiedys na pogrzebie kolegi i z tego co widzialam to firma, ktora organizowala pogrzeb ( o ile dobrze pamietam to www.koperski.com.pl ) zadbala o to, zeby ludzie naprawde czuli wsparcie

Gość gość
ja p*****le jaka reklama, koperski. com :/