Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alex1313

Załamałam się dietami a teraz chudnę :)

Polecane posty

Gość Alex1313

hejka chciałam podzielić się z Wami moim odchudzaniem. Ten koszmar trwa ok 10 lat a wcześniej też uważałam, że jestem gruba chociaż nie byłam. mam ok 15 kg nadwagi może 20. cierpiałam też na kompulsywne objadanie i każda dieta była dla mnie katorgą. Byłam już wiele wiele razy na kopenhaskiej, cambridge, herbalife, dukana, niedawno allevo chyba najpaskudniejsza :) i wiele innych, których teraz nie pamiętam. Na kompulsywne brałam przez ponad pół roku prochy na receptę bo inaczej bym teraz ze 100 kg ważyła....

Gość Alex1313
czułam się coraz gorzej psychicznie i fizycznie. to wpędziło mnie w depresje wiec nie bylo mowy o ćwiczeniach. niestety jak naprawdę masz depreche to czujesz sie jak po przebiegnięciu maratonu. wtajemniczeni wiedza o co chodzi

Gość Alex1313
wszystko zmieniło się jak przez przypadek znalazłam na you tube filmik: jedzenie ma znaczenie. on ma chyba 8 części ale można dalej oglądać podobne filmiki jest ich tysiace! obejrzyj do końca. mi pomogło i zmieniło moje życie. powoli chudne i czuje sie szczesliwa. nie mysle juz o tym żeby być szczupła tylko o tym, żeby być zdrowa. A już schudłam 3 kg od świąt! objadając się miodem pijąc kakao itd mogę podać co mniej więcej jem ale jem zawsze to na co mam ochotę. po tym filmie straciłam ochotę na wszystko niezdrowe co wcześniej jadłam! odstawiłam leki, które mnie truły czuje sie coraz coraz lepiej. po prostu wracam do żywych :)

Gość Alex1313
oczywiście miód i kakao są zakupione organiczne bo mam w swojej miejscowości hurtownie organiczną więc to cud jakiś, że ta hurt. akurat tu jest :) pewne rzeczy kupuje nieorganiczne bo mi kasy szkoda wiec nie ma co panikować