Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domina V

Czy bycie samotną matką to wstyd?

Polecane posty

Gość Domina V

Pragnę poznać wasze opinie na ten temat.

Gość ijghjujyhrgf
jak jesteś samotną matką to najczęściej znak, że dałaś dupy jakiemuś gogusiowi bez związku

Gość to tylko
Nie można tego rozpatrywać w aspekcie wstydu. To raczej niedojrzałość matki bo popełniła błąd wyboru ojca swojemu dziecku. Poważny błąd. Konsekwencje tego są zwykle bolesne i dla dziecka i dla matki.

zdecydowanie NIE. Te kobiety powinny dostac medal , ze sie nie poddaja a walcza z przeciwnosciami losu i codziennymi trudnosciami .To heroizm wrecz w dzisiejszym swiecie . Ktos wspomnial , ze nie umialy wybrac odpowiedniego partnera.Wedlug mnie to tylko polprawdy .Na postawe partnera mamy prawie zerowy wplyw . Samotne mamy -powodzenia .

Gość samotna matka to puszczalska
taka prawda mało, która to rozwódka czy wdowa dziś przeważają panny z dzieckiem. Ktoś taki to gorsza kategoria człowieka a posiadanie kogoś takiego w rodzinie to wstyd bo nikt nie chce mieć córki puszczalskiej.

Gość raBarbara
No nie wiem czy tak mało jest rozwódek przecież dzisiaj od cholery jest rozwodów tak kościelnych jak i cywilnych.

Gość pani domu
lepiej samotna z dzieckiem niż samotna albo w chorym związku.

Gość 68976543
"pani domu lepiej samotna z dzieckiem niż samotna albo w chorym związku." 9 Jak się wybiera patologię zamiast normalnego porządnego faceta to już wasz problem. Wy widać lubicie ratować złych my bierzemy tylko te dobre kobiety do związku.

Gość xvmgcj,
dla mnie byłby to wstyd.

Gość xvmgcj,
heroizm to jest po rozwodzie albo w stanie owdowiałym. Nigdy tych dwóch kategorii nie wrzucam do jednego wora.Choć pewnie są wyjątki. Jednak z reguły to są bezmyślne laski, które mają w dalekim opważaniu wychowanie tego dziecka i jego przyszłość. mają bo wpadły i fajnie jest, i będzie dobrze. Przynajmniej takie znam.

Może nie wiecie ale za 99.999% ciąż w polsce odpowiedzialni są mężczyźni. To nie seksmisja i partenogeneza u ludzi nie występuje. Nie znam przypadku by samotna matka nie wiedziała kto jej zmajstrował brzdąca. przytłaczająca ilość facetów w młodości bzykało co pod rękę popadło. Dziewczyny też mają z tego satysfakcję. Ale jak już jest w ciąży to w tłumie krzykaczy najgłośniej krzyczą tatusiowie i niedoszli tatusiowie. Pojecie puszczalska jest raczej niepochlebne ale jurny ogier to wszystko ok. A wiecie skąd to się bierze? U facetów ze zwykłej zazdrości że inny samiec był lepiej postrzegany w oczach samicy. My jako społeczeństwo nie powinniśmy piętnować ciąż tylko tego kto za nią odpowiada. Facet doskonale wie skąd biorą się dzieci!!!! Ale niektórzy mają to w dupie. Dla mnie kobieta samotnie wychowująca dziecko to objaw niedorozwoju jakiegoś faceta, który se pojebać chciał.

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
żaden wstyd, wiele matek jest samotnych bo tatusiowie spierdolili na wiesc o ciazy

Wstyd to kraść. Zawiść jest powodem do wstydu. Demonizowanie, bezpodstawne oskarżanie, wrzucanie wszystkich do jednego "wora". A przecież najlepszy sposób na osiągnięcie sukcesu to postępować według rad, które dajemy innym.

Gość biedne te dzieci samotnych mam
:( większość zyje w biedzie i patologii, nidojadają, nie jeżdżą na wakacje, nie mają fajnych ciuchów ani gadżetów. Pewnie czują się o wiele gorsze od innych:(

" 09:23 [zgłoś do usunięcia]*Barbiotka* Wstyd to kraść." Wstyd to kraść i z dupy spaść... :p

Gość wstyd
zdecydowanie

Gość cozagadanie
E tam, przecież te puszczalskie i wyrachowane zdziry nigdy nie zostaja samotnymi matkami, bo nawet przy wpadce raczej się wyskrobią niz urodzą, i dalej sie puszczają. i tak Samotnymi młodymi matkami zostają te niezamęzne kobiety które miały sumienie i uczucia , więc w przypadku wpadki decydują się urodzić bo aborcja jest dla nich czymś złym i tego nie robią. więc Więc szanuję niezamężne samotne matki, bo dały życie a nie zabiły życie., i same się trudzą i borykaja z byciem samotną matką , bo ojciec dziecka okazał się nieodpowiedzialnym oszustem i łajdakiem, najpierw rozkochał dziewczynę , z premedytacją to zrobił, a potem uciekł i pozostawił ją w trudnej chwili z ciążą i dzieckiem. Dlatego wstydźcie się faceci za siebie, za swoje łajdactwo, nawet za swoje dzieci nie potraficie wziąć odpowiedzialności, ani za ludzi których niszczycie po drodze, faceci to jedne śmierdzące ścierwo . mężczyzn już prawie nie ma zostali faceci łajdacy. Tacy jesteście, mózgi macie poniżej pasa, i dobrze by było abyście nie polowali na dobre i uczciwe kobiety dla zepsucia im życia, bo wy faceci to tylko za swoim penisem lecicie, aby tylko seks i posunąć........więc posuwajcie puszczalskie dziiwki które są wyrachowane i w ciążę nie zachodzą lub się skrobia na potęgę, .......albo posuwajcie innych facetów bo moda na gejostwo jest przeciez dzięki wam, zepsutym samcom.

Gość taaaaaaaaaaaaa
A uprawianie seksu to nie wstyd? tylko jak owoc seksu zawiąże się w macicy to już wstyd? a czy samotni tatusiowie to wstyd? nie żyjemy w średniowieczu, ludzie

"samotna matka to puszczalska taka prawda mało, która to rozwódka czy wdowa dziś przeważają panny z dzieckiem. Ktoś taki to gorsza kategoria człowieka a posiadanie kogoś takiego w rodzinie to wstyd bo nikt nie chce mieć córki puszczalskiej." To słowa katolika/katoliczki. Dwulicowego przedstawiciela zbrodniczego kościoła katolickiego mającego na sumieniu setki tysięcy ludzi. (w okresie 500 lat) Nie jednokrotnie osoby kreujące taki światopogląd same mają nie czyste sumienia w tej materii.

Gość frgdhyjyu
samotna matka to najczęściej: -puszczalska - idiotka co uprawiała seks bez zabezpieczeń z jakimś gogusiem bardzo rzadko wdowa, rozwódka 2 Thor wahl Może nie wiecie ale za 99.999% ciąż w polsce odpowiedzialni są mężczyźni." 9 To przed jakimi facetami rozkładacie nogi to wasz problem i wasza decyzja.

Gość martaqwq
nie jest wstydem według mnie,było juz podobne pytanie niedawno,ja jestem szczesliwa samotna matka,trafił mi sie debil i nic na to nie poradze,ale dziecko daje mi tyle pozytywnych emocji ze nigdy nie zazdrosciłam moim rówiesnikom ze oni chodza na imprezy a ja w wieku 20 lat mam dziecko,jestem odwazniejsza,odpowiedzialna mimo tego że nie zawsze jest tak pieknie jakby sie chciało,ale mam madra 6 letnia córke która sama wychowuje i nie wstydze sie tego!

Gość martaqwq
samotna matka to puszczalska?!!! nie puszczalska tylko trafił sie nieodpowiedzialny dzieciak w ciele dorosłego faceta!!!!

Gość to tylko
...."trafił mi sie debil i nic na to nie poradze,"... x x o! proszę :D trafił się debil i dlatego ochoczo udostępniłaś mu krocza bez zabezpieczenia x no co za debilka, nic nie mogłą poradzić na to tylko się rozmnożyć, brawo

Gość martaqwq
dziecko było planowane bylismy 3 lata razem ojcostwo go przeroslo to spierdolił i tyle

Gość to tylko
mając 19 lat planowaliście sobie dzidziusia ? :D:D:D

Gość martaqwq
majac prace,mieszkanie i wydawałoby sie ukochanego faceta jest to mozliwe

Gość jeszcze jest wioha pl
kto grzeszy ten cierpi bo cierpienie jest konsekwencja grzechu np 2 wojna była wynikiem konsekwencji grzechu w fatimie muwiła o grzechu i 2 wojnie swiatowej matka boza wielokrotnie ostrzegała i prosiła o modlitwe za pokuj jugosławi ,medjugorie , kibeho ludzi to głupcy i to olali wiec mozna ze ludzie sami sobie zgotowali ten los w 1920 cała warszawa modliła sie o cud i co był cud matka boza ukazała sie bolszewikom i zaczeli uciekac a jak ukazała sie w siekierkach 1941 i prosiła by sie modlic to ludzie olali i powstanie przegrało

...wstydem dla matki może być jedynie to gdy zaniedbuje dziecko i to niezależnie czy będzie samotna czy zamężna. Nie zapominajmy że samotne matki to nie tylko rozwódki, wdowy z jednej strony i nieodpowiedzialne puszczalskie z drugiej. Nie żyjemy w średniowieczu, coraz częściej ludzie żyją w konkubinacie z którego o wiele łatwiej się wymiksować. Poza tym ludzie uprawiają sex w coraz młodszym wieku i tak na prawdę żadna ze stron nie jest dojrzała, dlaczego więc w razie wpadki miałoby się piętnować jedynie dziewczyny i utożsamiać je od razu z dziwkami. Wszyscy znamy potoczne znaczenie słowa "dziwka" i nie jest nią dziewczyna mająca jednego chłopaka, który spieprzył kiedy dowiedział się że zostanie ojcem. Wstydzić to się powinni wszyscy Ci którzy wieszają na takich dziewczynach psy.

Czy zauważyliście że najwięcej krytycznych osądów wyrażają ludzie deklarujący wiarę w boga i Jezusa Chrystusa będącego częścią trójcy przenajświentrzej? A jak nauczał Jezus " Nie sądzie, abyście nie byli sądzeni" i " niech pierwszy rzuci kamień ten co jest bez winy". Wszawi dwulicowcy. To ci sami co Lebensborn-y propagował. W niedzielę staną do komunii!!! Odrażające jest życie z takimi ludźmi w jednym społeczeństwie. Jeszcze trochę a zaczną obciąć nosy kobietom które najpierw zgwałcą.