daria507 0 Napisano Kwiecień 12, 2013 hej :) dziewczyny od dzis zaczynam sie odchudzac, waze 84kg przy wzroscie 167cm. rostyłam sie strasznie po ciazy:( dostałam dzis od mamy saszetki no appetute czy ktoras z was korzystała? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
daria507 0 Napisano Kwiecień 13, 2013 czy nikt nie stosował/uje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noaptetite Napisano Kwiecień 14, 2013 ja dzisiaj kupiłem i całkiem przypadkowo bo zauważyłem w aptece i farmaceutka polecała wiec wziąłem, stosować zaczynam od jutra a ty co myślisz - serio działa ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2013 Witam. Ktoś już próbował tego suplementu i mógłby zdradzić ,czy w ogóle coś to pomaga?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziamosina Napisano Czerwiec 26, 2013 Ja tez dopiero zaczęłam dzisiaj , bo już nie mam siły sie odchudzać bez skutków po ciąży mi zostało10kg i koniecznie muszę sie pozbyć ale nie wiem czy to mi pomoże. piszcie jak tam czy wam chociaż kilogram spadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daria99212 Napisano Lipiec 18, 2013 Witam. Ja stosuje ten suplement diety już od dwóch tygodni i muszę powiedzieć że 1.5 kg (oczywiście razem z treningiem 2 razy w tygodniu) schudłam bez większego problemu. Polecam produkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2013 beznadzieja, w opakowaniu 15 saszetek gdzie nalezy spozywac 3 saszetki na dzien. wyciaganie kasy i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MISACZEK Napisano Sierpień 1, 2013 daria i jakie efekty dużo udało ci sie zrzucić po ciąży?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiek 123 Napisano Sierpień 9, 2013 Ja po ciąży miałam 20 kilo nadwagi. Pozbyłam się tego dzięki diecie. Poszłam do dietetyka i on ułożył mi jadłospis. Ale oprócz tego kupiłam sobie taki preparat wspomagający odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html i systematycznie ćwiczyłam w fitness klubie. To pomogło mi w odchudzaniu. Dzisiaj ważę 52 kilo przy 171 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krewetka27 Napisano Sierpień 9, 2013 figura no-appetite jest na prawdę spoko, jem ją w ramach deseru po posiłku, a nie przed jak jest na opakowaniu, po zalaniu ciepłą wodą jest jak kisiel, i dobrze wypełnia żołądek, ten efekt daje błonnik, ale nie stosuję jej,żeby schudnąć, tylko,żeby utrzymać wagę i nie podjadać. i działa,bo jestem nasycona do następnego posiłku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitkakitka Napisano Sierpień 11, 2013 widzę,że jednak sporo dziewczyn pije figurę no-appetite, ja też już jakieś dwa miesiące, ale nie dzień w dzień, czasem nie potrzebuję,ale w dużej mierze dzięki niej udało mi się wyeliminować podjadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2013 ile razy dziennie trzeba to pic wg ulotki? i czy pije sie to jakis czas przed posilkiem jak tak to ile minut ? a moz e nie je sie nic po wypiciu dopiero jak sie jest głodnym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2013 ponawiam pytanie wie ktos????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitkakitka Napisano Sierpień 12, 2013 wg ulotki figury no-appetite trzeba 3 razy dziennie po 1 saszetce przed posiłkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 12, 2013 dziekuje bardzo a zaraz po tym juz jemy i odczekac mam jakis czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kitkakitka Napisano Sierpień 13, 2013 nie piszą, chyba lepiej od razu,żeby mniej zjeść i się wypełnić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 pisze z e pol godz przed jedzeniem zeby cos tam napecznialo i mniej sie zjadło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 naiwniaczki wierza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 13, 2013 spadaj :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justypka Napisano Październik 18, 2013 no na tej stronce nie ma żadnych recenzji figury no-appetite !! póki co,tylko opis składu itd. wszystko co chcesz wiedzieć jest w tym wątku,więc warto przeczytać ;) jeśli jednak nie masz czasu to powiem ci tyle,że jest spoko, zawiera błonnik,dzięki czemu daje uczucie sytości, ma fajny anansowy smak, koszt też nie jest za wielki. styka? dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach