Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieJA35

Dlaczego Polki na obczyznie wychodzą za mąż za obcokrajowców

Polecane posty

Gość takasobieJA35

tylko dla ich pieniędzy :-O Nie rozumiem tego ! Mieszkam w Grecji i oboje z mężem cięzko pracujemy by mozna było przeżyć .A tu przychodzi jedna poleczka do parku z nowonarodzonym dzieciakiem w wózku za 1,5 tysiąca euro. Nic nie robi , studia nie skończyła a żyje sobie jak pani.Przyjechała do Grecji w wieku 19 lat i wyrwała sobie nadzianego grekusa . ZENADA :-O

no i tacy kolesie za kilka lat znajda sobie kolejna dziewczyne kilka lat mlodsza bo obecna sie 'zestarzeje'. nie orzejmuj sie zyciem innych tylko skup sie na swojej rodzinie

Gość niebieskakarolcia
A skad pewnosc, ze to nie prawdziwa milosc??? Poprostu, zal ci doope sciska, ze ty musisz zapieprzac, a ona nie....

Gość olki
a może to miłość? A ty pieniędzy zazdrościsz, nie cierpię takiego moherstwa.

Gość nanannanana
a co ? zadzrościsz jej?

Gość nanannanana
kazdy sobie znajduje meza jakiego chce , jej wybor i tylko jej sprawa

Gość olki
albo rzuć polaczka wez greka, oczywiście musi być podstarzały bo młoda już nie jesteś, i też kupicie mu na starość wózek i będziesz go wozić po parku i będziesz panią.

Gość takasobieJA35
tutaj nie chodzi tylko o ten wózek ale dzielnica w której mieszka to "dzielnica bogatych" .Ja tu pracuje na sprzątaniu jednej willi i opiekuje sie tez małym dzieckiem. Widać , że jej chłop ma kase.I nie wierzę w ich miłość .Pewnie on sobie wyrwał młoda dupe dla lepszej prezentacji a ona poleciala na kase

Gość huhahiho
stary jest ten jej Grek ?

Gość niebieskakarolcia
taaa, wmawiaj sobie i dzieciaka tez sobie zrobila dla kasy.....ehhhh....poprostu jej zazdroscisz i tyle...

Gość nanannanana
no ,ale co cie obchodzi ich zycie , zajmij sie soba ...

Gość srmatka
Bo to obcokrajowcy i trzeba spróbować

Gość mnjha
No i ? Jeśli taki mają układ i im to pasuje to tobie nic do tego. Poza tym myślisz że takie rzeczy dzieją się wyłącznie na obczyźnie? Poza tym nie generalizuj.

Gość takasobieJA35
nie jest stary około 30 .Pracuje tu od 2 lat ale od roku ich widzę w "sąsiedztwie".Wczesniej nie miałam jak z nia porozmawiać bo nie spotykałam jej w parku ale teraz panoszy się z dzieciakiem :-O Nie jestem zazdrosna ale ten ich układ mnie wkurwia bo takie panny psują dobrą reputację Polkom !

Gość nanannanana
nie lubie ludzi co zajmuja sie cudzym zyciem zamiast swoim... jej sprawa , nie twoja . moze byc nawet dziwka i ciebie nie powinno to obchodzic

Gość nanannanana
polacy maja tez bardzo brzydka ceche wsciubiana nosa w nie swoje sprawy

Gość ty masz cos z głową
i z chęcia bym ta dziewczyne ostrzegł przed tobą .Takie ja ty sa niebezpieczne!

reputacje polkom jak to napisalas psuja wylacznie latawice - ona ma meza i dziecko, a to ze facet przy kasie to juz nie Twoje sprawa - widac ze bardzo Cie to boli

Gość sefer
reputacje każdy psuje sobie indywidualnie, a stereotypy że polka to suka np. w uk mają swoje pochodzenie, wystarczy sprawdzić w jakim zawodem trudnią się najczęściej.

Gość ty masz cos z głową
autorko dlaczego nie dopuszczasz do siebie mysli, że oni sie najnormalniej w świecie kochają ? Dziewczyna miała zrezygnowac z miłości tylko dlatego, że facet jest bogaty .Zastanów się co wypisujesz

Gość niebieskakarolcia
no ale skad wiesz, ze to "uklad"?????? Moze sie kochaja....jakby byl uklad, to chyba by sie nie pchala w dzieciaka...bosz....jaka ty jestes zawistna.

Gość takasobieJA35
ale takie dziwki to dla kasy darzą sobie zrobić 5 dzieci .Założę się, że gdy dzieciak będzie ledwo co siedział w wózku ta będzie biegac z brzuchem :-O

Gość lyewasdfghjkl
ale sie usmialam... to ty u nich sprzatasz i zazdroscisz ze mloda ma lepiej i nie musi robic za sprzataczke :) Rzadko sie zdaza zeby jakas wychodzila za faceta dla kasy i taka jest prawda. Jak by ja obrzydzal i nic by do niego nie czula to by sie na to nie zdecydowala. A ty ledwo ciagniesz z mezem, ale to niczyja wina. Zamiast zazdroscic lepiej pomysl jak swoje zycie zmienic.

Gość lyewasdfghjkl
Prawda jest taka, ze gdyby ci sie dobrze ukladalo to by cie zycie innych i tych co maja lepiej nie interesowalo, a tak zolc ci do gardla podchodzi i nie mozesz zrozumiec dlaczego ty kasy nie masz, a malolata ma wszystko. To ty powinnas miec wszystko a malolata powinna ci zazdroscic, przeciez o to chodzi, prawda?

Gość niebieskakarolcia
nie mierz kazdego swoja miarka!!!!! Moze i ty bys tak zrobila, ale ja szczerze watpie....jeszcze raz podkresle, ze ty jestes ZAZDROSNA i ZAL CI DOOPE SCISKA, ze ona ma kase, aty musisz po niej sprzatac....

Gość takasobieJA35
A GDZIE JA NAPISAŁAM , ŻE SPRZĄTAM W JEJ DOMU ? CZYTAJCIE UWAZNIEJ :-O

Gość same dalyscie dupy za kasy ...
"Rzadko sie zdaza zeby jakas wychodzila za faceta dla kasy i taka jest prawda" ty chyba nie wiesz co piszesz "Prawda jest taka, ze gdyby ci sie dobrze ukladalo to by cie zycie innych i tych co maja lepiej nie interesowalo" no naprawde blysnelas inteligencja kurwa co za idiotki ;D

Gość niebieskakarolcia
to sprzatasz u jej sasiadow, co nie zmienia faktu, ze jej poprostu zazdroscisz.... i nie potrafisz zaakceptowac, ze ktos moze trafil na milosc....

"nie mierz kazdego swoja miarka!!!!! Moze i ty bys tak zrobila, ale ja szczerze watpie....jeszcze raz podkresle, ze ty jestes ZAZDROSNA i ZAL CI DOOPE SCISKA, ze ona ma kase, aty musisz po niej sprzatac...." naprawde nie wiem po co to napisals, w temacie wszystko jest jasne, autorka napisala ze nie podoba sie jej taki stan rzeczy, a wy jakies bzdety o milosci, kurwa tluc takich debili po tych zjebanych ryjach nic wiecej

"ze ktos moze trafil na milosc...." milosc za pieniadze, zgadzam sie z toba!