Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halooooooooooooo

Żal mi tej kobiety z 3 noworodków w zamrażalniku

Polecane posty

Gość ola 78
a łożysko wydala się samo, pępowinę też kobieta może sama przeciąć, nie potrzeba wcale pomocy jeśli kobieta jest zdrowa, a dziecko dobrze ułożone u mojej teściowej na wsi sąsiadka w domu troje dzieci sama urodziła (lekka patologia, do szpitala jej się jechać nie chciało, to rodziła w domu)

Gość oj tammmm oj tam
nie wiadomo czy to ona zabiła te dzieci

Gość millinn
Mnie tez jest jej bardzo zal! Biedaczka,ze tez przytrafiło jej się takie nieszczęscie jak ciąża! Niech gnije w celi!

Gość nie rozumiem nagonki na sasiad
Moim zdaniem: - dzieci powinny zostać przesłuchane w obecności psychologów; - mąż powinien zostać przebadany wykrywaczem klamstw; -powinni zbadać watek jej zaswiadczen lekarskich i ewentualnego wspołudziału osoby trzeciej pomagajacej przy porodach; - jej rodzice tez powinni zostac przesłuchni i zbadani wykrywaczem klamstw: a podstwowe pytania powinny brzmieć dla nich jak i meza 1 CZY WIEDZIALES O CIAZACH? 2 CZY BRALES UDZIAL W PORODACH? 3 CZY PODJALES CZYNNOSCI ZMIERZAJACE DO ODEBRANIA ZYCIA NOWONARODZONYM DZIECIOM?

Gość ,,,,,,,,,
...

Gość gfffre
zawsze trafi się jakaś patologia

Gość lunatyczka000
Jeszcze wieksza patologia niż u wasniewskich. Mi tam jej nie zal ale ona jedyną winna na pewno nie jest.

Gość hahahahaha,,,,,,,,,,,,,,,
"CZY PODJALES CZYNNOSCI ZMIERZAJACE DO ODEBRANIA ZYCIA NOWONARODZONYM DZIECIOM?" Buahahahahahaha :D

Gość ..djhdhdhd
Winni sa wszyscy tzn spoleczenstwo,presja w poksce do bycia matka polka,kura domowa i perfekfyjna pania domu jest straszna