Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MutisMO

Moja dziewczyna nie informuje mnie o swoich planach

Polecane posty

Gość MutisMO

Jest bardzo energiczna, niezależna, żywiołowa, nie może dłużej wysiedzieć na dupie. Właśnie się dowiedziałem, że jedzie z koleżankami na majówkę na Chorwację, a najgorsze jest to, że gdyby nie jej kumpela to bym nic o tym nie wiedział. Dziewczyna w ogóle nic nie powiedziała :(

Gość MutisMO
Cały czas mi się wyrywa, nosi ją tu i tam, jest spontaniczna i wystarczy, że ktoś zarzuci jakąś propozycję ona oczywiście jest od razu chętna. Kilka razy wyjechała w Bieszczady bez mojej wiedzy, a gdy powiedziałem co o tym myślę, stwierdziła, że to wyszło nagle i przeprasza, ale potrzebowała tego wyjazdu. Co o czymś takim sądzicie/

Gość jejku jej
jest niedojrzała. raczej jesteś jej męską koleżanką z którą można sie przespać przy okazji ;) eh...jak się jest młodym to właśnie tak jest. Trochę wzruszające ;)

nie szanuje cię, nie traktuje poważnie, to jest wolny elektron albo małolata, zostaw ją i niech się dowie o tym od swojej kumpeli, będzie to na tym samym poziomie co ona robi między parami są takie niepisane prawa/zobowiązania. Jeżeli tego nie rozumie to się do związku nie nadaje....