Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domina V

Czy bycie samotną matką to wstyd?

Polecane posty

Gość wasdsfesd
Wstyd raczej nie ale albo skrajna głupota, że takiego buraka się wzięło za partnera albo skrajny egoizm, że pozbawia się dziecka kontaktu z biologicznym ojcem.

wasdsfesd - co ty wypisujesz, gdzie padło choć słowo że samotna matka broni ojcu kontaktu z dzieckiem, lepiej sprawdź ilu alimenciarzy po więzieniach siedzi tak się garna do kontaktu z dzieckiem ! To je jest kilku ojców walczących o prawa do opieki nad dzieckiem nie zmienia faktu że większość panien z dziećmi to ofiary takich tatusiów co to znikają po dowiedzeniu się że zostaną tatusiami.

A na jakiej podstawie oceniłeś, że to był post katolika???

...i jeszcze najczęściej dziewczyny spotykają się w takiej sytuacji z agresją, że chciały złapać na dziecko, że się nie zabezpieczyły, ze to ich wina i ostatecznie że są dziwkami i ze z dziwką się taki tatuś nie zwiąże ...

Zależy dlaczego jesteś samotną matką? Czy mąż umarł i jesteś wdową czy cię zostawił? Albo czy rozkładałaś nogi i wpadłaś. Jeśli jesteś wdową to nie jest to wstydem. Jeśli mąż cię zostawił lub rozkładałaś nogi i wpadłaś to jest to dużym wstydem!!!!!!! Dla ciebie i twojego dziecka w przyszłości

To wstyd, że mąż zostawi żonę??? No chyba, że dla męża.

Dokładnie tak jeśli dała mi buty to znaczy że jest dziwką. To logiczne patrząc na niektóre posty . Ifka nie zaczepiaj .

Wina zawsze leży po środku. Dlaczego to mąż ma być winny a nie żona? To kobieta stoi na straży domowego ogniska

Zadałam grzeczne pytanie, umiesz na nie odpowiedzieć, czy okazało się zbyt trudne???

Tak odpowiem ci jest wstydem że kobieta jest sama bez znaczenia czy ją mąż zostawił. Jest wstydem zrozumiałaś!

Gość zepsuł się
A czemu mąż zostawia żonę w ciąży/z dzieckiem proste zostawia bo przestał być człowiekiem bo sie zepsuł i zgnił moralnie bo okazał się świnią i nieodpowiedzialnym zdrajcą Dziewczyna sie związała z niezepsutym facetem a potem facet ewuulował do stanu męskiego ścierwa Gdzie w tym wina kobiety samotnej matki? To on jest winny że nisko upadł i poszedł w gnój to facetowi powinno być wstyd 1. Kobiety zawsze wiążą się z dobrze rokującymi mężczyznami, ale czasem nie rozpoznają że maja do czynienia z fałszywą maską a pod maską jest samcze ścierwo i gnój potem wychodzi na wierzch i wykorzystana kobieta zostaje sama z dzieckiem a gnój idzie gnoić następne kobiety 2. każdego gnoja powinno się skrócic o jaja wykastrować aby nie grasowali na tym świecie aby nie robili dzieci które porzucają

Gość fifirififi
oczywiście, że wstyd - zawsze będą cię wytykać palcami i dziecko również - Polacy uwielbiają gnoić innych!!!

Gość LUIZKA765
cyt."" zdecydowanie NIE. Te kobiety powinny dostac medal , ze sie nie poddaja a walcza z przeciwnosciami losu i codziennymi trudnosciami .To heroizm wrecz w dzisiejszym swiecie . Ktos wspomnial , ze nie umialy wybrac odpowiedniego partnera.Wedlug mnie to tylko polprawdy .Na postawe partnera mamy prawie zerowy wplyw . Samotne mamy -powodzenia """ MEDAL ZA DAWANIU DUPY BEZ ZWIĄZKU?? PLUS NIE DOJRZAŁOSC ZA BRAK ZABEZPIECZENIA? BRZYDZĘ SIE TAKIMI SAMOTNYMI MATKAMI.

Bo czytam co piszą, jak argumentują i na dodatek stąpam po ziemi już wystarczająco długo by mieć trochę rozeznania. Wiem że ludzie dzielą się tolerancyjny (myślących) i nietolerancjnych (katolików) każdy myślący katolik jest wyjątkiem potwierdzającym tą regułę. Polskie społeczeństwo w 87 % deklaruje katolicyzm. Oby to się zmieniło!!! Czy tą odpowiedz Cię zadowala?

Gość ciabataa
Niech ci będzie ty za to jesteś tak głupia jak 1g proszku z cegły " łoooo jesu jaka cięta riposta:D

Gość tak się kończy dawanie na
prawo i lewo (ruchacze, bawidamki itp. albo wiązanie się z patologią zamiast wybrał normalnego, porządnego faceta albo skreślanie go bo np. jest niedoświadczony czy nie był w związkach.

Gość wasdsfesd
matuzalem0325 "wasdsfesd - co ty wypisujesz, gdzie padło choć słowo że samotna matka broni ojcu kontaktu z dzieckiem" 9 A gdzie ty widzisz, że ja coś takiego piszę? Pisałem o tym, że kobieta wybierając takiego buraka czy patologię sama sprawia, że dziecko będzie wychowywało się bez ojca i sama wybiera samotne rodzicielstwo a to czysty egoizm coś kosztem dziecka.

Gość Krfafy Edward
obie jesteście głupie jak ćwierć nogi od stołu

oby każda tu pisząca negatywne kobieta poznała smak zdrady, poniżenia i bicia podczas gwałtu małżeńskiego. Wtedy inne będą o was mówić że trzeba patrzyć komu daje się dupy . Czy kiedykolwiek dopuściły byscie do takiej sytuacji?

Jestem samotną matką po rozwodzie ale to chyba nie ma większego znaczenia jednakże uważam że dziecko powinno wychowywać się w spokojnym i cichym domu gdzie powinno mieć zapewniony byt materialny i wszystko co potrzebne dla dobrego rozwoju.Niestety zdarza się i tak że rodzice zarówno może to być matka jak i ojciec skręcą w niebezpieczny kierunek, może to być jakikolwiek nałóg- alkoholizm, hazard, uzależnienie od internetu itp. Mój były mąż był ideałem gdy za niego wychodziłam za mąż, nienawiści i złości do niego już nie czuję ale bardzo trudno jest odizolować, odsunąć się od takiego człowieka.Kobiety myślą że potrafią wyleczyć lub zmienić postępowanie małżonka jednak to jest nierealne gdy druga osoba tego nie chce. Nigdy nie czułam wstydu że sama wychowuję dzieci nie wyciągam po nic rąk, pracuję sama a moje dzieci mają to czego potrzebują.Może was to nawet wzburzy ale napiszę że dzieci wychowywane przez samotne matki bądż ojców szybciej dojrzewają i uczą się samodzielności bo nie mamy czasu na dmuchnie i chuchanie.Dodatkowo napiszę że gdyby mój syn był taki jak jego ojciec to synowej pomogłabym go pakować aby miała spokój.Teraz możecie jeżdzić po mnie wszystkie świętojebliwe.

Gość Oliwier Jack
Kobiety są głupie i nie umieją wybrać odpowiedniego faceta. Widzieliście tego tłuka wczoraj w wiadomościach co groził reporterom - męża kobiety która zabiła dzieci i trzymała w lodówce? ZACHODZĘ W GŁOWĘ JAK MOŻNA BYŁO NA TAK GÓWNIANEGO BRZYDALA POLECIEĆ!!!!! Żenada!

Gość to tylko
Kobiety zawsze wiążą się z dobrze rokującymi mężczyznami, ale czasem nie rozpoznają że maja do czynienia z fałszywą maską a pod maską jest samcze ścierwo i gnój potem wychodzi na wierzch i wykorzystana kobieta zostaje sama z dzieckiem a gnój idzie gnoić następne kobiety x x naturalnie :) z naciskiem, że ZAWSZE he he he :D:D:D