Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Pewien facet/chłopak sie na mnie znowu gapił na zajęciach :(

Polecane posty

Gość skjcbdcdwqef
moge zadac pytanie?

no właśnie nie...nie jest brzydki, ale jest nie w moim typie, wyglada jak typowy goguś/laluś/podrywacz itp. za bardzo opalony, ma brazowe oczy... troche zbyt drobny (mojego wzrostu ) zreszta na tych zajeciach sa inni, jeden ktory podobal mi sie wczesniej i jeden ktory troche podoba mi sie teraz, obaj maja niebieskie oczy, jeden jest Norwegiem a drugi Ślązakiem :D

Ale właśnie ciemne oczy są piękne! Właśnie takie mam i powiem bezwstydnie, że mam piękne oczy - uważam, że to mój największy atut w urodzie :)

Gość skjcbdcdwqef
jak mam dalej zyc? wlasnie skonczylam ogladac trylogie ojca chrzestnego. niesamowita, piekna histoira. ogladalam caly dzien, nigdzie nawet nie wyszlam a teraz nie moge dojsc do siebie, nie moge zasnac. jak dale zyc? dlaczego ona musiala umrzec? dlaczego corka majchela corleone? ich zycie juz nie bedzie takie samo. on znowu zawiodl swoja zone. cos w moim zyciu zmienilo sie na dobre po tym filmie.

chyba faceci przestali mnie już kręcić :( oglądam foty klat, ciał, oczu itp. i żaden mi sie nie podoba (nawet modele)

ja też mam raczej ciemne niż jasne i nie podobaja mi sie ani u mnie ani u innych, co prawda znam kilka ślicznych dziewczyn z brązowymi albo prawie czarnymi oczami, ale na ogół jednak pięknotki mają niebieskie i dla mnie idealny facet to z niebieskimi oczami :( chase z doktora hałsa ma takie :)

ciesze sie,że wiekszosc kobiet woli ciemnookich brunetów, bo dzieki temu dla mnie zostaną rudzi, blondyni i szatyni o niebieskich oczach :D poza tym lubie chlopiecy typ urody a nie męski

z ciemnookich lubię tylko ż.... i rosjan i ukraińców, faceci ze wschodu :) a taki np. Adam Brody :) co z tego,że sama wygladam jak brzydula Betty :classic_cool: