Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta cafeee

czy ta sukienka jest taka okropna?? Chcę sprzedać tanio a nie ma chętnej...

Polecane posty

Gość weeweerrerrr
no taka dosc niepraktyczna, nie w moim stylu, ale ja nie lubie sukienek bez ramiaczek, ciagle trzeba gore poprawiac zeby piersi nie wyszly, ale teraz takie modne czego nie pojmuję

Gość kobieta cafeee
no właśnie modne a ja ją kupiłam pod wpływem chwili, miałam ją zmniejszać bo jest na mnie zaduża, ale w międzyczasie kupiłam inną. A ramiączka zawsze można doszyć, żeby nie spadała. Tu zdjęcie tej samej sukienki z innego sklepu http://www.sklepy24.pl/sklep/yourstyle_pl/produkt/2022-2-elegancka-sukienka-zapinana-z-tylu-na-zamek-szary/9417

Gość weeweerrerrr
placic za sukienke 62 zl i jeszcze ramiona doszywac, zreszta ona i tak jest brzydka, co widac nawet na tej modelce.

Gość mala kaFFetarianka
Nie kupila bym tej sukienki bo: * to nie moj styl * jest bez ramiaczek * jest biala!(niepraktyczna) * raczej takie sukienki nie sa juz modne

Gość żę tak powiem
ale nie trzeba przecież ramion doszywać, wystarczy cieniutkie ramiączka, poza tym sukienka nie jest biała, nie wiem gdzie tu ktoś widzi białą sukienkę

Gość weeweerrerrr
a jeszcze ci napisze ze takie sukienki bez ramion to nie dla ciebie bo masz fatalne plecy, do takich sukienek to naprawde trzeba miec ladne ramiona

Gość uyyyuty
ja mam tylko jedną bez ramiączek kupioną kilka lat temu na allegro u sprzedawcy japanstyle i o dziwo jest super, nic nie trzeba poprawiac, super trzyma sie w biuscie, bo jest bardzo ciasna i na gumkach. a raz przymierzalam taką w reserved bez ramiaczek to byla fatalna, w ogole nie trzymala sie na biuscie tylko spadala. ta twoja jest chyba w podobnym stylu.

Gość vdgfdhdfh
gdybyś dopisała w tytule lub tresci aukcji Zara albo inna Bereshka to od razu by sie bab zlecialo jak mrówków ;] Wystaw jeszcze raz, napisz że sukienka w stylu zary i zaraz ktos ci kupi.

Gość żę tak powiem
ale ta właśnie ma te gumki podtrzymujące no i usztywnianą górę, ja ją podtrzymuję bo to nie mój rozmiar... sukienka jest na mnie zaduża stąd ten efekt. Miałam ją zmniejszać bo moja mama potrafi szyć więc miała mi ją przerobić, ale po dłuższym namyślę postanowiłam że to jednak sukienka nie dla mnie...

Gość żę tak powiem
Przepraszam napisałam z innego nicku to ja autorka

Gość alcei45
ładna jest :))))))))))))))))

Gość kobieta cafee
może i masz rację z tą ZARĄ czy inną firmą ale ja nie chcę nikogo oszukiwać

Gość kobieta cafee
to w takim razie napiszcie mi za ile ją wystawić, szkoda żeby leżała w szafie, mogę obniżyć cenę

Gość Khadi
raczej nikt jej nie kupi, to taka typowo weslna sukienka, nie jest zla widziałam gorsze

Gość vdgfdhdfh
to nie jest oszustwo tylko wlasciwy marketnig ;] w tytule piszesz : Zara, Mango a w opisie sukienka w stylu najmodniejszych marek Zary i Mango ;] ( ale marki takiej a takiej ) Bedzie wiecej wejsc na strone aukcji i wkoncu ktos sie skusi.

Gość fajnie fajnie....
weeweerrerrr: a co autorka ma niby nie tak z ramionami??

Gość kobieta cafee
masz na myśli to że ludzie piszą np w opisach aukcji "sukienka JAK zara"? faktycznie może spróbuję w ten sposób Ja wiem, że jest to sukienka typowo weselna, ale w końcu w sklepach też jest pełno tego typu sukienek a ceny znacznie wyższe...

Gość kobieta cafee
dzięki za wszystkie rady :-)

Gość weeweerrerrr
jak to co widac przeciez na 2 zdjeciu ze garbi sie strasznie i ma krzywe lopatki

Gość kobieta cafee
weeweerrerrr zdała test na spostrzegawczość ;-) Zgarbiona może i jestem bo trzymam sukienkę żeby mi nie spadła, tak jak już tu wcześniej pisałam jest zaduża na mnie, a co do łopatek to niestety prawda, no cóż nikt nie jest idealny, muszę z tym żyć

Gość jakaśtamcośtam
ile ma w biuście ta skienka?

Gość kobieta cafeee
od pachy do pachy ok 40 x 2 ale z tyłu jest gumeczka, która sporo się naciąga. jeśli chodzi o pas to tutaj już sukienka się nie naciąga. Znalazłam też tabelę rozmiarów, na stronie sklepu gdzie jest sprzedawana ta sukienka. Wg tej tabeli sukienka powinna być dobra na osobę Mającą w biuście 92-97 Cm miseczka C Talia 69-73 biodra 97-101 ale akurat w tym przypadku nie ma to znaczenia, bo sukienka rozszerza się od talii.

Gość annelly
okropna...heh , kwestia gustu. Ja uważam, że jest niepraktyczna i za bardzo "goła" .

Gość kobieta cafeee
no cóż taki ma kolor... a co do ceny sukienka jest z metką założyłam ją tylko do zrobienia zdjęć, poza tym pisałam już że z ceny mogę zejść, tylko proszę o propozycje

Gość asiaaaaaaaaaaaaa26
Moim zdaniem cena 62 zł z przesyłką za używaną sukienkę, to za dużo, w dodatku nie jest znanej marki, także jak zejdziesz z ceny powiedzmy na 40 z przesyłką, to może nabywca się znajdzie:)