Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merekk

facet bez auta czy poleciałabys na takiego//

Polecane posty

Gość ona0os
nie :P dla mnie facet musi miec auto. sama mam.... a po za tym jak nawet go na auto nie stac to na co go w zyciu bedzie stac? na wyzebranie 5 zl na piwo i siedzenie pod sklepem ?

Gość erertyuweweerererrt
ja tak, zalezy co ma w glowie. ja nie lubie jeździc samochodami, wole pociagiem, bezpieczniej.

gdyby byl czuly, kochany, nie byl agresywnym psycholem ktory wykorzystywalby finansowo dziewczyne oraz szantazowal emocjonalnie i znecal sie psychicznie i fizycznie nad partnerka

Gość yujnuimk
nieszczegolnie to wspolczuje :/

nie ma czego - trochę inne rzeczy mają dla mnie znaczenie. mam go zostawić bo nie jarają go samochody? prawka nie ma bo to go nie interesuje - a żadne z nas nie ma potrzeby, żeby jeździć samochodem. mieszkamy w dużym mieście i jeżdżenie po nim autem jest bezsensowne. ja wkrótce pewnie zrobię prawko ale samochodu nie chcę kupować - dla mnie to strata kasy. w rodzinie jest dużo samochodów więc jakbym nawet do czegoś potrzebowała, to zawsze mogę pożyczyć. ogólnie to wolę rower :)

Gość głooopie kwoki
to czy posiada auto lub może i to czy ma minimum 180 cm wzrostu tak to są kryteria panienek które same zapewne nie mają połowy z kobiecych atrybutów za to wymagania że ho ho :D rozumiem że facet inteligentny , przystojny itd. za to bez samochodu klasy minimum Ford Focus to ma sobie strzelic w łeb :D

Gość katrinnnnnnnna25
Moj narzeczony nie ma samochodu i nie jest nieudacznikiem :) Odkladal na wlasne mieszkanie, teraz na nasz slub, jezdzil po swiecie i jest bardzo dobrze wyksztalcony. Trzeba miec nierowno pod sufitem, zeby skreslac faceta bo nie ma samochodu :D