Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieJA35

Dlaczego Polki na obczyznie wychodzą za mąż za obcokrajowców

Polecane posty

Gość bambaryla147
Wstyd to przynosisz sprzatajac po nich. Wlasnie taki obraz polakow w europie, na szmacie, nq zmywaku, albo na budowie. Co do tego, ze nie masz dzieci, i tu cie boli. 35 lat i cie poprostu nie stac na dziecko. Maz pewnie na budowie zapieprza hahaha....

Gość nigdy znajomych Polek
to ty autorko topiku jestes zalosna, dziewczyna stesknila sie za polskim, chciala sobie pogadac z rodaczka, a ta normalka jak jakas wredna, zazdrosna pinda, obsmarowala ja na kafe. Moze podaj jeszcze jej wszystkie dane, imie, nazwisko, adres, ile ma lat itd. TO TY JESTES ZALOSNA, WRACAJ DO LASU, GDZIE JEST TWOJE MIEJSCE, A NIE DO NORMALNYCH LUDZI...

Gość błękitna laguna.33
Ja wyszłam też za obcokrajowca, on pomógł mi w dalszym kształceniu gdyż dał pieniędze na naukę, na kursy i staże. Potem gdy dostałam dobrą pracę przeprowadził się ze mną. Teraz ja zarabiam dobre pieniądze, ale dzięki jego pomocy. Polak pewnie by mi skąpił a on we mnie uwierzył i teraz dzieki niemu też jestem niezależna. Zazdrościsz autorko, bo ty musisz tyrać jako sprzątaczka, twój facet nie jest ci w stanie nic zapewnić a ona może sobie spokojnie urodzić dziecko i cieszyć sie życiem.

Gość takasobieJA35
ile greckich rodzin porozbijały te szmaciska .Ilu Greków poodchodziło od swoich bab i związało się z poleczkami :-O A te napalence lecą jak pszczoły do miodu za słowiankami a te zadowolone daja dupy :-O Aż wstyd sie przyznać nieraz, że Polką jestem !

Gość takasobieJA35
ile greckich rodzin porozbijały te szmaciska .Ilu Greków poodchodziło od swoich bab i związało się z poleczkami :-O A te napalence lecą jak pszczoły do miodu za słowiankami a te zadowolone daja dupy :-O Aż wstyd sie przyznać nieraz, że Polką jestem !

Gość violettakubasinska
No tak, dziewczyna sie ucieszyla, ze spotkala rodaczke, a ty poprostu nie mozesz zniesc, ze ona ma wszystko a ty gowna myjesz ...

Gość nigdy znajomych Polek
to zmien obywatelstwo zazdrosna lajzo, a najlepiej na lesne, bo tam jest twoje miejsce...

Gość korekkarolek
Ja cie, co za glupie babsko. To wlasniw przez takie szmaty jak ty polacy maja taka opinie a nie inna. Zadzrosna babo idz do meza, bo ci jeszcze jakas rodaczka go zabierze. Wcale jym sie nie zdziwil jakby juz mial na boku normana kobiete, a nie taka co ja szlag trafia, ze inni maja a ty nie...pewnie biedny musi wysluchiwac twoich girziich zali.....hehehe, dobrze ci tak....i w zyciu sie kiczego nie dorobisz z taka zawiscia...

Gość ciag dalszy nastapi
Zazdrosc i zawisc bije z kazdego twojego postu. A moze te inne polki, ktore niby odbily greczynka mezow, poprostu lepiej sie spelniaja w roli zony i pani domu....nie od dzis wiadomo, ze polka to dobry material na zone....no sa wyjatki jak autorka ktora w wieku 35 lat kic nie osiagnela, nawet nie stac cie na dziecko, no i dlatego na niej wyladowujesz swoja frustracje...mezowi mode sie szybko znudzic takie zgorzkkiale babsko w domu i w dodatku mu nie dalas dziecka...jakas wybrakowana jestes

Gość takasobieJA35
jestem zadowolona ze swojego życia a wy dalej nie rozumiecie mojego przesłania :-O

Gość korek karolek
No wlasnie widac jaka jestes zadolona ze swojego zycia. 2 prace w tym mycie kibli i dalej biede klepiesz...zazdrosnico!!!

Gość bambaryla147
Alez rozumiemy twoje przeslanie - zzera mnie zazdrosc.....

Gość takasobieJA35
ale ja ją nie obraziłam w realu tylko wyrażam swoje zdanie na anonimowym forum .Ona również może mnie "obsmarować" przed swoją "grecką rodzinką" czy psiapsiółkami więc nie rozumiem o co wam chodzi. Gdy podeszła uradowana do mnie to sie zapoznałyśmy i tyle . Ja ja znałam z "widzenia" około roku ale na początku nie wiedzialam czy jest polką czy jakąś Ukrainką :-O Ona twierdzi , że mnie wczesniej nie widziała .Zresztą widac, że to tępe dziewcze zadumane w swoim mężulku

Gość ciag dalszy nastapi
Tepa to ty jestes, malo tego to jeszcze biede klepiesz na obczyznie...

Gość tutaj szczekasz
a prosto w oczy nie maiałaś odwagi jej powiedzieć tego co tu wypisujesz na dziewczynę .Tępak to z Ciebie głupia pindo

Gość xxxkimxxx
Ty tepa zazdrosna zmijo, wstyd to byc taka podla peezda jak Ty, dziewczyna jest ladna I mila to dobrze wyszla za maz, do tego facet mlody I przystojny to na pwno byla wielka milosc, I jak smiesz ty pustaku zasrany ty gnido podla tak pisac o Polkach ze to *%$& nawet mi sie ciebie ty kurwiszonie pusty nie chce cytowac, kim ty jestes nedzna kreaturo by tak pisac o innych kobietach co?! Wypierdalaj z Grecji jak ci sie nie podoba, taki piekny sloneczny kraj a puste dziwsko psuje atmosphere, zaluje ze tam nie jestem ostrzeglabym ta dziewczyne przed taka peezda jak ty ZENADA JESTES I ZERO

Gość <>wrednasucz
a ja się z tobą zgodzę autorko Mieszkam w UK i też widzę te swoje rodaczki wielce zakochane w bogatych anglikach . Pół biedy gdy owy angol jest nadziany i jest przystojny ale jak widzę starego huja z młodą polską dupa to mnie krew zalewa

Gość takasobieJA35
to cieszę się, że w końcu ktoś normalny się ze mną zgodził a po co mam cokolwiek jej prosto w oczy mówić ? Byłam milutka na tyle, że aż mnie te miłe i sympatyczne dziewczę na kawe zapraszało :-O Polskiej koleżanki szuka naiwna. A kto jej kazał włazić wśród grekusów ?

Gość Żona Anglika
autorko przeczytałam cały wątek i uśmiałam się do łez z twoich komentarzy :D A ja i tak wiem swoje :P Gdybyś była atrakcyjną kobietą podobającą się mężczyznom to byś miała w czym wybierać i wtedy nie pisz mi , że siedziałabyś z Polaczkiem przy którym musisz harować na 2 robotach :D Ja wyszłam za mąż dla pieniędzy to tak czy inaczej miłość przemija a życie mamy tylko jedno .Pozdrawiam

Gość wielkimis
każda laska która zwiąże się z bogatym gościem leci na jego kasę !

Gość akwa-marynka
wiesz dlaczego? bo Polacy to banda zaniedbanych, otyłych cieci z wąsem, ponurych, potrafiących się śmiać tylko po wódce, wiecznie nabzdyczonych, niedomytych, z przerostem ego i wymaganiami wobec wszystkich tylko nie wobec siebie, mają fatalne maniery, nie czytają, nie znają się na niczym oprócz oglądania tv, do tego to niedojrzałe maminsynki, którym ręce do dupy przyrosły i niczego w domu nie zrobią. własnie dlatego, nie ma mowy, żebym się umówiła z polakiem.

Gość Żona Anglika
dokładnie !! Polacy to niechluje

Gość gthrnc
Murzyn czy ciapaty, byle był bogaty..

Gość Tak sobie tłumacz polaczku
czy my tu mowimy o ciapatych ?

Gość prawda jest taka że...
Polki dla kasy wzieły by i niechluja więc bogaty Polak także ma szanse :P

Gość prawda jest taka że...
Polki dla kasy wzieły by i niechluja więc bogaty Polak także ma szanse :P

Gość takasobieJA35
Żona Anglika jesteś tylko kolejnym przykładem Polskich kurewek na obczyznie :-O I dlatego jestem pewna ukladu Polki z mojego tematu !

Gość Żona Anglika
a ty autorko jesteś kolejnym przykładem zazdrosnej i mściwej Polki, która nie ma predyspozycji na lepsze życie :P

Gość 19_BARBARA_82
Jeszcze stękasz zazdrosna szmato? :o

Polki na obczyznie wychodza za obcokrajowcow bo jest ich tam wiecej :) maja usatkowane zycie, znajomych , domy a Polak na obczyznie dopiero sie tego dorabia...