Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziew25-30.

pytania do kobiet 25-30

Polecane posty

Gość dziew25-30.

mam 27 i jestem do tylu w tych sprawach, wiec prosze o odpowiedzi 1.jak chodzic zeby wygladac atrakcyjnie 2.jak nauczyc sie chodzic na szpilkach 3.jakie ubrania sa kobiece 4.jak sie ubierac zeby podkreslic kobiece ksztalty 5.jakich kosmetykow uzywacie na codzien 6.jak czesto chodzicie do fryzjera / regulowac brwi / usuwacie owlosienie 7.jakich kremow uzywacie przed 30 na twarz i pod oczy-prosze o sprawdzone 8.co polecacie na rozstepy i cellulit

Gość musztardon
Przeprowadzasz ankiete, czy Jestes gejem?

Gość natalia boska
na cellulit polecam dwa razy w tyg peeling kawowy i masaze. najlepiej oliwka z dodatkiem olejku grejfrutowego

Gość jabłuszki
2. kup szpilki i śmigaj po domu, w koncu sie nauczysz

Gość gegeg
ja mam prawie 29 lat i: 1. nie wiem, ja chodzę normalnie i nie obchodzi mnie jak to wyglada 2. praktyka czyni mistrza. ja nie chodze na szpilkach bo uwazam ze to niewygodne buty 3. chyba sukienki, ja nosze dzinsy i bluzeczki, na to jakis sweter 4. ja bym wolala wiedziec jak sie ubrac zeby cos zatuszowac 5. BB cream, tusz max factor. brązer 6. nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam u fryzjera robic cos z wlosami, brwi reguluje w domu jak widze ze juz czas, tak samo z owlosieniem 7. jakies nawilzajace zwyke kremy 8. nic nie uzywam teraz moje pytanie: czy nie za malo robie ze soba w tym wieku? ja nie odczuwam potrzeby pindrzenia sie i kupowania ton kosmetykow...

Gość naczelna stylistka RP
serio msz 27 i nie wiesz tych rzeczy???O gdzie ty zyjesz??? to zalezy jak wygladasz...jaka masz urode,wage,budowe,jakie mankamenty....walory etc.NIE MA JEDNOZNACZNEJ ODPOWIEDZI...JEDNA WYGLADA ATRAKCYJNIE W KUSEJ MINI inna w czyms innym... 1.pytasz o chód??? napewno nie moze byc ociezaly,meski,a ni zbyt sztywno ani zgarniona....poprostu pewna siebie,nie garbata,patrzaca przed siebie a nie w ziemię,ruchy skorygowane...pelcy proste....palcami u nog lekko na boki....piętami blisko... 2.w szpilkach nie potrafi chodzic co najmniej 50% kobiet ktore w nich chodzą...starsznie mnei to wkurza i zniesmacza...i bzdura jest ze tego sie nauczysz w domu!!!......Jedne za sztywno,drugie za miekko,uginają nogi,robią za duze kroki...człapią jak czaple. Zacznij od niskiego obsaca i trenuj "na polu" tam gdzie masz dluugie witryny sklepowe i mozesz sie ogadac. 3.kobiece sa dopasowane ubrania,podkreslające WALORY... masz ladny dekolt,bluzka z dekoltem....ladne plecy-bluzka bez plecow,zgrabne nogi-mini... 4.zalezy gdzie masz ten kobiecy kształt 5.na codzien uzywam tylko antyperspirant..tusz do rzes co 3 dni.perfumy na wazne spotknie 6.fryzjer co 4 miesiace,brwi co tydzien 7.krem zAleznie OD TYPU CERY!!!!!!!! 8 NA CELULIT TYLKO CWICZENIA, A NA ROZSTEPY NIE MA ZADNEGO ANTIDOTUM!

Gość stylish29
1.chodz w miare wyprostowana, nie garb sie 2.na poczatek kup szpilki na srednim obcasie np 5-7cm. nie wiem jak wytlumaczyc chodzenie na obcasach bo ja mam to "wrodzone". ale ogolnie nie stawiaj "wydluzonych"krokow, tylko raczej krotsze 3.to zalezy od figury ale teraz np modne sa spodnie rurki, leginsy. to tego jaks tuniczka lub koszula dzinsowa lub w kratke. 4.jak w punkcie 3 5.krem nawilzajacy lum matujacy i lekki podklad lub zamiast podkladu krem koloryzujacy BB 6.do fryzjera raz na 3 miesiace ale tylko na strzyzenie bo farbuje sie sama 7.krem nawilzajacy lub matujacy. pod oczy nie uzywam tzn ten sam co na twarz. nie uzywam zadnych kremow przeciwzmarszczkowych, liftingujacych itp- puki co nie jest mi to potrzebne 8.celulit i rozstepy mnie nie dotycza wiec nie wiem co jest dobre.