Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika....

facet 29 lat który mieszka z rodzicami czy jesat wart zainteresowania

Polecane posty

Gość monika....

??

Gość weererrertrt
zalezy co sobą reprezentuje, jak spędza wolny czas, czy pracuje. bo jesli pracuje a malo zarabia no coz, teraz to norma, nie kazdemu tatus z mamusią kupują mieszkanie albo daja po babci. poza tym wole 29 latka mieszkającego z rodzicami, niz 29 latka mieszkającego samemu ktory co chwila do domu sprowadza nową dziwkę.

Gość monika....
nie zarabia duzo, bo 2500 zł

to tym bardziej nie warto :D Facet zarabiający poniżej 10tysiaków to nieudacznik i obibok :classic_cool:

Gość prawik_27
a miał już dziewczynę ? 2,5 tyś to kupa kasy co wy chcecie ?

Gość laska z radomia....
2500 netto to bida spróbuj wziac kredyt

No przecież jak mało zarabia to go panna nie wrobi w kredyt na 30 lat :D

Gość ziic
co powiecie na takiego co ma juz 38 lat i nie spieszy mu się do pojscia na swoje ,bo to jest koszt :)

Trzeba się upewnić co z sobą reprezentuje? Jaki jest jego status majatkowy, gdzie pracuje. Jak podchodzi do małżeństwa i posiadania dzieci. Czy jest katolikiem i np czy chce ślubu kościelnego

2500 zl to malo ??? jestem ciekaw ile ty zarabiasz bo dla mnie to duzo kobiety teraz maja za duze wymagania pewnie duzo mniej zarabiaja a same wymagania z kosmosu x moj kolega jest po studich jest magistrem inzynierem a zarabia cos kolo 1700 zl

"2500 zl to malo ???" ­ Oczywiście, że to mało. Człowieku wyjdź do sklepów i popatrz na ceny a potem zsumuj z rachunkami za prąd, gaz, wodę i zobacz ile ci zostanie.

Gość nie znam nikogo osobiscie kto
zarabia wiecej niz 2 tysiace. A najecesciej wystepujace wynagrodzenie w Polsce na reke za ubiegły rok to 1440 zł. 2500 zł na reke to jest gdzies 3500 brutto czyli ta nierelana srednia krajowa która ma mało kto. Juz dzieci nie fantazjujcie ze to mało jak tyle mało kto zarabia w tym smiesznym kraju.

Gość ziic
kasa i nogi u kobiety nie jest ważna bo i tak idą na bok :)

Gość Darker a ty ile zarabiasz?
Chociaz wiemy ze nie musisz placic za prad i gaz bo mieszkasz z mamusia :classic_cool:

Darker nie badz smieszny ja za mniejsze pieniadze musze zyc i jakas przezywam ale jak chce sie zyc jak bogacz to sobie znajdz taka robote po ktorej bedziesz mogl zyc na wysokim poziomie hehe :D

Zależy. Między 3500 do nawet 4500 miesięcznie. Na rękę. Jaka branża? Tłumaczenia i korepetycje.

Nie jestem śmieszny tylko ty jesteś głupi. Rusz trochę tym swoim baniakiem. Mieszkasz z matką i razem składacie się na życie. Szału nie ma ale jakoś przędziecie. A mój poziom to ty się nie martw. Nawet za 10 lat nie dorównasz mi w tym co mam teraz

Gość luzior
Darker nie badz smieszny ja za mniejsze pieniadze musze zyc i jakas przezywam ale jak chce sie zyc jak bogacz to sobie znajdz taka robote po ktorej bedziesz mogl zyc na wysokim poziomie hehe " x x x ktos zwrocil uwage na powyzszy post bleblaka? kutas napisal prawie ze bezblednie:D x x x macie jeszcze watpliwosci ze pracuje dla cafe a te jego wygupy sa zalosna prowokacja? :D x

"kutas napisal prawie ze bezblednie" ­ A fakt! Aż dziwne, że nie zauważyłem. Pewnie w końcu przeglądarkę zmienił :D ­ "Darker nie musze znalazl sie lepszy o demnie he" ­ A lepszy. We wszystkim. Mądrzejszy, wyższy (he he he), bardziej wygadany i nie śmierdzący leniuch jak ty. Czy wspominałem, że mam auto, prawo jazdy i mieszkam sam?

Gość Darker jest tak cudowny
bogaty i samodzielny ze az zadna go nie chce, oj co za niefart :D:D:D:D