Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..............;0

Informatyk, chirurg czy trener ?

Polecane posty

Gość ..............;0

Jakbyście mogły wybrać męża to był by to informatyk, chirurg czy może trener piłki nożnej ? Wiem, ze miłość nie wybiera, ale jakbyście mogły.

Gość ..............;0
i powiedzcie dlaczego byście tak wybrały ?

Gość erhbr
btwinformatyka mam i dupy nie urywa;/ zarobki marne, nie zaradne to, aspoleczne, nie ma szalu;/

Gość tyle mysle co mysle
chirurg..dzisiaj dobrze miec znajomosci w sluzbie zdrowia(niestety)

Gość tyle mysle co mysle
a co ty masz wybor miedzy tymi trzema? bierz chirurga

Gość ..............;0
.

Gość malgorzataxxx
pracowity okularnik

Gość cnujdbhc bcedd
już wybrałam okazał się informatykiem a wybrałam bo to anioł nie człowiek

Gość erhbr
chirurg super zarabia, bardzo prestizowe zajecie, cala rodzinka i kolezanki by zielenialy z zazdrosci, delikatne rece, niezaprzeczalna inteligencja i ambicja - 6 lat studiow, rok stazu, 4 lata specjalizacji - ktos nie pracowity, malo inteligentny i malo ambitny tego nie osiagnie.

Gość ..............;0
.

Gość chcę autko
Mój mąż jest programistą (nie informatykiem! To co innego) i zarabia 17k na rękę :) a ma 28 lat. Nie ma dyżurów nocnych, nikt go nie ściąga z wakacji i ma normowany czas pracy :))

Gość na bank pisze pod innym
zadnego z wymienionych, bo informatyk - by mi ciagle trzepal kompa:d i czytal co wypisuje na kafe:D chirurg - praca zmianowa, dyżury itp trener - nienawidze pilki a on by mnie tym katował:P

Gość Ja bym....
wybrała chirurga.

Gość gość
Te dziewczyny które wybrały by chirurga same pewnie nic w zyciu nie osiagnely i szukaja tylko sponsora na cale zycie. Ciepły, kochający, czuły chirurg to rarytas. Nie zdajcie sobie jak bardzo stresujacy jest to zawod (byc moze najbardziej ze wszystkich), ilu chirurgow jest aloholikami, ilu ma problemy ze sprawnoscia seksualna (przez ogromny stres). Ilu to nadete bufony, ilu poswieca zycie rodzinne dla kariery zawodowej. Owszem zarabiaja swietnie(bo nikt normalny by tak nie charowal za srednie pieniadze), wiec jak dla kogos licza sie wzgledy typu kasa, zazdrosc innych rownie pustych kolezanek to wybor jest wiadomy. Ja sama studiuje medycyne i zdarzaja sie owszem pary na tym kierunku, ale materialu na chlopaka lepiej szukac gdzie indziej. Kolesie, ktory opowiadaja jak na slowa "bede lekarzem" wyrywaja laski na imprezach sa rownie pusci co dziewczyny ktore w ten sposob wyrywaja. Z tej trojki nie mam pojecia kogo bym wybrala. Kazdy z nich moze sie okazac super facetem, lub kompletnym kretynem. Z relacji kolezanek wiem, ze informatycy potrafia byc wyjatkowo cieplymi i kochajacymi facetami chyba wlasnie przez to, ze na co dzien wiecej spedzaja z maszyna niz drugim czlowiekiem. Tylko trzeba uwazac, zeby trafic na normalnego chlopaka, bo z drugiej strony jest wielu co zycia poza komputerem nie widza. Trener ? Nie wiem o jakiego typu trenera chodzi, dla mnie wazny jest intelekt wiec chyba odpada. Chirurg ? Tak jak wczesniej napisalam spore ryzyko, pieniadze ktore zarabiaja sa kosztem czegos. Jeszcze duzo zalezy jakiego typu to chirurg, jesli np. neurochirurg (najwiecej zgonow) to daruj sobie od razu, nie mozna zyc normalonie ze swiadomoscia ze sie stracilo pacjenta na stole, chyba ze jest sie wyjatkowo oziebla osoba.

Gość gość
informatyk, ale z zacięciem menadżerskim - nie musi biegac po dyzurach i brac odpowiedzialności za ludzkie życie, zarabia najwięcej z trzech wymienionych. i jeszcze jak mi się coś stanie z kompem, to pomoże!