Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bursztynek73

Czy on mnie kocha ?

Polecane posty

Gość Bursztynek73

Jestem z nim 2 lat jeszcze nigdy nie powiedzial ze mnie kocha Bedziemy mnieli dziecko nie oswiadczyl sie poprostu powiedzial "To wezniemy slub" potem ok 2 miesiace zabral mnie do sklepu I kazal wybrac pierscionek wybralam + on wybral obraczki. Zaprosil do restauracji poczym zapytal " jestes szczesliwa" Mam dziene mieszane uczucia co do niego. Najpierw nie chcial dziecka potem zdanie zmienil. Od poczatku zwiazku raczej Malo mowny . Czesto sprawdza mi telefon , tez mowi czasem ta to nie kolezanka dla ciebie nie mozesz do niej chodzic . Musze sie tlaczyc ze wszystkiego gdzie bylam gdzie IDE z Kim .... Szkoda ze milych slow nie mowi.;( czy on mine kocha.

Gość no i dobrze
On Cię nie kocha. Osoba która kocha okazuje Ci miłość i szacunek. Widzisz u Was zimę w uczuciach? czegoś Ci brakuje, ale juz się wpakowałaś i tak będziesz marnieć w tym toksycznym związku. Przede wszystkim na to co napisałaś o jego zachowaniu zapaliła mi się czerwona lampka. Dziewczyno nie widzisz, ze to tyran psychiczny? On juz Cię kontroluje, sprawdza telefon z kim piszesz i rozmawiasz. narzuca Ci z kim możesz się przyjaźnić a z kim nie. Swoją drogą zastanów się czemu jakiejś osoby nie znosi i nie chce żebyś Ty utrzymywała znajomość. Potem nie wyjdziesz z domu mając dziecko, zobaczysz. Jaki on romantyczny kurna - weźNiemy ślub, no ja nie mogę. To jest tyran i psychopata. Jeszcze tego nie widzisz, ale czekaj nadaj. Albo--------- wiej już teraz i nie oglądaj się za siebie.

Gość Bursztynek73
To czemu nie odejdzie odemnie jak mnie nie kocha ?

Gość Niech spada...
Robisz za Isaure ;-)

Gość skjcbdcdwqef
moge zadac pyraniee?

Gość skjcbdcdwqef
jak mam dalej zyc? wlasnie skonczylam ogladac trylogie ojca chrzestnego. niesamowita, piekna histoira. ogladalam caly dzien, nigdzie nawet nie wyszlam a teraz nie moge dojsc do siebie, nie moge zasnac. jak dale zyc? dlaczego ona musiala umrzec? dlaczego corka majchela corleone? ich zycie juz nie bedzie takie samo. on znowu zawiodl swoja zone. cos w moim zyciu zmienilo sie na dobre po tym filmie.