Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123wwwa

Ile macie leków w domu?

Polecane posty

Gość 123wwwa

Bo ja robiłam dziś porządek, uzbierał się średni koszyczek leków częściej branych typu na przeziębienie (krople na katar, na gardzło, jakieś scorbolamidy) i przeciwbólowe. Rodzina 2+1

Gość 123wwwa
*gardło

Gość ij aa
a czy to ważne, dziwne pytanie leków to trochę mam w domu, na przeziębienie, na ból zęba kiedyś napuchła mi "ósemka" i byłam o 2 różnych lekarzy stomatologów i jeden z nich przepisał mi coś na uśmierzenie bólu i zlecił wycięcie chirurgiczne wykupiłam poszłam do drugiego to on mi odratował tą ósemkę, nie musiałam nic wycinać ale przepisał drogi antybiotyk,,, także mam teraz pełno leków ad bólu zębów

Gość sxsxsxsxsxsxsxsxsxsx
ale z was lekomani ja mam aspiryne na wszystko

Gość 123wwwa
Ale tych bez recepty ile? Bo ja mam dużo :o jak lekomanka :P

Gość ij aa
jak się ma dzieci to sie chce dla nich najlepiej i wykupuje różne apteczne wynalazki,,, najlepiej by bylo leczyć się samą naturę, ziółka... kupić książkę i się podszkolić i olać leki bo mnie ten przemysł farmaceutyczny wkurza, kasują jak za zboże za byle pierdę jak mnie boli gardło to płukam solą, pomaga

Oj sporo:P zaczynajac od lekow na przeziebienie,goraczke,bol brzucha,zeba,krople do nosa,ucha,oka, jakies masci,cos na stluczenia no troche tego mam.

Gość 123wwwa
Ale ogólnie to macie dużo czy mało?

Gość 123wwwa
i mam trochę niewykorzystanych leków na receptę, głównie po dziecku

Też mam dużo. Przeciwbólowe ze dwa rodzaje, na gorączkę, na przeziębienie, na gardło, kaszel, krople do oka i nosa, do dziecka syropki na kaszel i gorączek, czopki, jakieś maści, polopiryna :D

Gość xyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyzxyz
ja mam od groma, zarowno na recepte jak i nie, czesc uzywam systematycznie, czesc jest na wszelki wypadek itp. itd generalnie niezla ze mnie lekomanka :D