Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieJA35

Dlaczego Polki na obczyznie wychodzą za mąż za obcokrajowców

Polecane posty

Gość zawzieta autoreczko
i jak tam twoja przyjaciółka której brudy sprzatasz :D Dalej zazdrościsz jest wózka za 1.5 tysiaka ? :D

Gość nie tędy droooga
No donbra, a jak taka lodzia widziałaby mnie powiedzmy w drogich ciuchach to co sobie taka myśli? frajer jej kupił? daje za kasę? a moze dziewczyna sama jest bogata? może dobrze zarabia albo pochodzi z bogatego domu? nie wszyscy maja identyczne możliwości finansowe...

Gość nie tędy droooga
i wkurwiają mnie takie durne baby- sama na siebie zarabiam, faceta kocham, Polaka, ale jakby on był innej narodowości to bym z nim i tak była.. czyli dobrze wiedzieć jaka wasza mentalność- myślicie że mi np. facet płaci.. zawistne kukły. pilnuj swego nosa.

Gość takasobieJA35
po pierwsze to juz pisałam, ze nie sprzątam w jej domu !! Ich gosposia to greczynka stara rura .Pewnie specjalnie taką starą babę zatrudniła by mężuś się nie łasił kurwiarz :-O

Gość fh
Żal mi osób,które atakują autorkę. Próbujecie usprawiedliwić w ten sposób swoje kur.stwo. Polka (praktycznie każda) za kasę "sprzeda" się każdemu i to jest żenujące,ale na forum będzie pisała,że to polscy faceci są żli,a,że ona dla kasy daje swe cztery literki,to jest OK. Żenujące teksty ,że faceci z Polski,to zaniedbani ciecie. U zadbanych pewnie nie macie żadnych szans,bo który spojrzy za taką co ma tłuste włosy i przepocone ciuchy? Zostaje Wam ,więc tylko obsmarować na forum. To nic,że na przykład Anglicy to brudasy,ale ma kasę,wtedy brud mniej widoczny i uciążliwy. Żenująca i żałosna postawa Polek, dla których tylko kasa się liczy.

Gość nie tędy droooga
a nie myślisz, ze ocenianie kogoś po jakimśtam wózku jest złe? czy po torebce, czy po ciuchach? ja czasami widze jak baby sie gapią i teraz już wiem co wtedy myślą. napawa mnie to nieskmakiem. Jak pracowałam za granica to też wszystkie Polki myślały, że pewnie mam taki sam majątek jak one, dwie pary gaci i szczotkę do zębów. jak się dowiedziały, ze mam dom a mimo to pracuję za granicą to były oburzone...

Gość nie tędy droooga
jasne, ze puszczanie się dla kasy jest największym syfem, ale równym złem jest ocenianie obcych po walorach zewnętrznych i liczenie komuś kasy. to takie samo złoooo

Gość 19_BARBARA_82
Żal mi osób, które bronią tej wulgarnej chamki co postawiła temat

Gość fh
nie tędy droooga jasne, ze puszczanie się dla kasy jest największym syfem, ale równym złem jest ocenianie obcych po walorach zewnętrznych i liczenie komuś kasy. to takie samo złoooo XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX czyli mamy gloryfikować puszczanie się dla kasy,a każdej ,która się puszcza pomnik postawić albo dwa.

Gość 19_BARBARA_82
Sama puszczam się za kasę , mój partner nic nie wie,ale co sobie użyję to moje.Poza tym jestem gorliwą katoliczką, ksiądz za pokutę wsadza mi swego grzechomierza po same jajka.

Gość nie tędy droooga
masz mózg? to naucz się czytać ze zrozumieniem. chyba ty chcesz stawiać pomnik kurwom, bo ja nie. postawcie dwa pomniki- kurwa w objęciach wścibskiej baby

Gość fh
No cóż,widać ,że jak się uderzy w stół,to nożyce się odezwą. Zabolało wszystkie ,które praktykują miłość do ... kasy faceta.

Gość fh
Mam i w przeciwieństwie do Ciebie go używam. To takie szmaty za komuny kapowały na SB ,a teraz czasy się zmieniły i nie pozostało nic innego jak dawać pupki za kasiorkę , taka mentalność leniwej kobiety.

Gość ale autorka pisze
fh o polce , która wyjechała do Grecji i wyszła za mąż bardzo młodo za bogatego greka . I dlaczego z góry zakładasz, że puściła się za kase ?? Chyba jesteś takim samym desperatem jak autorka topicu :-O

Gość fh
Rozumiem,że jak na przykład 20latka wychodzi za Greka , który ma 46 lat,ale jest bogaty,to to jest miłość ? Tak,to miłość,ale nie do faceta,tylko do tego co on ma. Gdyby on nie miał kasy,to ona by go nie chciała znać,więc nie wkręcaj mi tu opowieści z romansideł. Zwykły układ... młode ciało za kasę. Nie muszę zakładać,że ona się puściła za kasę,bo to jasne jak słońce dla każdego,kto ma IQ przynajmniej ciut większe od meduzy. Desperatem to jest ta młoda co tak robi,a nie ja. Tak bardzo Was zaślepia kasa i wyścig szczurów,że dawno zapomnieliście,że bogactwem jest drugi człowiek,a nie to co on posiada. Rozumiesz,to? Czy to jednak za trudne ?

Gość ale autorka pisze
fh miała 23 lata a jej facet 30 więc o czym ty piszesz ?

Gość Żona Anglika
TakasobieJa35 Ja z toba już skończyłam dyskusję bo dla mnie jesteś zdrowo jebnięta !! fh tak oczywiście pieniądze szczęścia nie dają :D Powiedz to głodnym dzieciom tych nieszczęsnych polaczków-pijaczków , którzy nie potrafią zapewnić bytu rodzinie ale na fajeczki i piwko zawsze znajdą funty !

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam

Gość Do żony anglika
wyszłaś za gościa z hajsem i nie rozumiesz ludzi którzy brzydzą się takimi jak ty.Nie jesteś kobietą niezależną bo bez faceta jesteś zero a na dodatek kłamiesz mu że go kochasz i nie jestem żadnym polaczkiem dla ciebie ........suko.

Gość Do żony anglika
wyszłaś za gościa z hajsem i nie rozumiesz ludzi którzy brzydzą się takimi jak ty.Nie jesteś kobietą niezależną bo bez faceta jesteś zero a na dodatek kłamiesz mu że go kochasz i nie jestem żadnym polaczkiem dla ciebie ........suko.

Gość gość
Właśnie przeczytałem całą Waszą dyskusję. Może wznowiłybyście dyskusję.Fajne to było. Proszę admina jak możesz to porusz jakoś ten temat.Z góry dzięki :)

Gość gość
Jesteś bezczelna i głupia. Nie twój interes a czyjeś pieniążki bardzo cię interesują :D Na obczyźnie mają na siłę Polaków szukać?